22’DECEMBER★

 

Hej Læsere..

Øv sikke et vejr at stå op til ..
Jeg er lige stået op og det regner her på Bornholm hvor jeg er kommet til igår med min kæreste.

Vi har heldigvis ingen store planer idag, men det er stadig øv det skal regne og være koldt udenfor, igår blæste det meget på Bornholm.

DET SKAL VI LAVE

Nu er det jule’aften om 2′dage :’)

Jeg har glædet mig så læænge nu, og jeg vil da sige at se jule’lys så mange steder endnu og min far har pyntet sit hus så hyggeligt op som han plejer, det giver mig jule glæde, men jeg føler ikke stemningen er den som som inden vi kom herover, jeg tænker for meget på Marco, det hjælper mig jeg ikke opholder mig derhjemme lige nu, fordi jeg fokusere på noget andet, men jeg tænker på ham rigtig meget 🙁 Og han er efterhånden blevet nævnt en del fordi min far selv har katte så hvis han fortæller noget om dem eller vi taler om katte, så tænker jeg jo på Marco, det er hårdt jeg har hjerte’banken og bliver varm inden i og en stor klump i halsen, jeg har grædt meget rigtig meget, de sidste 5’dage i træk, igår endte jeg ud med kun tårer i øjnene over at se min mor igen, men også over at nævne Marco så meget jeg alligevel fik gjort, og ellers gik jeg og kæresten tidligt i seng og så film fordi vi havde været så tidlig oppe for at rejse så vi var meget trætte!

Men alt i alt havde vi en utrolig hyggelig dag igår, jeg min far & min mor og kæreste det var dejligt at jule’hygge med lidt guf, kage & kaffe og bare se hinanden igen samlet<3

Idag skal jeg og min kæreste endnu engang og nok også sidste gang for i år lave en omgang risengrød der skal stå i køleskabet til imorgen hvor vi derfra vil forsætte med at lave ris ala mande ud af den, så desserten er klar til jule’aften 😛

Nu troede jeg ikke det ville regne idag så var min tanke ellers vi kunne gå en tur nu vi endelig er på Bornholm, så skal man da lige komme lidt ud i den friske luft, men regner og blæser det for meget ved jeg ikke om vi finder på noget andet at lave, jeg ved vi skal have vores juletræ ind fra haven og andre små ting skal vi huske at gøre idag og hjælpe min far med, så vi skal nok få en fin hyggelig dag. 🙂

Imorgen er det lille jule’aften og der vil jeg hellere vente med at fortælle hvad vi skal indtil imorgen, så læs med igen imorgen. 😉

Jeg vil ihvertfald ønske jer allesammen en rigtig glædelig 22′decemeber og jeg håber i nyder tiden med jeres nære & kære, det gør jeg! & idag vil jeg dele denne søde og hyggelige december sang fra Pyrus med jer, gør mig en tjeneste og hør teksten, den giver stof til lidt eftertanker.

 

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

23'DECEMBER★
21'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *