16’DECEMBER★

 

Kære allesammen!

Idag har jeg meeget at skulle nå, det er fredag og weekenden er ellers lige får døren, men idag er det min travle dag for denne uge!

 

 

 

 

MARCO ER SYG

Først står jeg op til min dejlige kat Marco er blevet syg igen, så jeg skulle skynde mig til dyrelægen efter medicin, og en snak omkring ham, der er ikke så meget at gøre end at give ham medicin, han har fået kronisk stress som giver ham urinvejs infektioner, men det gør ondt i hjertet på mig at se hvor dårlig han har det :'(

Jeg har fået nogle hunde piller min dyrelæge ville prøve om kunne være bedre, men problemet er han slet ikke spiser, og det ligner ikke min Marco han elsker at få sit special våd foder, og der knuser jeg hans medicin i, men han har slet ikke spist det, så jeg håber ikke han får det værre i weekenden :/

Jeg er bare super ked af han skulle blive så syg igen nu, fordi jeg rejser til Bornholm på onsdag for at holde jul, og det var også meningen jeg skulle have holdt nytår på Bornholm, men det har jeg aflyst nu for at jeg kan holde øje med Marco 🙁

 

JEG HAR ONDT

Jeg har selv længe måske nogle måneder gået og haft ondt i min højre hofte, først troede jeg måske jeg havde gået ind i noget uden at kunne huske det, da jeg jo kan være en klodset person til tider, eller også tænkte jeg at jeg måske havde sovet for meget på højre side, men jeg ved stadig ikke hvad det er kun, at det gør mere ondt og hverdag nu!

Jeg skal derfor have min hofte ultralyd scannet for at se om de kan se om den er betændt eller hvad der er galt, også onsdag d. 30 skal jeg have den røntgen fotograferet, det er pludselig ikke sjovt at vide man er 28′år jeg plejer at sige jeg er 12′år, får nu egentlig rigtig at mærke at alderen inden i kroppen trykker, av!

Så allesammen jeg vil råde jer til at blive bedre til at gå til jeres læger, har i ondt mere end en uge så tag afsted!

Det er bedre at passe på sig selv og gå til lægen flere gange om måneden end slet ikke at dukke op og blive mere syg.

Inden jeg skal til ultralyd scanning som vil foregå på amagerbrogade, så skal jeg besøge min veninde der bor tæt på hvor jeg bor, og senere idag skal jeg og min kæreste underskrive vores nye kontrakt på den nye lejlighed samt skal vi betale depositumet.

 

Så min dag er travl og mit hoved kører lige på højtryk idag, så det kan vi godt kalde jule’stress fordi det er jo stadig jul selvom det jeg tager mig til idag ikke handler om julen hihi 🙂

 

Men i ønskes allesammen en rigtig glædelig 16′december, jeg håber i får en dejlig weekend, vi ses imorgen hvor jeg er tilbage med nyt info om min kære Marco og hvad dagen skal bydes på 😉

 

Hugs’Kiss Mie ♥

17'DECEMBER★
15'DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *