Arbejde

CV / ARBEJDE


thumbnail_fullsizerender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navn: Mie Stender

Adresse: HEMMELIGT PÅ BLOGGEN

Tlf: HEMMELIGT PÅ BLOGGEN

E-mail: miestender@hotmail.com

Født: D. 2 September. 1988. Bornholm

Referencer: Lad mig vide i skal bruge det, og jeg kan fremvise/fremsende Jer en reference på mig.


PROFIL

Jeg er en udadvent pige på 28 år, med begge ben på jorden.
Jeg er en pige der søger nye udfordringer og nye oplevelser i min hverdag.

Jeg er spontan, loyal, imødekommende, udadvent, positiv, Fleksibel, flittig, nysgerrig & serviceminded.

Jeg kan godt lide at arbejde med alle slags mennesker, men kan også tage fat på egen hånd.

Jeg er åben og ærlig, Jeg har godt med gå på mod, og jeg er god til at have et godt overblik & til at tage ansvar. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger.

Jeg drømmer om at blive receptionist eller tilsvarende, og jeg har afsluttet grundforløbet på Hotel- Og Restaurant skolen i Valby, så derfor søger jeg muligheder og erfaring indenfor dette fag, men jeg søger også andre muligheder med det jeg brænder for at lave, jeg er åben for muligheder.

Jeg har intet kørekort, men jeg har nemt og hurtigt til at finde rundt på cykel eller med det offentlige.

I fritiden kan jeg lide at opleve naturen, og være udendørs, jeg går ikke til noget, men jeg ser mine venner & familie.Derudover er min hobby at være statist i tv serier, film og skrive blog.

 
UDDANNELSE
2015 – 2015 Hotel og restaurant skolen I Valby/ Receptionist Grundforløbet.

1997 – 2005 Søndermarksskolen til børnehave klasse til 9 klasse (Bornholm)

 

KURSER
2015 – 2015 Brandøvelse.

2014 & 2015 Første hjælp.

2010 & 2015 Hygiejne

 

IT
WordPress       ★ ★ ★
Word                 ★ ★ ★ ★
Fidelio               ★
Ms Paint           ★ ★ ★★
Powerpoint      ★ ★ ★★
Adobe Reader ★ ★ ★★
Excel                 ★ ★ ★
Office pakken ★ ★ ★★
Titan/ Titan POS ★ ★ ★★
R-Zone ★ ★★
Console tlf system ★ ★ ★★

 

SPROG
Dansk
Læse    ★ ★ ★★★
Skrive  ★ ★ ★★★
Tale      ★ ★ ★★★

Engelsk
Læse     ★ ★★★
Skrive   ★ ★★★
Tale      ★ ★★

ERHVERV

2016 – 2016 Regus Lyngby – Receptionist
Jeg skulle sidde I receptionen og være stærk til at være en blæksprutte, og håndtere telefon opkald for firmaer, både vores in house kunder, men også vores Virtual office kunder, jeg har booket mødelokaler og kontorer for og til kunder, og jeg har oprettet nye kunder I vores systemer som er fra in house til udefra kunder ’Post’, dem på kontoret og I vores IT programmer som vores kort & nøgle system, frankeringsmaskine, kopimaskine. Jeg skulle håndtere deres post, og jeg tog kundens ønsker og behov for hjælp I første række, jeg gik meget op i at være serviceminded.
Jeg har skulle bestille vare hjem og håndtere fakturaer.

 
Jeg skulle servicere rundt i huset ved at afrydde og holde huset pænt, ordne kafferunder og bestille varer hjem. Jeg fik utrolig meget erfaring indenfor dette job selvom jeg ikke var der længe.
Jeg fik indblik I meget administrativt arbejde med programmer som: OFFICE ,TITANPOS – TITAN – HELPDESK- RSPACE- R-Zone, DATAPULSE, CALLSTREAM, CONSOLE, og andre programmer som vi brugte I dagligdagen.
Mit service’gen er vokset meget efter dette job, og jeg har fået kendskab til større firma kunder og jeg ved hvordan man begår sig som en god receptionist.

 
2015 -2015 Rigshospitalet – Cafépige
Ansvar for at bestille vare, fylde op og lave smørebrød/varme retter, samt servere og tage opvasken. Holde øje med egenkontrol, og sælge mad/kaffe til gæster & kunder i Caféen.

 
2012 – 2014 BabySam – Salgsassistent
Ansvarsfuld for textil afdelingen med salg af textiler som dyner, puder, bamser og vugger/senge og jeg var ansvarlig for kundeservice og tage imod klager/ros.

 
2010 – 2010 ATP – Køkken pige
Ordne Hygiejne control og hjælpe til med at klargøre salat/frugt, gøre møde lokaler klar med opdækning, og være ansvarlig for rengøring og opvask.

 

2008 – 2009 Netto og Fakta – 1 Assistent/leder
Jeg havde leder ansvar, og for at åbne/lukke butikken, kundeservice, og lave egen-kontrol, tage imod og bestille vare hjem. Mit ansvar var også for salgsassistenterne, at de passede kassen, hjalp kunder, og delte opgaver ud til dem med opsætning af vare, holde butikken ren og flot.

 

2007 – 2007 Hotel Griffen (Bornholm) – Stuepige
Det var et kort sommerjob, hvor jeg arbejdede som stuepige med at rengøre alle værelser, holde gange og indgangen ren, samt hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål.