31’DECEMBER★

 

Kære læsere.

Jeg håber i alle har haft en rigtig dejlig december, den er jo ved at slutte for nu og i år, og jeg vil gerne sige jer alle et stort tak for at i følger med på bloggen, det betyder meget for mig at have jeres støtte, og tanker og glade smil 🙂

 

JULEDAGENE

I disse jule’dage hvor jeg og min kæreste stadig opholder os på Bornholm, der nyder vi bare hinandens selskab, vi sover længe og går turer og får set lidt f øen sammen, og jeg nyder at være væk fra min lejlighed derhjemme for ikke at blive mindet om Marco hele tiden, men jeg har dog knuder og klumpe i halsen meget af tiden, men prøver mit bedste for at være glad, da jeg også er glad.

Vi har fået set dem jeg elsker at se når jeg er på Bornholm, og endelig fik min kæreste lov til at møde min mor som nogen af jer allerede ved hvis i har fulgt med mig i december 😛

Men det fik han altså lov til, så nu kan jeg sige han har mødt alle i min familie som jeg ser og stadig taler med, det er dejligt at tænke på 🙂

Vi fik i mandags afholdt årets jule’frokost med min/vores venne’gruppe jeg har på Bornholm og det var bare rigtig sjovt og hyggeligt ligesom det plejer at være, og det er det bedste ved ens bedste venner de vil altid være der præcis som de plejer ★

Også er jeg igang med en stor oprydning på bloggen, nogen af jer har måske allerede set der står noget nyt på min start side af faner og kategorier, men det vender jeg tilbage om i det nye år hvad det drejer sig om 😉 Men bloggen er her endnu og vil forsætte i det nye år 2017

DECEMBER, DIG VIL JEG ALTID VIL HUSKE

Denne december startede ud med jeg var i meget jule’humør og syntes der var Læænge læænge til jul, jeg havde lavet pakke kalender til min kæreste og vi pyntede lejligheden op sammen med meget jul og hygge, og jeg glædede mig bare til at komme igang med at få en december der skulle være rigtig god og mindeværdig med min kæreste & familie, meeen når jeg ønsker mig noget, tager tingene nogengange en drejning, og i år tog det bestemt nogle drejninger både til det gode, men også til det dårlige ..

Det gode der har bragt mig denne december har været alt hyggen, kærligheden og båndet jeg har med min kæreste, jeg er rigtig glad for ham, og nyder vores forhold sammen, vi kan have vores skænderier og uenigheder ligesom alle andre, men jeg kan ikke forestille mig at være sammen med nogen anden denne december end ham :-*

Også skete det lidt hurtigt at Fsb, mit boligselskab tilbød mig en ny bolig som ligger i stue etagen med lille have til og ekstra værelse til, og den er super lækker og ligger kun 15 minutters gå-gang fra hvor jeg bor nu, så den sagde vi ja til for at vi kan flytte i noget sammen, og det glæder jeg mig til.

Mange der kender mig som veninde eller bare mere privat ved jeg for 7’år siden var igennem noget værre rod med en eks’kæreste som sårede mig på mange måder, en af dem var at vi også var flyttet sammen og da vi slog op endte vi ud med kæmpe gæld hver for sig, så mange har nok deres rynkede øjn bryn når de først hører at nu flytter jeg igen sammen med en kæreste, eller os tænker i måske:
“Var i ikke flyttet sammen?” Så kommer svaret her

Jo vi var flyttet sammen i min lejlighed til at starte med, han var alligevel hos mig hverdag og arbejdede i starten nær hvor jeg bor, så han opsagde sin 1’værelses gamle lejlighed, men en lejlighed der havde været god og fin til ham i 11’år 🙂

Og min kæreste kan li min lejlighed og vi siger også vores til meget af det der er i lejligheden, men når det ikke er en bolig vi har boet i sammen fra start vil den altid være min og det vil altid være mig der har bestemmelsen, og han ønskede at starte på en helt frisk et nyt sted med mig, så jeg sagde okay til min kæreste, men fordi jeg har været de ting igennem jeg har havde jeg forbehold såsom det skulle ikke være ejer bolig, og vi skulle være meget lige hvis vi går fra hinanden, og den løsning har vi fundet nu, vi fik den bolig vi nu skal have og jeg glæder mig meget, vi havde begge råd til depositummet, så vi skylder ingen penge for det nogen steder, også selvom det kun er mig der må stå på kontrakten er boligen vores, og skulle vi gå fra hinanden så er vi begge op’skrevet i mit boligselskab hvor man meget hurtig får nye bolig tilbud, det kan klart anbefales .. 😉

Så jeg syntes det er fair og jeg har en god følelse med, at det her nok skal gå og jeg ikke ender ud med gæld og at gå helt psykisk ned som for 7’år siden nu :’) jeg er meget glad og føler mig meget heldig. Vi rejser hjem på mandag d. 2/1 og vi kan allerede hente nøgler til den nye lejlighed d. 3, så der begynder vi da også bare at flytte juhuuu 😀 Søger du bolig så, Læs mere om Fsb her: https://fsb.dk/

Så jeg glæder mig over alt det gode denne måned og jul har bragt mig 😀

Men af det dårlige er jeg enten meget uheldig, eller ofte kommer jeg ud på livets store prøvelser hvor andre vil mene jeg bare håndtere og føler tingene større end det de er, men nej det er ikke kun det jeg føler, det er det jeg gennemgår, og det jeg ser og lever med hverdag!

Jeg er desværre uheldig med at skulle kæmpe for overlevelse, jeg skal kæmpe for mine regninger, og for det jeg kan lide, og det er drænende, men jeg gør det, og hvert år når det er december bliver jeg sentimental, jeg har mistet og grinet og grædt meget hvergang, og sådan er det, men jeg holder hovedet oppe og gør mit bedste for at glæde andre da julen handler om glæde, og kærlighed syntes jeg.

Hvad jeg ikke havde set komme var at miste Marco :'( For 3’år siden mistede jeg min pleje’mor og nu min skønne lille dreng, det er helt ubærligt for mig </3

Jeg sover dårligt om natten og jeg er ikke oprigtig glad, men jeg forøger, min kæreste har støttet og været der meget for mig igennem alt hvad der pludselig skulle ske med Marco, men hårdt er det og har det været, og jeg er slet ikke klar til en ny kat, mange har skrevet deres tanker og medfølelse til mig og den vil jeg sige tusinde tak for til jer alle! Også har mange tilbudt mig ny kat eller at jeg selv går ud og finder en ny som jeg skulle give min kærlighed til, og det ikke er at erstatte Marco :'( MEN det føler jeg det er, så jeg er ikke interesseret i en ny kat lige nu, det er for tidligt og ikke noget jeg vil, jeg syntes i forvejen det er lidt svært at være på Bornholm fordi jeg har drømt om Marco et par dage eller os ser jeg bare katte over alt herover, og lige nu vil jeg bare helst undgå katte, det gør ondt inden i. Men måske til foråret eller sommer kan det være jeg vil have en lille hund, men nu må vi se, lige nu vil jeg bare gerne have lov til at finde ro i mig selv og komme mig lidt mere med Marco, jeg kan ikke komme over ham, men måske det hele bliver nemmere nu jeg også flytter fra lejligheden jeg boede med ham i.. Jeg ved det ikke, men jeg ser frem til hvad 2017 vil vise mig :’)

 

Denne december endte ud med som jeg ønskede at den skulle blive en måned jeg ville huske, på godt og ondt vil du december bestemt blive husket :’)

 

 

Marco – i mit hjerte er du altid gemt og aldrig vil du blive glemt♥

 


GODT NYTÅR

Livet og år for år kører altid op og ned, det ved vi alle og for nogen skal man kæmpe ekstra hvor andre har det nemmere ved at komme igennem livets stabaser, men jeg syntes vi alle idag skal huske alle vi har nær og kær, få sagt tak for året der nu er gået, er du uvenner med nogen eller ikke på talefod, så læg det bag dig, alt det negative du holder fast i, bliver kun ved dig selv og ikke ved den person du nu er sur på, så kom videre, livet er nogen gange kort, og lev ikke i negativitet, men spring ind i det nye år med smil og glæde 😉

Kom op med mig idag og få spredt dit humør og sagt godt nytår.

Husk imorgen går vi ind i et nyt år, som er ligesom alle andre år, med glæde og sorg og smil og sur’hed, så det du vælger er det som sker for dig, lettere sagt end gjort tænker i måske, men nej det der skal til er en lille ændring som at tilgive få sagt tak, vis din medfølelse og at du tænker og holder af andre end kun dine tanker og dig selv, kom med mig og selvom jeg er i sorg og ked af det lige for tiden, vil jdg stadig smile og ønske jer allesammen et rigtig godt nytår 😀

Jeg håber i får en en sjov aften med raketter, smukt fyrværkeri og lækkert mad, som i vil huske tilbage på, jeg ved jeg vil få en mindeværdig aften i aften med mine bedste venner og kæreste, det bliver rigtig godt, og jeg ser bestemt frem til at få et nytårs kys i år! 😀 Hihi

Pas nu på hinanden og jeres fingre, ben og kroppe i aften.

Rigtig godt nytår, jeg vil være tilbage på bloggen her inden længe i det nye år. Heej heeej 😉 

 

Hugs’Kiss Mie ♥

DET NYE PALADS
25'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *