23’DECEMBER★

 

Hej allesammen!

Tænk så nåede vi langt om længe lille’jule’aften ★

Måneden er gået stærkt, og alligevel har den været rigtig god, jeg har ihvertfald fået nået alt jeg skulle nå i rigtig god tid, jeg har været heldig med at få ny bolig med min kæreste, men også været uheldig og miste Marco :'(

Så måneden som vi kalder hjerternes’tid det må jeg indrømme det virkelig er, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet, smilet og grædt så meget på kun 1′måned .. 🙂

Jeg hygger mig med at være på Bornholm med min kæreste og det hjælper ikke at være hjemme i lejligheden, jeg har dog stadig en del hjerte banken og ustabilitet i min krop, de sidste dage vågner jeg mellem kl.06-07 og bare græder og græder :'( Og i nat havde jeg mareridt om Marco, så det var endnu mere ubehageligt at vågne op til, men jeg vågnede af min fars kat miaw’ede også lukkede jeg den ind til mig og min kæreste også lå den lidt hos mig, måske den ville trøste mig, det var ihvertfald rart den lige kom ind, selvom jeg inderst inde havde ønsket det var Marco :’)

Det er hårdt og gør ondt inden i, fordi jeg tænker så meget på ham, men jeg prøver virkelig at være glad og ikke ødelægge jule’stemningen men puha jeg har bare snart brug for at knække sammen. :’/

Men jeg stod op til at give min kæreste pakke kalender og den blev han glad for og jeg blev glad for hans gave, og nu nyder vi ‘morgen’kaffen’ 🙂

 

 

 

LILLE JULEAFTEN

Jeg kan rigtig godt lide tanken om det er jule’aften imorgen, og normalt er jeg typen der hygger hjemme d. 23 & 24, med familien eller dem jeg er nær og kær med, og idag bliver min dag i familiens tegn med min far & kæreste 🙂

Vi skal pynte juletræ, ligge gaver under og hygge med jule godter og jule musik, det ser jeg frem til at få en dejlig rolig dag med det, også senere skal vi mødes med min veninde og køre en tur på landet, fordi her på Bornholm i jule tiden er det populært at tage ud til nogen der er kendt for at pynte deres hus totalt op med mange flytte lys, så det skal vi se senere og jeg vil dele billeder med jer af det imorgen og senere idag på min facebook side hvor i også kan følge mig det er her: https://www.facebook.com/mie.stender

Ellers vil jeg ønske jer allesammen en rigtig glædelig 23′december & lille’jule’aften, jeg håber i får en dejlig dag! 🙂

Hugs’Kiss Mie ♥

24'DECEMBER★
22'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *