Om mig

 

IMG_8334 (1)

 

 

Følg mig på:
Facebook: https://www.facebook.com/mie.stender
Bloglovin: Mie Stender
Snapchat: missmisses
Instagram: Mie Stender

OM MIG

Nu kommer vi til den del der skal udelukkende handle Om mig, hvem jeg er, og hvad jeg vil med mit liv.

Mit navn er Mie Stender, jeg er en positiv, udadvent og frisk pige der er 28 år.

Jeg bor i København med min kat Marco, og med min kæreste.

Jeg har 4 søskende i alt, to af dem er ‘halve’ fra min fars side fra et forhold før min mor, dér har jeg en storebror og storesøster også har jeg to hel søskende hvor jeg har min tvilling søster Mette og min storebror Jimmi.

 

39265_432311300150207_2011078813_n

 

HVEM VAR JEG & HVEM ER JEG?

Jeg er født i 1988, på den smukke solskins ø Bornholm, jeg flyttede til København i år 2007, da det altid har været min drøm at bo i København.

Jeg er en pige der førhen altid kun havde haft få drømme her i livet og jeg har ikke været god til selv at ligge mål eller tage beslutninger for mig selv, MEN det er markant blevet ændret efter jeg både er blevet ældre, men os i en ung alder har været udsat for utrolig mange svigt og virkelig fået lov til at lære at kæmpe for min egen overlevelse, rent usagt i min familie er vi på ingen måder født med guld numser.

Vi er født i et hjem hvor barndommen kunne have været bedre, min mor var både fysisk og psykisk syg dengang, og min far arbejdede meget som matros så han var ikke altid så tit hjemme, så når vores mor ikke kunne magte 3 børn på én gang kom mig og Mette og nogle gange var Jimmi også med til at komme ned til vores plejefamilie hvor vi blev passet fra vi var omkring 14’måneder gamle og frem til vi var 14 år.

Vores plejefamilie bestod af de to skønneste, mest kærlige og omsorg’s fulde ægtepar,samt deres dejlige hund Bounty og mange andre dyr de havde i deres hyggelige hus som ligger på landet på Bornholm.

Jeg kan fortælle og fortælle mange fantastiske minder og historier fra vores tid hos vores plejefamilie, meen det vil både tage flere dage og ikke mindst et nyt tastretur for det hele ville blive slidt op ;b ..

Kort sandt og godt sagt, er jeg af hele mit hjerte glad for vi havde dem dengang, de lærte og gav os så meget at jeg ikke ved hvor vi ville have fået så meget fra hvis ikke vi havde haft dem, de var vores pap mor og pap far, jeg vil altid elske dem begge højt for hvad de gav og dem de nu er, i 2013 mistede jeg desværre min plejemor til en sjælden form for kræft som tog hurtig til, og det tog meget hårdt på mig at miste hende, men jeg glæder mig meget over jeg stadig har kontakt til verdens bedste plejefar 🙂 ♥

Udover barndommen ikke altid var den bedste, var den ikke kun dårlig vi oplevede kærlighed og havde det så godt som vi kunne dengang, jeg ved mange har haft det værre end os, så jeg ønsker ikke medlidenhed af det jeg har haft gået igennem både som barn og som stor, men vil vise Jer et billede af hvem jeg og min familie er og var.

Selvom livet kan køre total ned af bakke, er der os mange lyspunkter og dem må man se for ikke mindst at huske dem, da der ofte er flere af dem end nedture.

Den pige jeg er i dag, er en der er blevet meget ærlig med tiden, og følsom, men på den gode måde, jeg er frisk og blevet rigtig udadvent på en oprigtig måde, og jeg er åben for nye mennesker eller nye oplevelser, jeg kan være ret blond og uklog i hovedet, men det er derfor folk elsker mig for den jeg er 😀 Hihi .. og jeg har ikke mange kælenavne, det er mest ‘Skat’ ‘Mimse’ ‘mime’ eller især “Lotte’Heise” fordi jeg Elsker at snakke og tale 😀

Jeg holder af at have det sjovt, og f.eks, give den gas til en god fest eller bare have en god aften til film og hvad der ellers tilhører til det, også er jeg blevet glad for denne her blog som jeg bruger nogen gange meget tid på og andre gange går der lidt tid imellem før jeg er på, men det er blevet en hobby og jeg håber hele tiden at kunne bygge videre på det jeg vil opnå med denne blog.

Mit forhold til min familie, kan nogle gange være specielt, men det er vel også det der gør familier unikke på hver deres måder. 🙂

Min far er min bedste ven den dag i dag, vi har fået et rigtig stærkt bånd til hinanden som vi ikke havde meget førhen, i hvert fald ikke ligesom det vi har nu <3

Min mor, er også den dame jeg aldrig ville bytte væk for nogen anden, vi har haft vores fortid, men hellere have en mor end slet ingen både på godt og ondt.
I Love you mutter :-*

Min Søster er den bedste søster jeg kunne ønske mig, ville gå igennem ild og vand for hende, jeg kan slet ikke beskrive den ubetinget store kærlighed jeg har til hende, og vil altid se op til den hun er og alt hvad hun har gjort og gør for mig <3

Min storebror, er den fyr jeg altid har set op til, mange piger ser op til idoler af fyre og mænd, jeg vælger at se op til min storebror for den person han er, uanset hvor meget eller lidt vi ses, vil jeg altid gøre alt for ham.

Jeg tror at nogle gange skal man bare acceptere hvad der har været sket førhen, og lære at tilgive sig selv, for nogle gange bebrejder man mennesker fra fortiden i alt for lang tid, uden at vide at det faktisk er en selv man skal tilgive og sige det er okay at føle smerte fra noget der har såret en, men det er ikke nødvendigvis en betydning for at det stadig handler om de mennesker fra fortiden, men om en selv!

Også selvom man måske ikke kan tilgive helt selv inden i, så kan man ikke andet end at se fremad for man får ikke det der har været tilbage igen.

 

 

 

Single

 

CIVILSTATUSSEN

Jeg har altid hvilet meget i min status som single, jeg har haft det godt med at være det, og det med jeg ikke skulle tage hensyn og tænke på andre end mig selv først, det var dejligt, og det jeg havde behov for i en lang stund.

Jeg havde været rigtig single i 6’år det helt utroligt, men det havde jeg været. De 2-3’år efterfølgende mit sidste seriøse forhold jeg havde i 2009/2010, dér skulle jeg arbejde mig selv ud efter det brud som var et der knuste mit hjerte på alle punkter og kanter, men det var samtidig os den bedste tid i mit liv dengang med den første rigtige kærlighed, den lærer man meget af, så ham vil jeg altid have gemt i mit hjerte på godt og ondt.

Men nu har jeg fundet manden i mit liv! Det hele føles så rigtigt, vi kan på mange måder være forskellige mentalt og hvordan vi er som personer, men han giver mig så meget kærlighed jeg ikke vidste eksisterede og det slår hele min fortid som single og eks og andre useriøs forhold!

Vores forhold er ikke altid lige rosen rødt, men vi bliver sammen på trods af de skænderier vi har haft eller dårlige perioder, dér holder vi sammen og giver ikke op over hinanden, for mig viser det styrke selvom det kan være hårdt, men når man elsker en er der ikke meget at forklare, han er den jeg er lykkelig med lige nu og han er den bedste kæreste for mig lige nu! :’)

Jeg gik meget op i hvordan min næste kæreste skulle være, men vi piger er så gode til at tro at liv og forhold kan leves som på film, men det må man virkelig acceptere de ikke kan!

Jeg gik op i at jeg bare skulle have min drømme’fyr og en mr. right og når folk spurgte mig udefra ‘Hvordan skal din drømme’fyr være’? 

Så havde jeg som regel et godt svar på det, men lige nu er svaret at min kæreste er manden i mit liv, ham jeg vil danse fremtiden ind med, og bare være sammen med.

Nu hvis jeg læser eller høre om hvordan man mener ens drømme’ partner skal være, der tænker jeg ofte, at det er et skørt spørgmål fordi, at kigge efter fyre er jo nøjagtig næsten det samme som at shoppe!
Vi leder vel ( i teorien) alle efter den ’perfekte’ bluse, en der fremhæver den del af dig selv, som du elsker.
En der bare ser super godt ud, så selv dine venner kommentere på det. 😉
En der får dig til at glemme alle de dårlige ting, og får dig til at udstråle selvsikkerhed og glæde, en du alt i alt kan føle dig tilpas med..
Men er det nu nok?!
Ikke hvad jeg har lært mig selv for mig handler det om indholdet i fyren jeg finder, det handler om den person han er, for udseende kan man ‘ændre’ på, ligesom med en bluse, den holder og passer ikke for evigt, så idéen om den perfekte drømme mand er blot en idé vi kan ikke få alt vi ønsker os for ingen er perfekte, men vi kan føle efter indeni hvad der føles rigtigt eller forkert, så derfor er jeg glad for min kæreste ikke er som fyre er flest og han føles som den rigtige for mig, han er en Keeper ★

 

 

 

FullSizeRender (15)

MINE DRØMME & MÅL

Som sagt tidligere da jeg var yngre var jeg virkelig ikke god til at drømme om hvad jeg ville i fremtiden, men jeg var en super god dag’drømmer og det jeg drømte mest om var at blive denne her kendte pige der ville være med i film eller komme på tv eller være sanger når hun blev stor, men hvis folk spurgte mig sagde jeg at jeg ville være social pædagog og arbejde på børnehjem for at hjælpe dem til et bedre liv dér, det var da os rigtigt for det ville jeg gerne, men ville langt hellere leve det liv jeg dag’drømte om 😛

Jeg har aldrig rigtig drømt om at blive gift og få børn selv som de fleste piger har meget store drømme om det, jeg tænkte mest på at jeg ville have en slædehund eller en lille hund, og hjælpe andre, også kan alt det sukker søde komme bagefter, selvom jeg elsker romantik og lyserøde farver og blive kaldt prinsesse så var jeg bare ikke sådan dengang, men der var nok os en god grund til det med den fortid jeg havde gemt indeni mig, jeg har en personligheds forstyrrelse der gør tingene meget sort/hvide for mig nogengange, så det med at tage uddannelser, arbejde meget og bare lade livet glide let og elegant afsted har ikke været min stærke side nogensinde, men jeg bliver hverdag bedre til at være mig og det er jeg tilfreds med!

På trods af jeg ingen uddannelse har færdiggjort ( Kun grundforløb) så har jeg arbejdet maange forskellige steder, og det har givet mig et flot CV og givet mig erfaring som de fleste kun får efter endt uddannelse, så den vej jeg er gået efter folkeskolen har været min egen vej, men den føre mig op på toppen af bjerget som jeg gerne vil nå op til. :’)

Nu drømmer jeg om at få min egen familie, jeg drømmer om hus og hund og at blive selvstændig eller fast arbejde som receptionist eller tilsvarende da det er det jeg kan lide at have med at gøre 🙂

 

 

Jeg vil skabe et godt og uforglemmelig liv for mig selv, for det er det vigtigste.

TAK TIL JER

Tak for I læste med og jeg håber I har fået en idé af hvem jeg er og at I vil følge mig dagligt eller komme med kommentarer til hvad der nu kunne være af tanker fra Jer.

Husk at pas på dig selv, nyd dit liv og fortryd ikke det du ikke fik gjort du kan nå det endnu.

Hugs’Kiss Mie ♥