JEG HAR NOGET TIL JER

Kære læsere.

Waaaouw  idag skal jeg lige vise jer noget, fordi har i lige set hvad jeg har fået fingrene i .. 😛

Jeg har fået fingrene i dette super smarte sportbuddy veryfit v2 aktivitets ur 

Det er super smart og jeg er glad for jeg har det, da det hjælper mig meget med at holde styr på mine aktiviteter i løbet af min dag og min uge.

Jeg vil rigtig gerne anmelde uret til jer og samtidig vil jeg give jer en rabat kode i kan bruge på deres hjemmeside fordi det er et ur for alle og det er super fedt at holde styr på sin aktivitet, puls og træning med!
Så jeg syntes du ligesom jeg skal gå ind på www.sportsbuddy.dk og finde uret og brug min rabat kode: stender10 som giver jer 10% rabat på deres hjemmeside.

 

SÅDAN GØR DU

Du tager uret ud af remmen og sætter i din oplader så den kan komme igang med at få strøm. Efter den er opladet kan strømmen holde op til 7 dage hvilket gør du ikke skal være bange for den går ud under din træning i løbet af ugen.

Imens uret oplader så tænder du din bluetooth på din telefon og afhenter app’en som du skal bruge for at starte det hele op.

App’en hedder Veryfitpro og er en gratis app du afhenter i din app butik.
App’en ser ud som du ser herunder:

 

veryfitpro
veryfitpro

 

 

 

Når du har fået opsat dig din profil via app’en og uret er opladt kan du hermed gå igang med at indstille uret til hvad du ønsker af din træning.

Det er meget nemt og ligetil at komme igang med. Du swiper blot på uret ligesom du ville gøre på din telefon, og finder frem til den menu du ønsker at gå ind i.

Uret er ikke kun til at holde styr på din træning, men det er også til dig der har behov for hjælp til  at se alle dine skridt der bliver gået, den holder styr på din søvn og dine alarm klokker der skal holdes styr på også.

Alle programmer kan ligges ind via din alarm som du indstiller til den tid du skal huske også ringer uret når du har en træning eller andet der skal starte.

 

DIG DER TRÆNER

Til dig der træner meget og gerne vil have et simpelt overblik over din samlet træning for selve dagen, så er uret også et rigtig godt valg!
Med sportsbuddy veryfit v2 aktivitets ur som har 8 indbyggede sportsprogrammer heriblandt: Løb, cykling, mindfullness, yoga og fodbold mm.
Så du hele tiden kan opdatere dig selv og holde godt øje med alle dine træninger i ugens løb.

Uret fortæller dig hvor mange kalorier du forbrænder og hvor langt der er tilbage til dit mål.

Samt med det indbyggede mindfullness program får du også husket at holde de pauser du skal og den fortæller dig hvordan du trækker vejret i løbet af din træning.
Det er overskueligt og du skal ikke stoppe op hvergang du holder en pause under træningen, du starter uret og sætter din træning og mål til i uret via samarbejde med din mobil telefon og vupti så er du godt igang.

 

DIG DER IKKE TRÆNER

Uret er også for dig som ikke går op i den helt eksklusive træning, men som ønsker et flot og stilfuldt digitalt ur som arbejder sammen med dig og din telefon, så vil jeg sige ‘Go for it’
Kan du for eksempel ikke huske hvor du har lagt din telefon henne og har du app’en ‘Find my phone’ så med et klik på dit ur finder den din telefon for dig, da den vil ringe og på den måde kan du hurtigt finde din telefon igen.

Kan du lide at gå ture har den en skridttæller som tæller alle dine skridt og bevægelser i løbet af din dag.

Hvis du gerne vil holde styr på hvor meget du sover i løbet af natten og hvor meget af den dybe og lette søvn du får så kan uret også hjælpe dig med det.

 

OM URET

Uret har et super flot og tyndt design, med blød rem.

Udover de indbyggede 8 programmer i uret samt alarm og ‘Find my phone’ får du også et ur der fortæller dig om vejret, hvor mange grader det er udenfor i den by du befinder dig i samt dit nærområde.
Den fortæller dig når du får beskeder på din telefon.
Skulle du tabe uret i vand så skal du ikke gå helt kold over det, uret er vandtæt!!

Du kan styre din musik fra uret til telefonen, med et swipe kan du skrue op og ned for lyd og skifte sange.

 

Se mere om uret i denne video:

 

 

 

 SPORTSBUDDY

Sportsbuddy.dk kan du finde mange flotte remme til uret i flere farver såsom rød, lilla & blå. Remmen er af fast gummi som ikke klemmer om dit håndled, men det er blødt og når du indstiller hvor stramt det skal sidde vil du mærke du kan gå og sove med det helt ubemærket.

På sportsbuddy får du dag til dag levering på din ordre, samt gratis fragt på alle ordre de kræver ikke du ska hande for et bestemt beløb, så kom med ind på deres hjemmeside og gør dig et lækkert kup.

Har i spørgsmål til uret så kontakt mig endelig og jeg vil være behjælpelig med at svare.

Husk at brug min rabatkode: stender10 som giver jer 10% rabat på jeres køb derinde.

KOM MED MIG TIL BOMO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *