17’DECEMBER★

 

Kære læsere. ♥

Jeg håber i alle nyder og har en dejlig weekend. Min weekend er vendt helt på hovedet & jeg er helt knust! :'(

Jeg kunne ikke skrive på bloggen igår (D.17) og jeg vil her fortælle hvorfor..

 

SOM DAGEN SKULLE HAVE VÆRET

Min dag skulle være rar, med at jeg og kæresten skulle stå op til at pakke vores hyggelige pakke kalender gaver op, fordi dagens gave fra mig til ham er at vi skal jule’bage, det er det eneste vi ikke endnu har fortaget os denne dejlige december 😛

Meen jeg stod i stedet for op til Marco var helt sløj og han lå bare i sit eget tis på vores spisebord, og han kiggede meget sløv’ende på mig, men han trak sit hoved ind i min hånd når jeg aede ham, puha jeg blev så ked af det og puha mit hjerte galoperede da jeg opdagede det :'(

Det ender med jeg skynder mig at ringe til vagt dyrlægen som jeg ved er den eneste der har åbent i weekenderne udover dyrhospitalerne, og der får jeg fat i en rar dyrlæge og han anbefaler at vi kommer med det samme med Marco, fordi Marco havde heller ikke spist noget i næsten et døgn, og det ligner ikke min Marco, selvom han har været syg før har han altid ville spise eller drikke, men ikke denne gang :'(

 

 

 

PROCESSEN HOS DYRLÆGEN

Vi kommer ud og får en god snak med dyrlægen der forklarer og lytter til hvad Marco før har været igennem og gennemgår lige nu med min dyrlæge, hvorefter han siger at han er uforstående overfor hvorfor Marco får noget medicin som også er stærke hunde piller når der ikke var behov for det, og hvorfor der ikke noget før er taget et røntgen billede af hans urin rør og blære?

Fordi selvom urin prøver kan vise om der er infektion og blod kan en urin prøve ikke vise hvor mange eller om hvor store sten han har siddende i sin lille blære 🙁

Men han sagde han syntes vi skulle tage en ting af gangen, og han var meget troværdig eftersom det også er mega dyrt at komme til dyrlæge, og jeg vil helst ikke gå op i penge, men når det kræver penge ellers kan man ingen hjælp få så blev vi nød til at holde os lidt på et minimum, så vi startede med at Marco skulle bedøve’s også ville dyrlægen ligge et kateter op i ham for at tømme og skylde hans urinrør samt blære som var hævet og stor fordi han ikke kunne tisse normalt, jeg og min kæreste tog hjem og skulle afvente han ville ringe og sige hvordan det hele ville gå.

Da vi tog hjem ville min kæreste gerne klippes så vi gik til frisøren og fik ham klippet og derefter gik vi en tur imens vi talte om Marco og ihvertfald havde ham i vores tanker hen til vores nye lejlighed for lige at se den udefra igen, også gik vi helt hjem, og vi nåede næsten lige hjem også ringede dyrelægen igen, og han sagde at Marco stadig var bedøvet, men han var blevet nød til at tage et røntgen billede af hans blære og urin rør fordi hans urin rør var helt til stoppet med sten, så han kunne slet ikke få kateteret op i ham :'(

Dyrlægen snakkede meget og sagde alt han havde forsøgt og han sagde han havde aldrig set noget ligende og han var forsat meget uforstående hvorfor min egen dyrlæge ikke har undersøgt Marco på den måde før i stedet for bare at tro han havde infektion når det var værre og nu kun er blevet værre :'(

Jeg brød helt sammen og kunne ikke holde telefonen, så min kæreste tog over med at tale med dyrlægen, og dyrlægen sagde så han ville ringe til et dyrehospital for at høre hvad de ville kunne gøre for Marco og imens han gjorde det græd og græd jeg bare, jeg fik både skyld følelse og jeg blev vred over tanken om min egen dyrlæge ikke har på noget tidspunkt nævnt at han skulle have taget et røntgen billede, og ja alle mine tanker og følelser fløj rundt jeg var helt knust!

Jeg sagde til min kæreste at der må være en vej til at redde ham, han er kun en lille ung kat og han er det bedste jeg har, jeg vil ikke miste ham nu! Hvis dyrlægen ikke anbefaler at få ham aflivet gør vi det ikke sagde jeg, og efter jeg sagde det ringede min telefon igen hvor dyrlægen snakkede med min kæreste på medhør så jeg kunne høre med, og der sagde han at han havde talt med dyrehospitalet og de ville godt kunne tage Marco ind akut, fordi de har et andet kateteter de kan sætte i ham som samtidig ville knuse de mange sten han har siddende fast i sit urinrør, men det ville tage tid, og koste os meget, plus derefter ville han skulle igennem en del medicin behandling også igennem 2 operationer, så dyrlægen sagde det ville bliver over 20.000,- lige i øjeblikket var jeg ligeglad, men samtidig kunne jeg også godt se at vi har jo ikke de penge, men red dog min kat og vent til på mandag tænkte jeg, men dyrlægen kom så med de ord jeg ikke havde håbet han ville sige, og det var at lade Marco få fred imens han stadig var bedøvet :'(

Jeg løb ind i min seng og hulkede højt det var forfærdeligt min lille dreng! Jeg var ikke klar til at sige farvel, men jeg fik min kæreste overtalt til at holde dyrlægen hen så vi kunne komme ud og sige farvel til Marco, og det var det værste nogensinde!

Vi kom ud til dyrlægen, og han viste os røntgen billede med hans blære og urin rør og der var over 100 sten som sad fast :'( det var så hårdt at se på, og bare de smerter Marco måtte have haft, ihh jeg fik det forfærdeligt!

Vi kom ind i rummet hvor Marco lå og sov, og når en kat er bedøvet ligger de med åbne øjne så det er lidt ligesom de er vågne, men kroppen er stille, jeg nussede og kælede Marco sammen med min kæreste også tog jeg Marco’s pote og holdt ham imens dyrlægen gav ham aflivnings sprøjten, og der trillede alle tårer ud af mig, men jeg håber han kunne mærke jeg passede på ham til det sidste hjerteslag stoppede! :'(

Da vi kom ud igen af rummet skulle vi betale og have nogle papirer og råd fra dyrlægen, jeg kunne ikke koncentrerer mig jeg var så ked af det, og jeg fik lov til at gå ind igen til Marco så jeg selv kunne sige farvel til ham og være lidt alene med ham! :'(

Da jeg kom ud igen spurgte jeg ind til hvad der så skal ske med Marco nu, og dyrlægen forklarede, at han bliver lagt på køl ligesom mennesker gør, også på mandag bliver han hentet og kørt ud hvor de kremere dyr, der kunne jeg så vælge at få ham i en urne, men det bedste er ikke at gøre det, selvom det virkelig var et lille ønske jeg overvejede, men jeg vil hellere nogen der professionelle kan tage sig godt af ham og sende ham afsted så han lander rigtigt i himlen★

Hold nu op det gør så ondt inden i, for mange er en kat bare en kat eller nogen er mere afklaret end andre når deres kæledyr ikke skal være her mere, men for mig var Marco hele mit liv, jeg gjorde virkelig hvad jeg kunne for at sørge godt for ham, give ham et godt liv og passe på ham, men alligevel føler jeg det ikke har været godt nok, selvom  jeg ved det ikke er min skyld og måske nærmere min egen dyrlæge, men jeg kan slet ikke sige noget, jeg er uden ord, jeg føler vrede, jeg er meget ked af det og vil bare have Marco tilbage! :'( </3

Jeg kunne ikke falde i søvn da vi gik i seng igår aftes, (Lørdag aften)

Jeg syntes jeg hørte en lyd og det lød som Marco der gik på katte bakken, og jeg skyndte mig ud, men han var der jo ikke, jeg sad inde i stuen og græd meget. Bagefter gik jeg ud på vores altan imens jeg bare forsat græd og græd, min kæreste var faldet i søvn og jeg ville ikke vække ham, men jeg sad et stykke tid på altanen og fik grædt og bare tænkt og bedt lidt for Marco.

Knust det er jeg! :'(

Jeg håber inderligt at han er et bedre sted nu og er uden smerter, og jeg ønsker mere end noget andet jeg en dag vil se ham igen!

Jegfortalte mine nærmeste det igår efter vi kom hjem fra dyrlægen, og derefter gik der ikke længe før flere skrev og spurgte mig hvad der var sket, så jeg lagde et opslag op op på Marco for at kunne mindes ham med dem der ville mindes ham med mig derinde og jeg vil dele det med jer her på bloggen.


 

Jeg skrev dette:

?Mit hjerte er knust & jeg er uden ord!?
Min kære dejligste i hele verden Marco er idag blevet aflivet ? Han kunne ikke reddes uden større operationer og meget mere til.
Jeg har mistet min dreng, mit et og alt der altid gjorde mig glad i hverdagen.
For mange er en kat en kat, men Marco var alt og mere end en kat for mig.
Jeg er knust! ??
Tak for 3 fantastiske og uforglemmelige år min skøre og dejlige muddi jeg håber du har fået fred nu og får det godt i katte’himlen :’)
Jeg vil aldrig glemme dit væsen og den kærlighed du gav mig! ❤ Tak for alt.
? Jeg har tændt et lys for dig, må du hvile i fred ?


 

En ting er vi sagde farvel til ham igår hos dyrlægen, men ordene har jeg svært ved at sige højt lige nu, jeg har og vil heller ikke fjerne hans katte bakke eller mad skåle, hvis han kommer her som den katte engel og er sulten skal der være mad klar til ham! :’)

Please kære alle katte engle i himlen og kære Plejemor Vivi og hvis der er en Gud eller et univers eller andet så pas godt på Marco! :'(

Jeg vil gerne se ham igen en dag, og jeg håber han venter på mig!

 

Kære Marco du vil altid være dybt i mit hjerte!

Jeg elsker dig for evigt. ❤

Kære alle søde læsere, har i et kæledyr og kan kende nikkende genkende til de nære følelser man får for sit kæledyr, så lov mig at i slår i bordet hos jeres dyrlæge hvis jeres dyr fejler noget skal de virkelig undersøges og ikke bare have nemme løsninger som gør at de får det værre, lov mig i passer godt på jeres dyr, de har kun jer som ejer og deres liv er korter end vores så sørg for at deres liv bliver mindeværdigt! :’)

Bor i i København’s området, og er i tvivl om dyrlæge valg vil jeg klart anbefale ham vi var hos med Marco og jeg fortryder jeg ikke har mødt ham før de er virkelig dygtige og forstående i kan se og læse mere om deres dyre kliknik her: http://www.vangededyreklinik.dk/

 

Hugs’Kiss Mie ♥

18'DECEMBER★
16'DECEMBER★

11 tanker om “17’DECEMBER★

 1. JEG SIDDER HER OG GRÆDER DET VAR UTROLIGT SMUKT DET DU SKREV OG JEG HÅBER AT DIN DYRELÆGE SKAMMER SIG. MEN DER ER LYS FORENDEN AF TUNELLEN GODT DU HAR EDDY KNUS

 2. Åhhhh hvor er jeg ked af det på jeres vegne, har jo selv kat, så jeg ved hvor meget man knytter sig til det dejlige lille dyr…rigtigt flot skrevet, Mie…..og jeg håber og tror på, han er et rigtigt godt sted nu, i har gjort hvad i kunne..
  Hvil i fred kære Marco
  Kæmpe knus og masser af varme til jer

  1. Hej Brian.
   Tak for din søde kommentar, jeg håber også Marco er et bedre sted 🙂
   Jeg savner ham og det gør ondt lige nu, men jeg tænker og prøver at mærke at han har det godt nu.
   Du må have en glædelig jul
   Knus Mie

 3. Mie har selv haft skønne kattevenner i over 40 år,har stadig 3 firbenede venner,som jeg elsker højt.Så jeg ved hvordan du har det,,det er rædselsfuldt at miste sine dyr.
  Kender godt den Dyreklinik du taler om,godt I kom her,og Matco blev ordentligt undersøgt,og fik lov til at gå over regnbuebroen til alle sine venner,så han blev fri for sine mange smerter.
  Mie jeg håber også på,at vi engang får lov til at møde alle vores elskede dyr igen,og at de venter på os ….
  Skønne lille Marco fik lov til at lukke sine øjne,så han ikke skulle lide mere,det viser Jeres store kærlighed til Marco.
  Sender ekstra mange tanker til Jer begge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *