NYT ÅR – SOM DAGENE GÅR

 

Hej Læsere.

Loong time – No see 😉

Eller Hej med jer igen jeg håber i har det godt!

 

Jeg har ikke været på bloggen længe .. I know ..

Jeg har ikke mistet min lyst til at blogge ud til jer!! Jeg kan stadig virkelig godt lide at give jer news feed fra mig af, men jeg har faktisk ikke blogge’t siden D. 24 Januar det er ret vildt, tiden er fløjet af sted for mig! Jeg har dog haft blogge’t en reklame til jer i marts, men ellers har vi ikke set nogle opslag fra mig, så nu skulle det være.

 

 

HVORFOR HAR JEG IKKE VÆRET PÅ BLOGGEN?

Jeg har ærligt siden november haft svær depression og haft det svært med min borderline og haft rigtig svært ved at få livet til at fungere for mig selv, og det er gået meget udover venner & familie og min kæreste som jeg ville give op på bare for at få lov til at være alene og mig jeg ville ærligt forsvinde fra jorden, men efter at have trukket mig selv op endnu engang og op på hesten igen, så er jeg nu her og kan åbne lidt op for jer om hvorfor jeg ikke har været på bloggen.

Vi flyttede ind i en ny lejlighed i starten af dette år, og det var sidst jeg skrev på bloggen til jer og viste jer billeder af vores nye bolig.
Genlæs det HER

Det er en 3 værelses lejlighed og ikke meget større end min gamle bolig, men denne her ligger i stue etagen og med have til, og det nyder vi virkelig godt af! 😀

Men efter kort tid begynder vi at opdage en masse fejl både ved indflytnings syn, men også at alle der bor i opgangen er udlændinge, vi er på ingen måder racister, men de kaster mad udover køkken altanen ikke bare brød, næh nej rigtig mad!! og udefra køkken altanen er der ellers vores skakt til selve skraldespanden hvor man smider det ud, det er så klamt og det vrimler med fugle, måger og mus og sikkert snart også rotter! Og ikke nok med de mange fejl ved indflytningen og problemer med ejendoms kontoret var langsomme til at gøre noget ved tingene så finder jeg ud der også er skimmelsvamp i boligen det slog mig bare helt ud, det var lige alt på én gang jeg var ked af det, sur og pisse irriteret og ikke sjov at være i nærheden af!

Denne nye bolig vi havde fået os sammen, som jeg ellers skulle være glad for, men faktisk hadede det var bestemt ikke en rar følelse at stå med. Jeg er ikke en snobbet eller sart type, men skimmelsvamp flere steder i en lejlighed hvor boligselskabet ikke ville gøre noget gør mig pist og det er slet ikke i orden!

Så jeg kæmpede med at kontakte vores boligselskab som til sidst endte med at sende nogle syns mænd ud for at fixe de mange problemer, og de sendte en maler ud til os der skulle hjælpe med at se nærmere på skimmelsvampen .. Han endte blot med at rengøre det han nu kunne fjerne også derefter er der bare blevet malet henover svampen .. Som maleren han selv sagde til mig, at nu er det et spørgsmål om tid hvornår det går igennem igen. Det er for dumt!

Jeg har følt mig magtesløs i forhold til alt det vi pludselig stod i og ikke følt jeg blev hørt ordentlig af vores boligselskab, så jeg fortrød meget i starten at vi var flyttet fra mit gamle palads, jeg var vild med den bolig jeg havde før, men efter jeg døjede med smerter i min hofte og havde svært ved at gå helt op til 4 sal flere gange på én dag og jeg også mistede min kære Marco havde jeg det heller ikke nemt i den lejlighed og ville gerne starte på en ny frisk og start med min kæreste som han også brændende ønskede vi skulle gøre sammen.

Så efter maleren var i vores bolig og jeg følte mig magtesløs så gjorde jeg ikke meget mere ved skimmelsvamp problemet. Ikke før nu .. læs videre længere nede.

Jeg har været ked af det og frustreret fra dag 1 af, og jeg kunne ikke slippe følelsen over alt der lige skete på engang, ikke nok med bolig problemer og min egen depression skete der også en del andet omkring mig i min familie, og jeg var flere gange tæt på at gå helt fra min kæreste og mine venner for at stikke af og bare afslutte dette mareridt jeg følte jeg stod i, i mit liv på daværende tidspunkt, men jeg er glad for jeg ikke gjorde nogen af delene, jeg vil altid være en fighter og især efter en stor omgang jeg var igennem i starten af året og nu kan se tilbage på det med oprejst pande og sige nu prøver vi endnu engang 🙂

 

 

DAGEN I DAG

Lige nu har jeg det bedre, jeg har overvundet de dårligere tanker om mig selv og boligen og tingene er igen blevet bedre i min familie.

Trods jeg har haft det dårligt har min kæreste været der som en af de eneste og den største støtte, og vi har det godt sammen, vi ved vi kan få udbrud og diskutere som kan ende i skænderier, men alle forhold har dette, og med en pige som mig der skal igennem alt muligt altid, så kan tingene være hårdt, men det at vi taler sammen og gør ting for hinanden så godt vi kan er det bedste, og jeg vil ikke undvære ham eller det vi har sammen! Fordi ærligt .. JA vi kan faktisk ikke undvære hinanden, eller vi vil det helst ikke hihi <3
Årh at man kan blive så glad for et andet menneske vil jeg aldrig helt forstå, fordi det er ubeskriveligt hvor højt jeg holder af min kæreste, og mine nærmeste venner samt familie, og jeg vil kun sige mange af jer tak for i stadig er der, og til dem jeg har mistet mere kontakt med i løbet af dette år, så håber jeg i har det godt og vil kontakte mig en dag i skulle få lyst igen.

Jeg er dog stadig svingende fra dag til dag humørmærsigt, men det er også andre ting der udgør de svingninger nu .. hehe læs med endnu 😉

Jeg gør gode ting for mig selv. Jeg sørger for at jeg står op og gør mit bedste for dagen og for os i vores hjem, men nu har jeg det meget bedre: først og fremmest fordi, tilbage i starten af april fik jeg mig selv en overraskelse og det er jeg er blevet gravid! 😀 <3

Det er så stort og jeg anede ikke hvordan jeg skulle reagere først, jeg får det af vide kl. 10 om formiddagen at jeg er 6’uger henne, (Af min gynækolog) Også ville jeg ikke ringe til min kæreste selvom det var skide svært at ikke kunne tale med nogen! Jeg ville sige det face to face til ham for at se hans ansigts udtryk over denne store nyhed, men også fordi jeg ikke selv kunne styre mine tårer og alle de glade følelser der kom i mig den dag, puhhaa!! Hihi.

Det endte med jeg ringede til min bedste veninde på Bornholm og fortalte hende det som den aller første og fik en lang god snak med hende, også derefter tog jeg hjem og bagte kage for at få tiden til at gå så jeg kunne få min kæreste at se haha .. 😛

Min kæreste vidste jeg skulle til gynækolog den dag fordi jeg har døjet med celleforandringer vi skulle holde øje med ikke blev værre, så først siger gynækologen da jeg var der til tjek, at jeg ikke har nogen celleforandringer så de har ikke været slemme, og det gjorde mig glad igen efter at have været ret nervøs, og derefter siger han at, nu måtte jeg ikke sige noget fordi han skulle fortælle mig noget stort, og det var så at jeg er gravid waouw Hihi .. Og da min kæreste senere den dag kom hjem fra arbejde skulle jeg fortælle ham det, men han havde det allerede fornemmelsen, så noget af det første han sagde til mig var ’Er du gravid skat?’ og han løftede mig op og svingede mig rundt hihi .. og jeg svarede ‘Ja jeg er gravid’ og jeg græd bare imens han svingede mig rundt og krammede og kyssede mig haha han er så dejlig!! Derefter satte vi os ned for at prøve at tale om det hele, det var svært fordi jeg havde meget svært ved at rumme de store følelser, men t se min kærestes store glæde, så var der ikke meget at skulle finde ud af, så vi skal have en baby her til vinter ♥ 😛

Det var rigtig svært at fatte lige i starten på grund af de mange ting der lige var sket og stadig skete på det tidspunkt, så det at jeg blev gravid har ikke gjort mig rask eller ude af depressionen, men det har gjort jeg nu kan se en fremtid for mig og for en jeg skal sætte i verden med min kæreste, og jeg kunne ikke glæde mig mere end det jeg gør nu. Jeg har det bedre og ved hvad jeg vil nu med mig selv og hvordan det hele kan blive bedre.

Havde jeg ikke været gravid ville jeg stadig have det godt som jeg har det, fordi jeg ville have fået en hverdag op at køre som jeg har og det holder mig meget oppe at have det.

Jeg er allerede 19’uger henne nu, så halvdelen af min graviditet er næsten allerede gået, og jeg tænker jeg snarest vil lave et indlæg til jer der omhandler hvad køn vi venter os (til dem af jer læsere der endnu ikke ved det) og jeg vil fortælle lidt om hvad vi mangler endnu og lidt om mine to første trimestre 🙂

 

 

CKB

Som de fleste af jer ved blev jeg opsagt hos Regus sidste år som ellers var der jeg arbejdede som receptionist og godt ville have forsat, men sådan skulle skæbnen ikke være. At jeg blev opsagt var med til at køre mig ned på daværende tidspunkt med stress og depression, men nu når jeg kan se tilbage i bak spejlet takker jeg for erfaringen jeg hurtig fik på ryggraden, men jeg tror jeg har det bedre hvor jeg er nu end det sted hvor de behandler folk som de gjorde ..

Jeg er bestemt ikke stolt at gå ledig og altid falde tilbage på kontant hjælp hele tiden, som også er blevet hårdere at være på fordi de nye reformer der kommer hvert år/hvert andet år.

Jeg er en pige der gerne vil anerkendes, gøre noget godt i samfundet, men har utrolig svært ved at bevare for meget på én gang, så nu skal jeg tage den helt med ro.

I februar i år startede jeg på en skole der hedder CKB
Center for kompetence & brobygning, og jeg er blevet rigtig glad for det. 😀
Jeg går der endnu og fast 3‘gange om ugen, men kan også sagtens bare møde op for at hilse på de andre derhenne.

De har mange forskellige hold at tilbyde.

De har almindelige fag som dansk, matematik, noget bevægelse (hvor man går eller løber ture med andre på det hold), og de har hold med socialfaglige problemer og misbrugs grupper og de har unge i afklaring hvor man kan finde ud af sine problemstillinger med psykiatere/psykologer. De har erhvervsfolk & mentorer der hjælper dig ud i praktikker, job, eller uddannelser og de har praktik på selve skolen man kan komme i, samt har de Jobcenter derude så man ikke skal farer ind til Skelbækgade i København eller hvor man hører til hver gang man skal tale med nogen fra sit jobcenter og alt muligt, de har virkelig meget og det er en god rutine og godt sted at starte hvis man som jeg er faldet lidt af hesten og er lidt lost, eller hvis man blot søger noget nyt i sin hverdag.

Jeg er som sagt endt op med at blive meget glad for at gå der da jeg ved alle andre der går på skolen som er over 1000 elever har det på en eller anden måde samme problematikker som jeg selv har. Man kan kun gå på CKB hvis man er under 30 år, og igennem sit jobcenter, men alle er velkomne til at kigge forbi CKB.

Det er en skole for unge under 30 år og det er ens jobcenter/sagsbehandler der skal henvise en hertil. Nu da jeg er blevet gravid har min mentor sammen med mit jobcenter vurderet jeg skal forsat gå herude på skolen til jeg skal på Barsel, og det er jeg utrolig glad for da jeg så ikke skal stresse over 225’timers reglen og når man er gravid kan man ikke søge job som jeg alligevel ikke er klar til endnu og slet ikke med baby på vej 🙂 Så jeg føler nu jeg kan få ro i hovedet til at få styr på mig, få styr på at blive kommende mor & far og få styr på min bolig da jeg igen er op startet med problemerne vedrørende skimmelsvamp, jeg går på holdet
’Social faglig tilbud’ hvor en super dygtig socialrådgiver hjælper mig med denne sag fordi hun mener der kan gøres noget, hvis vi prøver igen, så det som der er sket nu er at hun har fået alle mails og billeder jeg har og havde på samtalen med dem fra mit boligselskab, hun har fået billeder af den klamme svamp, samt jeg og min kæreste har fået taget blod prøver for at se om vi har fået det ind i vores blod, og jeg har hængt sedler op til alle naboer og banket på døre herude hvor vi bor for at samle underskrifter ind, også vil socialrådgiveren skrive et brev til boligselskabet, også derefter afventer vi svar om de forsat intet vil gøre eller om de nu når der er baby på vej vil være så venlige at give os en ny bolig noget hurtigere!

Så der sker noget igen med nye kræfter fra min side af, og med hjælp fra CKB er jeg spændt på resten af dette år.
Udover CKB er jeg tilknyttet DPC som er under distrikt psykiatrien hvor jeg har en fast læge & kontakt person at tale med en gang ugentligt og det hjælper mig meget , så jeg har min struktur og nogen til at hive mig op, hvis jeg føler jeg falder ned.

 

 

SOMMER

NYT ÅR – SOM DAGENE GÅR Ja som overskriften lyder har jeg været meget stille og dagene er derfor fløjet meget hurtigt, der er kun et halvt år til dette er slut, men jeg tror nu på at resten af året skal være godt!

Jeg kan love jer, at jeg nok skal være lidt mere synlig på bloggen de næste måneder, men jeg vil sige til jer, at i ikke skal holde jer tilbage. Kom endelig ind på min blog som jeg også kan se i har gjort på trods af jeg ikke har lagt nyt ud før nu, og i må meget gerne kontakte mig for spørgsmål hvis der skulle være nogen af dem til noget i går og tænker på.

Ellers vil jeg snarest være tilbage på bloggen igen både med nyt i min sag om vores boligproblem, men også med min graviditet og alt mulig andet hyggeligt, så bliv hængende og tilmeld dig endelig mit nyhedsmail for at få en E-mail næste gang jeg ligger noget ud på min blog så du nemmere kan følge med mig her på siden.

Det siges at skulle være sommer nu, og mange siger at vejret er typisk dansk sommer, hold nu op hvor har vi mere blæst, kulde og regn end varme 😮 til det vil jeg sige at i år er det sQ for meget! Det er deprimerende og halloo hvor er du sol & sommer?

Men, meen jeg & kæresten har snart 3’ugers ferie sammen hvor turen blandt andet vil gå til solskinsøen Bornholm hvor vi håber på bedre vejr end her i det Københavnske, også derefter smutter vi en uge til Alanya det glæder vi os SÅ meget til!!

Hvor tager i hen på sommerferier? Bliver i hjemme eller smutter i os ned og finder solen som vi gør? 😛

Hav det godt så længe og jeg er snarest tilbage igen Hej heeej.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

20 uger gået - 20 uger tilbage ♥
OBS *VÆLG IKKE DETTE FLYTTEFIRMA!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *