20.DECEMBER★

 

Hej Læsere. ★

Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig 20′december!

Tænk vi er nået så langt allerede, 4′dage tilbage til jule’aften 😀

Jeg var i jule’humør siden midt/slut af November, og til i lørdags hvor min Marco pludselig ikke skulle være her mere, det gør så ondt stadig inden i mig, og jeg får sammenbrud hvor jeg bare græder og græder :'( </3

Jeg forsøger at holde hovedet oppe, og min dag har bestået på at pakke vores køkken ned, så meget jeg nu kunne pakke ned, da vi jo skal tænke på at flytte så snart vi kommer hjem fra Bornholm igen, og det er bedre for mig at tage mig til noget så jeg ikke sidder og stirrer ud i tomheden 🙁

Jeg ville virkelig ønske jeg kunne se Marco en sidste gang, jeg vil rigtig gerne have ham hjem!

Hans mad og alt står som det stod da han var her og jeg vil ikke røre det for kommer han skal han vide det er her og jeg er her <3 :'(

Jeg fik igår nogle beroligende piller hos min egen læge da jeg har det rigtig dårligt desværre og sover rigtig dårligt, enten har jeg mareridt eller også kan jeg ikke falde i søvn, eller også græder jeg bare :/

Så nu må eg se om de piller kan hjælpe mig lidt de næste dage ..

Vi rejser til Bornholm imorgen tidlig og det ser jeg frem til, jeg glæder mig til at se mine forældre, mine venner og plejefar!

Jeg trænger til dem jeg har mest nære, og min kæreste er hos mig hele tiden det trøster mig meget, selvom jeg har sagt til ham han ikke behøver og bare kan finde på noget andet hvis det er for hårdt at gå op af mig, fordi han bliver meget ked af jeg også er ked af det, men jeg syntes han klarer det flot, men jeg håber han holder ud for jeg ønsker ikke han skal være nede på grund af jeg er i sorg, men lige nu er han der for mig og det kan jeg ikke takke ham nok for, men jeg er sikker på han ved hvor stor pris jeg på skønner ham ♥

 

 

IDAG ER DET JUL

Idag tager jeg & kæresten lidt forskud på julen, og jeg er faktisk rigtig spændt!

Det har jeg været længe, han er jo min kæreste og jeg har aldrig før nu prøvet og have en kæreste til jul :’)

Så nu får jeg for første gang sammen med ham lov til at prøve hvor vi skal holde jul hos hans mor i Vordingborg, og jeg glæder mig til at komme ned til hende i aften og få jule mad og hygge sammen, også rejser vi som sagt til Bornholm imorgen tidlig hvor min kæreste fejre jul hos mi far med mig, så vi får begge lov til at prøve og holde jul med vores familier sammen, og det er en dejlig følelse, og jeg glæder mig over det er med ham!

Han giver mig så meget ingen nogensinde vil kunne måle sig med, ja vi kan blive pisse uvenner og sårer hinanden til tider, men det vigtigste er at vi holder sammen ★

Så idag er det JUL!

Jeg glæder mig meget, selvom jeg har ondt inden i vil jeg gøre mit bedste for at få en dejlig dag/aften med min kæreste & hans søde mor.


I ønskes allesammen en rigtig god dag, jeg håber i er ved at være klar til jule’aften 🙂

Hugs’Kiss Mie ♥

21'DECEMBER★
19'DECEMBER★

En tanke om “20.DECEMBER★

 1. Kære Mie og Eddy,
  Kan I have en rigtig hyggelig aften hos Eddy`s mor i Vordingborg.
  Godt Mie at du har fået nogle tabletter af din læge,som jeg håber, kan hjælpe dig lidt til at klare,at din lille Marco ikke er mere …
  Vil ønske stort tillykke med den nye lejlighed,hvornår skal I flytte i det nye år ?.
  Så vil jeg ønske Jer en dejlig jul hos din familie Mie på Bornholm.
  Juleknus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *