24’DECEMBER★

 

Kære Læsere.

Jeg vil gerne starte med at ønske jer alle en rigtig glædelig 24′december, det er dagen idag vi alle har ventet på, og efter denne dag vil det blive nytåret vi alle skal vente på 😛

 

MÅNEDEN

Hele december måned er jo ikke slut endnu selvom det for mange kan føles lidt sådan fordi vi er nået til juleaften idag 🙂

Men for mig har måneden varet rigtig længe det har jeg nydt, jeg har fået meget ud af den, og nået alt jeg ville nå!

Købt julegaver i god tid, tilbringe tid med mine nære og kære også har jeg været heldig og få ny lejlighed med min kæreste, og vi holder jul og nytår på Bornholm så vi holde lidt jule’ferie og bare nyder hinandens selskab og hygger hos min dejlige far ♥ 🙂

DU KAN IKKE REGNE MED NOGET

Jeg ved at livet handler om at når der sker noget godt følger der også noget dårligt med, og omvendt!

Meen jeg er af den person som når der endelig sker mig noget godt følger der desværre noget mere dårligt med sig, :’/

Denne måned har jeg oplevet først at min økonomi drillede, men den fik jeg styr på, så derefter fik vi af vide vi har fået vores nye lejlighed, men med det fandt vi også ud af vi så lige pt. skal hænge på to huslejer indtil min lejlighed er udlejet som forhåbentlig går hurtigt .. så det hele har været ret stressende, men vi er ved at have styr på det også ..

Ja men man kan altså ikke regne med alt her i livet, for nogen følger held og uheld bare med fordi sådan er det, imens andre som mig skal kæmpe igennem både held og uheld.

MARCO

Det værste af det hele er som mange af jer nok allerede ved med jeg har mistet min Marco, jeg er rigtig ked af det, og græder stadig hver dag, mest om natten/morgenen nu efter jeg er vågnet eller før jeg sover, jeg vil ikke ødelægge stemningen, men jeg g¨år heller ikke og holder det inde som sådan, jeg prøver bare at holde hovedet oppe, men det er svært!

Tænk at min Marco ikke er der når jeg kommer hjem fra Bornholm, han er bare væk nu :'( </3

Det gør rigtig ondt inden i, og jeg har det så skidt! Jeg ved og ønsker han nok er et bedre sted nu, men hvad med mig?

Jeg ønsker ikke medlidenhed eller folk skal syntes det er synd for mig fordi ja jeg elskede ham, han var mit et og alt og lille dreng, men livet er sådan det ved jeg, så det er ikke synd for mig, men jeg vil have folk skal forstå jeg svaner ham, og Marco var mere end bare et kæledyr man har i kort tid, han var en der virkelig gjorde mig glad, han fik mig til at smile og grine, men også til at råbe højt, han sov hos mig hver nat, han trøstede mig når jeg var ked af det og han kom altid og sagde hej når jeg kom hjem, :’)
Han gjorde mig bare rigtig glad!

Kære Marco ★

Jeg tænker utrolig meget på dig, og jeg håber du også tænker på mig og kigger ned til mig fra katte’himlen, også håber jeg du får rigtig meget dejlig mad, og at du bare løber og leger som du elskede!

Jeg vil aldrig glemme dig, jeg håber du venter på mig til vi en dag ses igen, og jeg ville gøre alt for bare at se dig en gang mere :-*

Love you! Din for altid ejer Mie


DU FÅR GLÆDE HVIS DU

Glædelig jul, men du bestemmer selv hvor glædelig den bliver.

Vi tænker omkring 60.000 tanker om dagen, dit humør påvirkes af dine tanker, mange tror ikke på det, men prøv at gå mere ind i dig selv og lig mærke til hvad du tænker og føl så derefter hvad du føler udfra dine tanker, og se selv, tænker du på alt du skal nå til i aften, så vil du nok føle dig en smule travl, men tænker du derimod at du vil nyde hele dagen idag, så vær i nuet, tag pauser når du har brug for pauser idag, stress ikke, spørg dine nærmeste om hjælp så du ikke laver alt selv ( også selvom du gerne vil selv) 

Ofte bliver forventnings presset højt fordi julen er en tid hvor alle glæder sig, idag står børn, voksne og de unge & ældre op til at gøre sig fine, få styr på de sidste ting og gøre sig klar til at mødes med deres kære familier, men vi glemmer helt at en perfekt jul er ikke fra blade og magasiner og julen er heller ikke hvad andre siger, julen er for alle speciel og sin egen på hver vores måder!

For mig er julen smuk, unik og følelses bevæget både med glæde, tårer og smil og nye oplevelser hvert år, jeg er altid sensitiv og følsom her i julen, og specielt denne jul hvor min Marco er væk, men den er også rigtig god fordi jeg holder jul for første gang med min kæreste og med min far og det har jeg glædet mig meget til, og det vil jeg holde fast i, så Jul er bare jul.

 

 

Jeg håber og ønsker for jer læsere og jeres kære at i må skabe jer en fantastisk dag og dejlig jule’aften i aften, bare vær dig idag og få må i alle få en rigtig glædelig jul. 🙂

Jeg glæder mig ihvertfald til at holde jul med mine to bedste mænd i verden, min far & Kæreste :’)

RIGTIG GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN

Hugs’Kiss Mie ♥

 

25'DECEMBER★
23'DECEMBER★

2 tanker om “24’DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *