DET NYE PALADS

 

Heej allesammen.

Jeg håber i alle kom godt ind i det nye år, og havde en fantastisk nytårs’aften 🙂

Vores nytår på Bornholm, gik fint og var stille og roligt, jeg valgte ikke at drikke, jeg havde ikke sovet i et par dage rigtigt, og havde angst og hjerte banken, så mit humør var lavt og mit hoved var ved at eksplodere af tanker jeg ikke kunne rumme 🙁

Så selvom jeg følelsesmæssigt ikke var på eller var i mig selv nytårs aften var det hyggeligt og dejligt at være sammen med de bedste venner jeg har på Bornholm ♥

 

 

 

FLYTTET

Idag er det allerede D. 18/01-2017 Sikke tiden går, den første måned er allerede snart slut i dette nye år, og jeg har haft meeeget at se til, og vil derfor være mere synlig og tilstede på bloggen de næste dages tid da jeg har en del at vise og fortælle jer om 😉

Som nogen af jer ved skulle vi flytte fra min tidligere lejlighed til en ny større lejlighed for at bo rigtigt sammen, og for at have noget større til hvis vi en dag får skabt en familie sammen, men også på sigt er det bedre for os at være i en større, og vi er meget glade for den nye lejlighed, den er i stue etagen, så vi slipper for at gå helt op til 4‘sal som vi skulle før, og jeg nyder det allerede fuldt ud hihi 😀

Også har vi terrasse samt lille altan i køkkenet og have til lejligheden, og når det bliver forår er jeg sikker på vi nok skal få lavet os en dejlig have, jeg glæder mig helt 🙂

Vi flyttede ind D. 7/1 så på lørdag har vi allerede boet her i 2‘uger, men flytningen gik slet ikke som forventet :/

Jeg havde lavet en aftale med nogle flytte folk og jeg troede de var rigtige flytte folk, men noget helt andet viste sig at være sandt..

Vi kunne have brugt 2 timer på at flytte, men brugte 12′timer 😮
Jeg skal nok fortælle nærmere om flytningen de næste par dage da det kommer til at fylde mere en blot en update!

Så jeg håber i hænger på og følger med på bloggen de næste par dage.. Ellers send mig jeres e-mail i en privat besked under min kontakt formular eller under kommentarer på dette indlæg og jeg tilføjer jer min nyheds’mail som er uden spam og falske reklamer og flere mails på en dag, i får kun 1 e-mail når jeg har nyt på bloggen så send mig din e-mail og jeg tilføjer dig/jer også kan i altid følge med på min blog. 🙂

Jeg vil nu vise jer billeder af det færdige resultat der er i vores nye hjem, og vi er selv glade for det, vi afventer kun der kommer styr på de mange fejl der har været i forbindelse med syn og ting der lige skal komme i orde i lejligheden såsom nogle rør der skal udskiftes og det ene gulv er ujævn og andre trælse ting, men vi satser på at snarest muligt er vi helt på plads og kan starte godt op i vores nye hjem. Jeg vil fortælle mere om flytningen, flytte firmaet og hvordan jeg og min kæreste har tacklet det sammen imorgen så kom tilbage igen imorgen og læs videre 😉


Her kommer billederne:

STUEN:

 

SOVEVÆRELSET

 

GÆSTEVÆRELSET/KONTOR

 

Dette værelse er ikke helt færdigt, når det er kommer jeg ind med et nyt billede 😛 men pt er skrivebord, kommoder og andet sat op, vi afventer sovesofa fra Biva og at ligge de sidste ting på plads 😛

 

ENTRÉ & GANGEN

 

KØKKENET

 

 

BADEVÆRELSET

HAVEN

Planen med haven til foråret er at tage de mursten der er rundt op, da det jo ser helt skørt ud haha, også skal vi grave de 3 træer op som man lige kan aner rødderne af, også vil vi gerne rette hækken op, og sætte hegn rundt ligesom i kan se naboen har, også bliver der mere plads og mere græs, jeg er sikker på det nok skal blive lidt hårdt, men super fedt når det bliver lavet færdigt! 😛
Det er fedt at kunne se muligheder frem for begrænsninger, og i de fine blomster kasser der sidder rundt om terrassen, der vil jeg tage alt jord & snavs ud af dem og hælde nyt jord i også forsøge at plante mine egne blomster 🙂


Det var så billeder af vores nye palads, vi er som sagt glade for det, men det har været med sved, tårer og latter samt gå på mod da vi skulle flytte .. Men dette endelige resultat af vores ting som e rpå plads er blevet rigtig godt og jeg er glad for indretningen, den minder lidt om det jeg havde før, men med mere plads nu og det er skønt 😀

Jeg vil fortælle historien imorgen, og takke alle der skal takkes, så kig forbi bloggen igen imorgen.

Hav en forsat dejlig dag.

Har i spørgsmål til noget så smid en kommentar eller send mig en privat besked via dette link: http://miestender.dk/kontakt/

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

 

OBS *VÆLG IKKE DETTE FLYTTEFIRMA!!!!
31'DECEMBER★

8 tanker om “DET NYE PALADS

 1. Ser rigtigt lækker og hyggeligt ud. Hjertelig tillykke med jeres nye lejlighed
  Knuz Far – svigerfar

 2. sikke en fin og hyggelig lejlighed:) Jeg er skrevet op i fsb, og håber jeg snart får tilbudt noget! Må jeg spørge hvor i København/boligafdeling det er I bor I? 🙂

  Vh Angie

  1. Hej! Det lyder da meget godt og held og lykke med du får tilbudt noget 🙂
   Vi er skrevet op i København, og der er der flere boliger og byer at vælge imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *