OBS *VÆLG IKKE DETTE FLYTTEFIRMA!!!!

 

 

Hej Læsere.

Jeg er tilbage idag med historien om hvordan vores flytning til det nye palads vi har fået gik, fordi det gik ikke som forventet..

Der var lige lidt kaos på min blog forleden dag, så derfor jeg kommer ud med det idag *Undskyld* forsinkelsen, der er et par stykker af jer der har spurgt hvor indlægget blev af hihi, men her kommer det og det skal ikke ske igen at jeg lover imorgen, hvis min blog kokser.

Vi er rigtig glade for at være flyttet, og vi er næsten helt på plads med det hele, så det er dejligt, jeg viste billeder i onsdags på bloggen af vores nye lejlighed og fik du ikke set det så scroll ned i bunden og der er der et link til indlægget 😀

VORES FLYTTE PLANER

Vi fik lejligheden rigtig hurtigt i december, og det blev vi glade for, når man bor i Fsb.dk‘s boligselskab som os skal tingene gå hurtigt med at flytte fra den ene bolig til den næste, men vi fik det planlagt sådan at lejligheden først var klar til ny beboelse fra D.1/1-2017, så vi kunne flytte ind efter vi kom hjem fra vores jule’ferie på Bornholm Lørdag D.7/1-2017

Min kæreste har haft skade i sin skulder og havde haft smerter i løbet af julen, og jeg selv har gået nogle måneder med smerter i min højre hofte, haha det er ikke sådan at blive ældre 😮

Men efter jeg også havde mistet Marco og vi skulle til Bornholm, det var jul og snarest nytår, følte jeg bare ikke jeg kunne overskue at skulle finde alle mulige til hjælps, også fordi jeg er meget højde skræk og meget bange for trapper og især hvis jeg skal bærer tungere ting op eller ned, så jeg tænkte at jeg gerne ville hyre nogle flytte’mænd til at klare ærterne for os, og derfor gik jeg ind på google.dk og søgte efter nogle flytte-tilbud, hvor jeg fandt en hjemmeside hvor flytte firmaer kunne kontakte mig hvis jeg besvarede spørgsmål med hvor meget der skulle flyttes og fra hvor til hvor, og det gjorde jeg, og blev kontaktet af flere forskellige flytte firmaer, men mange var alt for dyrere taget i betragtning vi kun er flyttet 5′minutters kørsel væk i bil fra hvor vi boede til hvor vi bor nu .. så jeg er jo ikke den rigeste og vil ikke betale enhver en pris, men valgte at sige okay jeg har råd til max 1000,- om det kunne lade sig gøre måtte tiden vise for mig, men dagen efter fik jeg et opkald fra en der hedder Frederik fra AP Transport, og sagde deres firma gerne ville hjælpe mig, og han var meget venlig og snak-saglig, jeg nåede ikke at høre nærmere om hvad firma det egentlig var, da han talte meget og han ville give mig lidt rabat nu han kunne se der var så kort imellem hvor vi skulle flytte til, og han sagde bilen var stor, så jeg skulle ikke tænke på størrelsen vi skulle bare være enige om de kun skulle tage de store ting og tage det de kunne nå på en time, fordi jeg sagde jeg kun ville betale for en time af prisen 565,-  Han var indforstået med det, og vi aftalte at Ap Transport ville komme kl. 11 lørdag D.7/1 jeg blev glad og følte mig tilpas med den aftale vi indgik.

Efter vores samtale modtog jeg en e-mail fra Frederik fra Ap Transport med en bekræftelse jeg skulle bekræfte tilbage på.

Jeg vil vise jer mailen han sendte mig herunder, og af private årsager har jeg slettet mine adresser i teksten da jeg ønsker ikke at udgive dem her på bloggen, som jeg håber jeres forståelse på.

MAILEN:

Hej Mie
Vi har  herved fornøjelsen af, og kunne fremsende bekræftelse på din flytning.
 

 I prisen er 2 flyttemænd, kørsel, forsikring, moms.

Der er aftalt fast  time pris 565-.

 
Der flyttes fra ***** til *****
Dog minimumspris 3 timers flytning.
 
Betalingsbetingelser: Netto kontant når det sidste møbel er båret på plads.

Ved eventuel afbestilling af flytningen skal der betales et gebyr på 999,- for aflysning af  bil/mandskab.

Du bedes venligst bekræfte retur pr mail.
Med venlig hilsen
 Frederik Nielsen

AP Transport

Telefon: 42 72 63 57 
E-Mail: Dannyaptransport@gmail.com 

Jeg syntes jo som sagt det hele lød meget godt og lovende, så jeg sagde det til min kæreste som først var sådan lidt, “Nå skulle vi ikke have hørt vores venner først”, men også var enige i det ville være federe at nogen bare klarede det for os, også igen fordi det var lige efter jul og nytår vi skulle flytte og vi kunne ikke forvente at vores venner overhovedet havde tid til at hjælpe når det ville være med kort varsel at vi skulle spørge dem, så vi tænkte fint, nu har vi det på plads, men lørdag D.7/1 der fortrød jeg meget, at vi ikke bare havde klaret det selv eller bare spurgt vores venner, jeg tænkte kun på at min kæreste havde dårlig skulder og jeg selv dårlig hofte og er bange for trapper, så ville jo bare have nogen til at gøre det for os, men efter den oplevelse da Ap Transport kom glemmer jeg aldrig, og jeg blev så sur at jeg faktisk også fik ondt af dem, fordi det er så dårlig service og hvordan kan nogen som dem vælge at arbejde på den måde OMG!!

DET DER SKETE

Nu skal i bare høre hvad der skete ..

Da vi kom hjem fra Bornholm, så satte flytningen igang den første uge her i Januar, vi pakkede tingene ned og vi tog selv langt over halvdelen af tingene på vores cykler som vi kunne trække fra den gamle lejlighed og hen til den nye, det var hårdt og tungt og glat da det nogen af dagene kom sne og frost, men vi klarede det sammen.

Da vi mest ejer små ting var det også det som fyldte mest, men vi brugte fra tirsdag D. 3/1 – lørdag D. 7/1 at trække frem og tilbage med vores cykler, så en cykel kan sagtens bruges til at flytte ting på hihi, 😉


Da det endelig bliver Lørdag D.7/1, stod jeg og min kæreste tidligt op for at kører de sidste små ting vi havde tilbage på cykel over i den nye lejlighed, og det var rigtig svært fordi den morgen var det meget glat, men imens vi gik af vejen op til den nye lejlighed mødte vi en af mine venner, og han tilbød hans hjælp i sin bil, han kunne dog ikke have store ting som seng, ovn og køleskab, men han kunne hjælpe med sengeborde og de sidste kasser og ting, det var rigtig stort af ham at han ringer til sit arbejde og siger han møder to timer senere bare for at hjælpe os, det blev jeg meget rørt over og har virkelig sat pris på hans store hjælp!

Jeg blev hurtig utålmodig fordi vi havde lavet en aftale med Ap Transport kl.11, og der var de ikke kommet, men Frederik fra Ap Transport havde dog ringet til mig dagen før og sagt at, en af deres biler havde fået for meget frost, så strømmen i den var gået og han snakkede løs om at de skulle arbejde hele natten og var forsinkede, så han ville kontakte mig om hvad tid de ville komme hos os om lørdagen, men vi skulle regne med noget forsinkelse, men vi ville høre nærmere om formiddagen lørdag, som vi så ikke gjorde.

Jeg syntes heller ikke om han ringer og fortæller mig at de er bagud og har travlt, jeg tænkte lidt egoistisk, at det er ikke mit problem, men fint han ringer og gør opmærksom på de vil være forsinkede, men alt det andet han fortalte behøvede jeg jo ikke at vide, jeg er ikke hans chef han skal undskylde for, men jeg tænkte ikke videre over det, jeg og min kæreste blev så sat i vente position, men efter kl. 11 ringede jeg til Frederik fra Ap Transport for at høre hvornår de ville komme, hvor han sagde vi nok skulle vente to timers tid, og det var egentlig fint fordi vi jo fik hjælp af min ven imens vi så ellers ventede på Ap Transport ville komme.

Efter de to timer var gået, havde klokken nærmet sig 13:30 dér havde vi forsat ikke fået noget opkald fra Frederik fra Ap Transport om hvornår de ville komme, og klokken var ved at blive 14 dér, så jeg valgte at ringe ham op, og han sagde ikke hej da han tog telefonen, han sagde bare meget hurtig:

‘Mie Jeg afventer stadig hvornår de er klar, også vender jeg tilbage men i kan regne med indenfor en time skal Ap transport nok komme’

Jeg havde kun hævet 565,- fordi som aftalt ville jeg kun have de skulle bruge en time på at flytte de sidste af vores ting, og han havde jo forsikret mig om dem fra Ap transport kom i en stor bil så jeg ikke skulle tænke på hvor meget der kunne være der, og jeg havde som sagt også sagt på forhånd at de må tage hvad de kan nå på den time som vi aftalte over telefonen..

Lidt efter modtager jeg en sms fra Frederik fra Ap transport og ikke et opkald som aftalt, hvori han skriver de ikke kun flytter på en time og vi måtte have misforstået hinanden, derefter skrev jeg til ham, at det kunne han ikke være bekendt eftersom det var aftalen de skulle tage hvad de kunne nå, og nu havde de holdt os hen hele formiddagen uden viden om hvor de blev af, så jeg kørte på med at svare ham, og jeg fik nævnt service en del, også skriver han “okay som undskyldning på deres store forsinkelse hos Ap transport ville de tage hvad de kunne nå på den time når de kommer også til den pris som var aftalen”, så blev jeg rolig igen, men havde en underlig fornemmelse, og blev mere og mere utilpas inden i mig selv ved dette her ..

Omkring kl. 14:30 modtager jeg en ny sms at nu var Ap transport på vej til os og vi bare kunne være klar, så jeg og min kæreste gik ned foran opgangen og ventede med mange af vores ting udenfor, og vi frøs rigtig meget da det var lidt sne’vejr og frost grader. Efter en halv time var Ap transport stadig ikke dukket op, jeg fik af vide de var på Frederiksberg, og jeg tænkte det kan da ikke tage så lang tid at køre fra Frederiksberg hen til os, men okay jeg giver det lidt endnu, så modtager jeg så en ny besked fra Frederik fra Ap transport om de var kommet endnu?, og jeg undrede mig meget over det her med han skulle sende beskeder frem for at ringe som man gør i en normal service og firma verden .. årh!

Jeg svarer tilbage at nej de er ikke kommet og jeg ikke syntes det kunne være rigtigt nu havde vi ventet allerede siden kl. 11-12 tiden.

Han sender mig så den ene  flyttemand’s nummer og jeg undre mig fordi jeg troede faktisk at Frederik fra Ap transport  var flyttemanden eller chefen som ville være med, men jeg ringer nummeret op med det samme, og det skal lige siges jeg var syg og rigtig hæs den lørdag, så det at tale og bare trække vejret var svært for mig, men jeg fik pludselig meget luft i kroppen fordi da telefonen bliver taget siger en udlænding så i den anden ende af røret, at han lige var mødt på job og han lige skulle spise sin burger så var han på vej, og jeg blev virkelig gal, jeg råbte at nu havde han bare at komme her og vi havde ventet i 4′timer og det bare ikke kunne være rigtigt vi skulle stå udenfor i sne og frost med vores ting vi havde båret ned som ikke alt sammen har godt af at stå i frost..

Han sagde ingenting..  kun at han ville komme om et kvarter.

Efter det kvarter var gået var Ap transport stadig ikke kommet og jeg blev mere og mere sur, og min kæreste frøs rigtig meget og vi vidste ikke hvad vi skulle gøre. 🙁

Men endelig kl. 15:40 ankommer der to udlændinge i en GLS bil, som sagde de var fra Ap transport og jeg blev overrasket over at se de kom i en pakke bil?! Men lige der var jeg bare sur og ville godt have det overstået, så jeg tænkte fint, bare brug den bil, den er stor og kom så igang!!

Men ud af den såkaldte Ap Transport bilen kommer der to fyrer, den ene var høj og tynd den anden en ung fyr som var på højde med mig (1,65 høj er jeg) og ingen af dem så særlig stærke ud, men okay man skal ikke undervurdere nogen, fordi jeg er selv stærkere end jeg ser ud til hehe, og jeg er på ingen måder racist, men dem der, de kunne ikke tale eller forstå dansk, vi går op i lejligheden hvor jeg viser dem de store ting der var tilbage og siger de gerne må gå igang nu så de kunne nå at få så meget ned i bilen som mulig og jeg og min kæreste nok skulle hjælpe til, ham den lille på min højde stod bare og gloede på mig og ham den anden tog sin telefon op og bare lænede sig henover min vindueskarm og ringede til en eller anden og talte på sit eget sprog, jeg undrede mig og kiggede på dem og råbte så:
Halloo gider i gå igang?!”

Så gik de bare ned igen, og jeg følger efter også stod de ude foran opgangs døren med mig og min kæreste og de stod bare og kiggede på os og begyndte at pille ved en af mine tidligere nabo’s scooter som holdt der, og jeg sagde “hey du skal ikke røre den,”

også råbte jeg igen, fordi nu kunne jeg ikke mere, jeg var blevet en sprængenede tiggende bombe der bare satte igang!

Jeg råbte “Gå nu op og få de ting ned hvad har i gang i og hvorfor står i her?!” De stod forsat bare og kiggede, også blev jeg mere harm over det og sagde så “Forstår i ikke dansk” så sagde den ene bare “Nej” også gik de bare hen i bilen og kørte, så blev jeg mega gal og skrev en sur besked til Frederik fra Ap transport om hvad pokker der sker og deres service er den dårligste nogensinde, og ja jeg overdrev nok i vrede, men det der er på ingen måder i orden bare at glo på os, for at køre imens vi bare kunne stå der og se dumme ud 🙁

Frederik fra Ap transport kunne jeg ikke få fat i, noget tid efter svarede han bare tilbage “hvad sker der?” Og jeg skrev flere beskeder at de bare var kørt og ingenting havde gjort, han svarer efter noget tid at flytte-mændende fra Ap transport havde sagt, at vi havde aflyst hvor jeg blev mega sur og sagde selvfølgelig har vi ikke aflyst vi har ventet hele dagen, så hvorfor i alverden skulle vi aflyse nu!!

Også skrev Frederik fra Ap Transport tilbage at de ikke kunne tage alt med, hvor jeg igen måtte svare at det jo heller ikke var aftalen! De skulle stadig kun tage hvad de nu kunne nå, men de rørte jo ingenting udover den scooter der stod udenfor, jeg forsøgte så at ringe Frederik fra Ap transport op i stedet for at skrive sms’er frem og tilbage det var så useriøst så jeg både ville skrige, og græde på samme tid, og min kæreste var også helt paf, men Frederik fra Ap Transport kunne jeg pludselig ikke komme igennem til, den gik direkte på telefon svare og jeg sendte flere sms’er og lagde telefon besked, men uden svar fra ham 🙁

Efter der var gået cirka en time, så kommer GLS bilen og de to mænd fra Ap transport tilbage også står de igen bare og glor, hvor jeg blev så sur over at se dem igen, og jeg sagde til dem vil i hjælpe eller hvad laver i her? Og de svare “Vi kan ikke tage alt” og jeg siger det skal i heller ikke, bare det i kan nå, også kiggede de på hinanden og på mig, de kunne virkelig ikke forstå dansk, jeg følte det var så håbløst! Så når de ikke ville hjælpe eller gøre noget så gik de bare igen, og jeg sagde også bare gå til dem. :O

Det ender med vi undersøger om vi kunne leje et bil et sted, for så måtte vi flytte selv, men fordi klokken var blevet så meget og det var lørdag var der intet der havde åbnet, og 3*34 var alt for dyrt, og min kæreste forsøgte at ringe rundt til venner, men uden held, jeg ender så med at få fat i min veninde og hendes kæreste som heldigvis kunne komme og hjælpe os, vi blev så glade, så vi bar nogle af tingene ind i opgangen for at de ikke stod mere ude i kulden, også sagde jeg til min kæreste vi kunne gå op i lejligheden lige og smide sko og sokker og få varmet vores is kolde fødder og hænder under den varme bruser, så det gjorde vi også lagde vi os i min seng og bare snakkede og slappede af efter den oplevelse, jeg hørte ikke mere fra Frederik fra Ap transport og kunne ikke komme i kontakt med ham overhovedet selvom jeg forsøgte nogle gange.

Omkring kl. 17:30 måske lidt før eller efter, så ankommer min veninde og hendes kæreste som hjalp os rigtig stort og meget med at få båret de store og tunge ting ned til bilen, det endte med vi måtte køre 4 gange da alt ikke kunne være i bilen på én gang, men bare det de kom os til undsætning og hjalp så meget som de gjorde, det blev jeg meget glad for, dejligt med rigtige venner der kan hjælpe når alt andet held var løbet ud :’)

Jeg kunne mærke jeg var meget træt, havde ondt i hoften og i kroppen og frøs stadig, og jeg var bare udkørt og irriteret over dagen, så jeg snerrede lidt og var nok stille, men kunne bare mærke jeg havde lyst til at bryde sammen, hvad pokker er det for et firma der udviser sig for at være kendte og gode flytte folk fra Ap transport når de bare ikke svarer eller bare kører?!

Jeg forsikre jer om dette var ingen misforståelse, jeg ved det er en let undskyldning eller forklaring at sige

“Vi må have misforstået hinanden” men det havde vi ikke!

Aldrig vil jeg vælge Ap Transport igen, og når jeg google’r kan jeg heller ikke finde deres såkaldte firma,“Ap Transport” det eneste jeg ved om Ap Transport er, at de er useriøse og fake!

Jeg har valgt som i kunne se i mailen de sendte mig at vise deres rigtige navne, med e-mail og telefon nummer og deres såkaldte firma navn AP Transport fordi der skal virkelig klages over dem, jeg går på trustpilot og skriver en dårlig omtale og linker til min blog så folk kan læse denne historie, samt vil jeg forsøge at tjekke op på aviser eller andre medier der vil høre dette, for de skal ikke bare slippe afsted med dette! Og især hvis andre får tilbudt fra Ap transport om at flytte for sig så sig endelig NEJ. 

Jeg har valgt at sige hvis jeg en dag skal flytte igen og vil have flytte folk til at gøre det, så giver jeg gerne det mere for det i pris, for at være sikker på en professionel og ordentlig flytning der kan modtages bedre end dette vi oplevede med Ap transport.

Så hvad vi havde regnet med, at flytningen skulle tage max 1-2 timer varede  meget længere hele 12′timer :/

VÆLG IKKE DETTE SÅKALDTE FIRMA

Jeg syntes jo som sagt det hele lød meget godt og lovende den aftale jeg indgik med Ap transport, men jeg fortryder vi ikke bare klarede det selv eller spurgte flere af vores venner, jeg tænkte kun på at min kæreste havde dårlig skulder og jeg selv dårlig hofte og er bange for trapper, så ville jo bare gøre noget godt for os, og have nogen til at gøre det for os, men efter den oplevelse da Ap transport kom og alt kommunikationen efterfølgende, og at de bare kørte igen, det glemmer jeg aldrig!

Jeg blev så sur, at jeg næsten faktisk også fik ondt af dem, fordi det er så dårlig service og hvordan kan nogen vælge at arbejde for Ap transport når det fungere på den måde OMG!!

Jeg tænker selv det må være en der arbejder for GLS, også i “frituden” leger han/de flytte’mænd og kalder sig for Ap Transport ..

Jeg vil meget gerne fastslå der intet racistisk skal være ellers menes i dette indlæg, jeg havde reageret på samme måde hvis det var danskere eller nogen andre der var kommet, det er det som der skete og Ap transport‘s måde at være på, jeg blev skuffet og ked af!

Jeg ved ikke om nogen af jer læsere i forvejen har hørt om dette “firma” – “Ap Transport” eller oplevet noget ligende før? Hvis ja, Så vil jeg gerne høre fra jer, fordi dette har ikke været i orden, og derfor jeg kommer ud med det her på bloggen, og jeg vil gerne samle flere klager imod Ap transport hvis det er muligt.


STORT TAK

Jeg & min kæreste vil gerne sige et uendelig stort tak til alle der har været med os under denne flytning, især til min veninde og hendes kæreste som kom og reddede os den dag, i var virkelig gode, og tog tingene i en fast hånd og har været meget behjælpelige, mange tak for jeres hjælp! ♥

Et stort tak til min anden ven vi mødte om morgenen som også hjalp os, og ud skød at tage på job i 2′timer bare for at hjælpe os, det var virkelig pænt af dig.

Et stort tak til en af mine trofaste læsere her på bloggen, du meldte dig på til at hjælpe os med at køre to gange efter et skrivebord, og hjulpet os med nogle ting vi skulle bruge til boligen, du ved selv hvem du er! Men stort tak til dig for din venlighed og for at hjælpe os. Og et stort tak for du følger min blog! 🙂

Taknemlighed er ikke noget man kan give nok af, men bestemt noget man kan modtage med følelsen af at være et godt eksempel.Citat Mig selv.
Til jer der ikke har set hvordan vores nye bolig ser ud kan i se det via dette link: http://miestender.dk/2017/01/18/det-nye-palads/

Pas på jer selv hvis i skal flytte, så vælg nogen der er professionelle og ikke bare billige og lyder troværdige & lov mig i ikke vælger Ap transport.

Hugs’Kiss Mie ♥
KOM MED MIG TIL BOMO
DET NYE PALADS

4 tanker om “OBS *VÆLG IKKE DETTE FLYTTEFIRMA!!!!

 1. Hvor er det træls at høre det dårlig oplevelser omkring det flyttefirmaet.
  Derfor jeg aldrig vælger flyttefirmaet /:

  Jeg er glad for, du fik hjælp af din veninde og hendes kæreste og det personer, som du kender. Det er altid godt at vide.
  Du kunne også have fået hjælp fra din forældre, eller din kærestes forældre, hvis det er ? (: jeg fik min forældres hjælp + min kærestes hjælp til flytte, da jeg har også lille pigen, at tage sig af. Så det mest min far og min kæreste, der søger for tingene.

  Jeg håber i er glad for jeres nye lejligheder, og glad for i er kommet godt på plads.
  Så ville jeg huske, og ikke anbefalde det AP transport. Sikke et dårlig server?

  1. Ja det var en meget uheldig og træls situation vi stod i den dag.
   Næste gang spørg vi vores venner i god tid, eller også hyrer og betaler det mere for nogle ordentlige og professionelle flytte folk.

   Vores forældre for langt væk og havde ikke muligheden for at hjælpe os, men dejligt du har dem på hånden ved dig så du også kan tage dig af lille’pigen, da en flytning også kan være en omvæltning for børn at stå i 🙂
   Ja hvis du hører om andre der nævner de har fået et tilbud for dem som kalder sig Ap Transport eller har talt med en Frederik med samme telefon nummer / E-mail så fraråd dem at vælge dem! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *