18’DECEMBER★

 

Hej allesammen 🙂

 
Jeg ved godt, at jeg i disse dage har jeg lagt gårsdagens indlæg ud en dag for sent, men jeg prøver lige at samle det hele så jeg igen er med på de rette dage, i dag får i lige gårsdagens indlæg igen, også senere idag ligger jeg dagens indlæg ud for idag.

Jeg er bare ved siden af mig selv og meget ked af det, så overskuddet til blog og elektronik også videre er ikke lige mig nu! :’( </3

Men jeg vil rigtig gerne ønske jer en glædelig og sidste advent jeg håber i nød jeres 4’advent i går med dem i har nær og kær!

 

 

MIN ADVENT

Min søndag bestod af jeg og kæresten fik jule’bagt sammen, det var hårdt fordi jeg brød meget sammen i  gråd og tårer i løbet af dagen, men at hygge med at lave det med ham og bare at mærke jeg var ved hans side hjalp på mit humør og fik mig til at tænke på noget andet :’)

Min kæreste holdt også af Marco og er også ked af det, men han er rigtig god til at være derfor mig lige nu :’)
Vi fik bagt en masse pebernødder, de kan købes i netto og smager vildt godt og er nemme at tilberede, også lavede vi en masse lækre og forskellige havregryns kugler nogle med chokolade og andre i grønne og røde farver med kokosmel, og vi fik bagt jule æble/kanel kage & muffens samt juleboller mmh, det er så dejligt og hyggeligt med jule’bag 😛
Så har i ikke nået det endnu så kom i gang det er juleaften lige om lidt og jule’bag hjælper på julestemning samt duften spreder sig i hele hjemmet det er rigtig lækkert 😉

 

NYTÅR ER ..

Jeg skrev forleden dag at vi blev nød til at droppe og holde nytår på Bornholm nu da min kære Marco var blevet syg, men nu efter disse omstændigheder at han ikke er her mere, talte jeg og kæresten om det måske er en god idé alligevel at blive på Bornholm og være der til nytår, og det er jo også det jeg vil fordi det ‘plejer’ jeg, men jeg har svært ved at tænke klart og tage egne beslutninger når jeg er så ked af det, jeg ville jo gerne bare være sammen med Marco og være ligeglad med nytår, men det er nok bedst ikke at dvæle for meget i gråden og prøve at huske og holde hovedet oppe, og lejligheden minder mig for meget om Marco lige nu, og her er alt  for stille uden ham, så jeg sagde ja til at vi alligevel tager til Bornholm og bliver til nytår, så vi også kan få alt lidt på afstand og få lidt ’frisk luft’

Og når vi kommer hjem i det nye år skal lejligheden pakkes ned og gøres klar til vi flytter i den nye lejlighed, jeg må indrømme jeg er ked af det og stadig uden ord, men lige nu glæder jeg mig til at starte helt forfra og i noget nyt med min kæreste <3
Jeg håber og ønsker inderligt at Marco har fået fred og jeg håber ubeskriveligt jeg ser ham igen! <3 :’)
Men alt i alt havde vi en god 4’advent i går og det håber jeg også i alle sammen har haft. 🙂
Tak fordi i stadig følger med trods jeg lige er en dag bagud, men som sagt prøver jeg lige at samle op på det hele her i dag ( Mandag ) så jeg igen er med på de rette dage op til jul.

 


Jeg ønsker at i alle havde en rigtig glædelig 18’decemeber & 4’advent.

 
Hugs’Kiss Mie ♥

19'DECEMBER★
17'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *