25’DECEMBER★

 

Hej allesammen 🙂

Jeg håber i alle havde en rigtig dejlig jule’aften ?

JULEAFTEN

Vores juleaften gik helt perfekt, maden blev rigtig lækker, lysene i jule’træet og på bordene blev tændt også hyggede vi os meget.

Der var dog tidspunkter hvor telefonerne lige skulle kigges på, men sådan er det jo nu om dage at telefoner fylder en del i vores hverdag, og sidste år sad jeg selv konstant med min telefon, men i år ville jeg ikke, jeg ville bare nyde også selvom vi nogen gange kiggede ud i luften, men bare nyde vores jul og nær’været med hinanden, og det syntes jeg vi fik gjort, så det var rigtig rart 🙂

Vi fik en masse gode gaver, det var jo første gang jeg har min far for mig selv jule’aften & jeg har en kæreste med hjem, så at få fælles gaver med ham og bare nyde jeg havde min far var rigtig dejligt syntes jeg 🙂

 

JULEHUS

Bornholm har mange traditioner og smukke attraktioner, og et af dem her i juletiden er et hus i Klemensker hvor en familie har 25′års dag i år for at pynte deres hus op med jul, og smukke lys!

De sparer op til strøm regningen hvert år, og finder en ny ting hvert år de får med, vi kom en tur derud lille jule’aften med min veninde og det var så smut, og biler holdt i kø for at standse og komme ud og tage billeder af det, så kommer i en dag til Bornholm i jule’tiden vil jeg anbefale og kører igennem Klemensker i skal nok finde huset 😉

Se to af billederne jeg fik taget her:

 

 

1’UGE FRA OG TIL

Jeg har det lidt blandet disse dage ..

Det hjælper at være på Bornholm, hvor jeg ikke bliver mindet for meget om Marco ved at være derhjemme, jeg kan nu bedre fokusere på andet og tale om hvor meget jeg glæder mig til at flytte og starte på en frisk i det nye år med min kæreste, men det hele er også en underlig følelse..

for en uge siden idag græd og græd jeg uafbrudt, og om en uge idag er vi gået ind i det nye år, det er helt skørt at tænke på, og sådan skal man sikkert heller ikke dvæle sine tanker i, men jeg har bare lyst til at skrue tiden tilbage, jeg ville give alt jeg har for at få min lille Marco igen :'( </3

Jeg savner ham, så at gå op f min familie og venner her på øen, hjælper på mit humør, men alle af dem skal have katte så ikke t tænke og savne Marco har jeg meget svært ved, og ville jeg nok have haft svært ved alligevel hvis de heller ikke havde haft katte .. jeg syntes bare det svært at gå og smile når det gør ondt inden i, men jeg prøver :’)

Jeg ser frem til at vi går ind i et nyt år om en uge, så vi kan komme hjem og flytte 😀

Hvad med jer læsere .. Glæder i jer også til nytår?

 

Indtil videre skal vi have disse hyggelige jule’dage igennem, idag skal jeg og min kæreste forbi min veninde og spise lækkert aftensmad og rafle om gaver, å det er stille og rolig hygge, men vi glæder os 🙂

Også imorgen på 2′juledag skal vi holde årets jule’frokost med min gode venne’gruppe jeg har herover på Bornholm, og de er jo også blevet min kærestes venner, så det skal nok blive sjovt, det er også første gang jeg har en kæreste med til det, men nu har han mødt dem før hihi, så det hele bliver rigtig hyggeligt, vi ser ihvertfald frem til det, også tror jeg resten af jule’dagene skal stå på hygge og afslapning inden nytåret skal skydes ind.

Jeg vil vende tilbage lige inden nytår om hvordan disse jule’dage er gået, også håber jeg i alle får nogle gode juledage og passer på hinanden og hygger jer med hinanden ♥

Vi ses snart igen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

31'DECEMBER★
24'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *