HVAD ØNSKER DU DIG?

 

 

Kære læsere!

Idag vil jeg gerne være behjælpelig med at vise jer en super fed hjemmeside som har gaver til alle og enhver og til alle slags anledninger 😀

Men med mine egne søde ord som vil hjælpe jer derude med gave indkøbene.

Lige om lidt står vi jo overfor fødselsdage, det bliver forår hvor mange bliver konfirmeret samt baby’er bliver døbt mm.

Så derfor vil jeg hjælpe da jeg er fascineret selv af denne seje hjemmeside der har alt og mere til.

De har ting der kan få dig til at: Smile, Grine, Græde, le, blive rørt & huske dig på.

Gaveideer.dk er en del af Geschenkidee GmbH som er en større tysk koncern og de har web shops i 12’lande i Europa.

Mangler du inspiration til dit næste gave valg til den du holder af, eller for at give nogen du kender en gave de altid vil huske, så får du her sammen med mig et godt overblik over hvad gaveideer.dk tilbyder.

Jeg vil gerne vise jer nogle af de nyeste varer jeg har skaffet mig fra deres hjemmeside og som jeg syntes er super sjove og flotte.

 

 

STARWARS

Jeg har anskaffet mig denne fede starwars lampe med stormtrooper i, og han er allerede i brug herhjemme. 😀

Han er ikke så høj, men det gør ham rigtig hyggelig, og selvom jeg har en lille datter gør det ikke så meget fordi hun syntes lys er spændende også har jeg min kæreste der holder meget af sjove og anerledes ting i vores hjem, så stormtrooper er vi meget glade for at have herhjemme og jeg ved mange andre børn eller starwars fans ville elske at få deres egen lampe figur i hjemmet.

De har Yoda, darth vader og stormtrooper, så er du til starwars figurerne kan du inde på Gaveideer.dk finde deres super fede og sjove lamper.
De kan tilsættes et batteri og lyser. Ellers er der plads til at sætte et mini USB stik i også har du også lys i den fine lampe, og der medfølger en pære.

Jeg fandt min lampe lige her: https://www.gaveideer.dk/star-wars-lampe.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er blot et eksempel på en anerledesgave idé til den du holder af, eller en du gerne vil drille hæhæ..  😉

 

 

ET MINDE FOR LIVET

Gaveideer.dk  er også et sted hvor du ikke kun behøver finde sjove og drilske gaver, men det er også en hjemmeside hvor du kan finde en helt unik og speciel gave til den du holder af og som du vil give noget til ingen andre har!

Jeg har valgt til min fantastiske dejlige lille datter at give hende et super smukt og unikt smykkeskrin i dåbsgave :’)

Med hendes navn og dåbs dato indgraveret i det.
Det kan spille en melodi og er et skrin hun kan vokse op med, jeg syntes det var den mest personlige gave jeg kunne komme tæt på at ville give hende.

Så udover en stor perfekt barnedåbs fest og alt andet vi også giver hende den dag, så er jeg meget rørt over at kunne give hende dette skrin.

Det er et minde for livet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du gerne se skrinet på hjemmesiden kan du se det lige her: https://www.gaveideer.dk/indgraveret-hjerteformet-smykkekiste-med-musik.html

 

 

HVORFOR GAVEIDEER?

Jeg vælger at fortælle jer om gaveideer.dk fordi jeg selv kan lide at handle derinde.

Jeg kan lide at give unikke og anerledes gaver til dem jeg holder af, og syntes ikke det skal være hemmeligt hvor varerne kan købes.

Mange af jer er måske bekendte med hjemmesiden, men til jer som ikke er så har de virkelig mange unikke og specielle varer at se på og til en pris hvor alle kan være med.

Deres hjemmeside er let og overskuelig, når du klikker dig ind på deres startside hjælper de allerede der via deres kategorier samt et søgefelt så du helt let kan vælge hvad du ønsker at se efter. Og til hvem gaven måtte være til hjælper de dig derinde via kategorierne med hvad du kan vælge.

 

Er du for eksempel mere til oplevelsesgaver skal du ikke tro du ikke kan finde det også, fordi de har alle slags oplevelser på gavekort.

Med et klik bestiller du og tilmelder du dig gaveideer.dk ‘s nyhedsmail får du 10% rabat at spare på dit første / næste køb derinde så kom med mig derind.

Jeg håber i vil dele dette med andre som i kender kunne have problemer med gave indkøb, fordi hos gaveideer.dk går i ikke fra uden at have valgt en gave enten til dig selv eller den du holder af 😉

 

Kontakt mig endelig ved spørgsmål om hvad jeg har købt derinde eller hvis i mangler andet at høre om så kontakt mig via kommentarer eller helt privat lige HER

 

 

 

 

OBS *VÆLG IKKE DETTE FLYTTEFIRMA!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *