KOM MED MIG TIL BOMO

Sponsoreret reklame for bomo

 

Kære Læsere

Idag vil jeg gerne tage jer allesammen med til Bomo og det vil jeg fordi:
Bomo er et helt nyt navn i markedet,
(kendt tidligere som onkelbillig.dk) som fokuserer på det spændende udvalg til skarpe priser. Her finder du bla. lækre macbook covers og sleeves, samt solide powerbanks. Og meget mere…
De lægger også stor vægt på deres 5 kerneværdier: God service, hurtig levering, spændende produkter, stærke priser og tryghed.

Grunden til jeg tager jer med til Bomo er også for at vise jer, at jeg selv er blevet rigtig interesseret i deres hjemmeside, de udbyder mange kvalitets produkter fra Iphone, til androids og meget mere som kan ses meget nemt på deres hjemmeside.

Bomo ønsker at give deres kunder det de ønsker sig, og det vil jeg helt bestemt sige man får her hos dem, du får levering som er fra 1-2 dage også gældende i weekenderne, og du får prisgaranti som betyder at finder du samme varer som de har et andet sted og til en billigere pris så går de ind og matcher prisen, så du skal ikke klikke væk fra deres hjemmeside, hvis du skulle finde en vare som du har set billigere et andet sted 😉

 

 

JEG TESTER PRODUKTERNE

Som i kan se ovenover på billedet har jeg været heldig, at få nogle produkter som jeg vil teste, og mit feedback er at jeg er rigtig tilfreds, det tog 1-dag at modtage produkterne, og lige nu ser min telefon ud som helt ny, og det gør bare jeg er rigtig glad når jeg bruger den.

Jeg har fået et nyt panser glas på som er stilrent, og det skinner efter at det bliver sat på, og min telefon er bare virkelig flot hihi og jeg kan mærke at glasset er fast og det holder til hvis jeg taber min telefon, så den rigtige skærm bliver ordentlig beskyttet.

Jeg har også fået et crystal klart nyt cover, det er ikke afprøvet på dette billede, men efter at have mærket det er det ikke bare blød plastik cover, men hårdt og soldit og jeg ser frem til også at få det på telefonen:P

Normalt købte jeg altid mine panser glas & nye covers igennem det der hedder “mininthebox”, men efter nu at have samarbejdet med Bomo vil de klart være mit fortrukne valg, den anden hjemmeside er 30-40 dage om deres levering da de får deres vare eksporteret fra Kina så der går længere tid, og deres varer er så billige at de går nemt og desværre hurtigt i stykker, hvor jeg vil sige Bomo lever op til deres værdier om at varerne er til for kunderne og de skal være kvalitets i orden samt er de klar på at få ris & ros via deres kundeservice hvor du får meget hurtig respons fra dem, så skulle du brænde inde med nogle nysgerrige spørgsmål til Bomo så kan du med fordele kontakte deres kundeservice.

Jeg vil rigtig gerne vise jer det panserglas samt cover jeg har fået så kom med mig og se det her:

Panserglas: https://bomo.dk/iphone/97-panserglas-til-skaermen-iphone-6.html

ER DU BLOGGER?

Er du blogger ligesom mig, så kan du kontakte Bomo hvis du har idéer til eventuelle nye tiltag eller andet til deres hjemmeside, eller du kan ligesom mig teste produkter til dig selv, eller til en give aways konkurrence så i begge to for win’win for det i sidste ende, det er hyggeligt og kontakten imellem dig og Bomo er noget jeg kan stå inde for, de holder deres ord, og kræver blot du giver dem feedback, så er du blogger og interesseret i at hjælpe andre ligesom mig så tag kontakt til dem via det link du finder helt nederst  til venstre på deres hjemmeside hvor der står “Er du blogger”? 😉

Bomo’s hjemmeside får i en hjemmeside som er lige til at søge på, alt er delt op i kategorier, og øverst i deres fane kan du nemt læse om hvem de er, og du kan se hvem de støtter, og hvad de ellers giver og gør udover at være dygtige til at stå for S E R V I C E !

Jeg er en pige der går meget op i service både i det daglige arbejde, men også bare i livet, får man en god behandling og service af andre, så smitter det helt klart af, at vide Bomo er på markedet og nye med deres navn for i år, syntes jeg kun vi skal tage godt imod dem og sprede rygtet at hos Bomo får i lige hvad i mangler til jeres elektronik produkt.

 

I kan tage med mig og se alt om Bomo lige her på www.bomo.dk

 

Hugs’Kiss Mie ♥

JEG HAR NOGET TIL JER
OBS *VÆLG IKKE DETTE FLYTTEFIRMA!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *