21’DECEMBER★

 

Hej allesammen 🙂

I ønskes en rigtig glædelig 21′december.

 

JULEN IGÅR

Igår var jeg & kæresten i Vordingborg for at holde jul hos hans mor, og det var bare en rigtig dejlig aften, med lækkert julemad, julegaver & rafle gaver, det var rigtig sjovt og det var rart at min julestemning kunne mærkes igen. :’)

Min kærestes mor havde virkelig sørget godt for os, og jule mad må man sige hun er god til at lave så igen mange tak svigermor 🙂

Det var svært da vi kom hjem fra min kærestes mor, det brød jeg sammen igen og min julestemning røg væk igen fordi Marco ikke kom og tog imod mig da vi kom hjem :'( Puha det er slet ikke til at bærer, jeg ved han er et bedre sted og forhåbentlig er han nu uden smerter og har det godt, men hvonår får jeg det godt? :'(

Jeg har ondt inden i, og jeg er stadig i chok siger min læge, men nu må jeg se hvordan de piller min læge har udskrevet til mig virker, fordi den her hjerte’banken og smerte jeg har inden i er udholdelig:(

Jeg fryser og sveder en del i kroppen, men jeg prøver så vidt muligt at slappe af og fokusere på gode ting og bare lytte til dem omkring mig. :’) men Marco er konstant i mine tanker! </3

 

 

 

NU DET SNART RIGTIG JUL

Idag er jeg & kæresten taget til Bornholm, så vi stod meeget tidligt op i morges, det var hårdt fordi jeg græd meget igår inden vi skulle sove, så hævede og trætte øjne var det jeg vågnede op til :/

Men meeen nu er vi landet rigtig godt hjemme hos min far og fået lidt morgenmad og kaffe, også er det bare dejligt at se min far, og føle lidt mere ro når man er i nærheden af sine forældre.

Jeg skal også se min dejlige mor idag, og det bliver dejligt, jeg savner hende meget, og hun giver mig meget ro inden i så det skal nok blive godt :’)

Min mor skal møde min kæreste for første gang også skal vi sige glædelig jul og bare hygge os, det er jeg både spændt på, men jeg glæder mig også rigtig meget, det hjælper mig til at fokusere på andet :’)

Så alt i alt havde vi en lidt hård rejse med alle vores ting vi skulle have med da vi skal være på Bornholm i 12′dage, men nu er vi her, og jeg håber det hjælper lidt på det hele at være herovre 🙂

Så nu er det snart rigtig jul, og det glæder jeg mig stadig til.

Jeg vil ønske jer allesammen en forsat dejlig dag, husk det også er de små ting der tæller her i juletiden.

Jeg vil være tilbage imorgen hvor jeg vil fortælle nærmere om hvad de næste dage skal gå med her på Bornholmer’Øen.

Hugs’ Kiss Mie ♥

 

22'DECEMBER★
20.DECEMBER★
Udgivet i Jul

2 tanker om “21’DECEMBER★

 1. Kære Mie,
  Dejligt at høre,at I rigtig hyggede Jer hos din svigermor,og det blev en dejlig aften..
  Mie du spøger om,hvorlænge der eventuelt kan gå,med din sorg over så pludseligt,at have mistet din elskede Marco ?.Det er der nok desværre ingen som kan svare dig på.Du vil altid have ham i dit hjerte,og aldrig glemme ham !!!.Alle mine katte igennem 40 år,og også hunde,som jeg elskede højt, de var alle familiemedlemmer, og dem har jeg aldrig glemt ,selvom jeg nu har 3 “nye” kattebasser, de 2 på nu 4år, og nr 3 på 1år.
  Lige i øjeblikket Mie,har du ikke lyst til en ny kat ,men når I nu er flyttet til Jeres nye lejlighed,og fået installeret Jer,og faldet til,så ville jeg hvis jeg var dig (ja det er jeg jo ikke ),tænke på et lille nyt familiemedlem her til foråret,hvis Eddy også er med på en ny katteven ?…
  Jeg kan kun sige for mig selv,at der blev alt alt for stille i mit hjem,når mine elskede katte døde,ingen kom ud og tog imod mig,når jeg kom hjem,og ingen lå og hyggede i min seng ….m.m.
  Vil ønske Jer en rigtig hyggelig jul hos din familie på Bornholm,og et bragende godt Nytår.Stort Julekram

  1. Hej Vibeke.
   Tak for din søde kommentar.
   jeg ved en sorg kommer man sig nok ikke helt over, men jeg nyder at være på Bornholm end hjemme i lejligheden hvor alt minder om Marco, også glæder jeg mig til vi flytter i vores nye lejlighed. 🙂

   Lige nu ønsker jeg ikke en ny kat, jeg ved man ikke erstatter, men det føler jeg lige nu at jeg ville gøre og det ønsker jeg ikke :'(
   Men min tanker går på måske til forår eller sommer på at få mig en lille hund.

   Jeg tror jeg vil lade mindet om Marco være min bedste, og sidste kat <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *