19’DECEMBER★

 

 

 

 

 

 

 

 

Kære læsere.

Jeg vil først ønske jer alle en rigtig glædelig 19′december.

Nu kan jeg følge med i dagene igen så datoerne for indlæggene passer, men til jer der læser med hverdag ved også hvorfor jeg lige i et par dage nu har været bagud..

 

 

JEG ER KNUST

Jeg har så ondt inden i, tabet og chokket over Marco skulle aflives og “tages” fra mig er helt uvirkeligt! :'(

Jeg ved det var det bedste for ham, men tabet og det hele gør så forbandet ondt, jeg var ellers glad og ved at komme ovenpå igen over jeg var blevet opsagt i Regus, men hver gang der sker noget godt følger der også noget dårligt med, jeg ved det er ‘Normalt’ i livet, men jeg er meget udsat for det på relativt kort tid, og jeg kan ikke bære alle følelser på en gang jeg er så ked af det! :'(

Jeg har slet ikke lyst til noget, jul og nytår og alt føles ligegyldigt :'( men jeg prøver virkelig at holde mit hoved lige, jeg har været hos min læge idag og tale om hvordan jeg har det, og jeg har fået nogen beroligende piller jeg kan tage de næste par dage for at prøve og få ro og måske bedre kunne sove uden gråd om natten.

 

MIN DYRLÆGE

Efter alt der skete i lørdags med min dejlige Marco, var og er stadig helt forfærdeligt, og idag skulle jeg så hen og tale med min dyrlæge om det hele og have en forklaring på hvorfor hun ikke har handlet med at Marco skulle have røntgen noget før!?!?

Da jeg træder ind af hendes dør, kommer hun mig i møde og siger Hej, hvor jeg bare bryder sammen, hun krammer mig og giver sig lige tid til at lytte, det var så svært at se hende i øjnene og fortælle at Marco ikke er her mere!

Jeg var så ked af det og skuffet og jeg er stadig vred inden i, men jeg fik fortalt hende det hele, og bad hende om at slette en regning jeg havde hos hende eftersom det jeg skyldte for ikke har gavnet Marco skal jeg ikke skylde dem noget, og det var hun flink nok til at afregne og give kredit nota på, plus jeg fik 100,- retur, og jeg gav hende den medicin og mad jeg havde tilovers .. jeg er ligeglad med pengene, bare regningen kom væk, det eneste jeg jo inderligt vil have er Marco tilbage! :'(

Min dyrlæge sagde det var forfærdeligt og sikke et chok, men så begyndte hun at nævne ‘Min’ økonomi, og ja jeg ved godt jeg ofte har købt på regning af hende, men min økonomi skal ikke bremses af hun passer sit arbejde som dyrlæge, hvis hun mente de gange jeg har kommet og talt med hende om Marco at han lige skulle til røntgen så skulle jeg nok bekymre mig om at betale for det,
Uden tvivl!

Også snakkede hun om hvor meget hun blot ‘troede’ udfra hvad urinprøver hun har lavet viste at han havde infektion, men det havde han jo så ikke kun! Det kom af de mange blæresten :'(

Jeg er bare så ked af hun ikke har gjort mere fordi hun troede og alt det der, det kan jeg ikke gøre noget ved nu, men det gør bare ondt inden i når jeg ved der kunne være blevet gjort noget for ham meget før!!

Min familie og kæreste er sure på min dyrlæge og mener ikke det e ri orden overhovedet og jeg muligvis skal overveje at lave en klage så hun får en anmærkning for det så andre kan se hvad der har været sket, men lige nu har jeg svært ved at koncentrerer mig, jeg føler mig tom og ligeglad med alle læger lige nu, jeg savner bare min lille dreng! :/

Jeg har fået kopi af røntgen billedet som dyrlægen fra i lørdags tog, og det vil jeg gerne dele med jer, så i kan se hvor fyldt op han var .. jeg har markeret ved hans blære og lange tynde urin rør, så zoomer i ind på billedet vil i kunne se mange små hvide prikker og alle de prikker er blæresten som havde lukket for gennemgangen 🙁 ..

Se billedet herunder

 

 

 


 

FOR 3’ÅR SIDEN IDAG

Jeg syntes bare det hele er svært, min kære plejemor mistede jeg idag for præcis 3′år siden til en sjælden form for kræft hvor det også kom som et chok, og hende er jeg aldrig kommet mig helt over, det er nemmere nu end det første år, men jeg tænker på hende næsten hverdag, og drømmer så tit om hende at det er svært ikke at græde over jeg stadig savner hende inderligt meget!

Min ‘mor’ & min lille dreng er bare væk nu :'(
Det er slet ikke til at bære! </3

Ingen tvivl om jeg ihvertfald ved med sikkerhed nu at man ikke kan regne med noget her i livet! Intet er sikkert! 

Jeg har ikke så meget at sige mere nu, jeg er rigtig ked af det og har brug for at komme mig over det her, så jeg har min kæreste og næremeste ved min side og det er jeg glad for, også rejser jeg til Bornholm på onsdag med min kæreste hvor jeg tror det bliver godt at komme lidt væk fra det hele herhjemme.

Hvis i vil læse nogle af mine tidligere indlæg vedrørende min skønne pleje’mor jeg mistede for 3’år siden så læs eller genlæs dem her:

D. 19 DEC / JEG SAVNER DIG

Dagens Jul // 19 Dec.

 

Og vil i læse med om Marco’s forløb fra første gang han blev syg så læs eller genlæs med herunder:

MIN MARCO

Marco

Og til slut kan i via google se en masse blandede og samlede billeder fra google af mig & min Marco :’)

https://www.google.dk/search?q=Mie+Stender+Marco&biw=1137&bih=548&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiqt_GYxIDRAhVWF8AKHX3XD2MQsAQIPQ&dpr=0.9

 

Jeg er tilbage imorgen, jeg håber i alle har det godt og bedre end jeg, og at i er ved at være klar til det snart er jule’aften :’)

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

 

20.DECEMBER★
18'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *