15’DECEMBER★

 

Kære læsere 🙂

Jeg vil rigtig gerne ønsker jer alle en glædelig 15′december!

Tænk idag er der kun 9′dage tilbage til juleaften, og jeg som har været i julestemning & humør siden midt/slut november har det også været læænge nu, jeg har følt mig som den lille pige jeg var engang, hende der altid følte at juleaften var der længe, læænge til, pyyh, men nu er der altså kun 9′dage igen og jeg glæder mig stadig meget, jeg tænker meget på hvordan aftenen mon bliver, ikke at jeg tvivler på den bliver rigtig dejlig og god, men alligevel tænker jeg med kriller i maven, ‘Gad vide hvordan juleaften bliver’?

Tænker i også på det? Eller er det nærmere fordi i stadig har julegave indkøb og mad der skal handles ind til som i stresser over i denne gode december vi har? 😛

Jeg er sikker på vi alle gør vores bedste, så længe vi husker at december også handler om at passe på hinanden så er det ligeså vigtigt at passe på os selv, klæde os ordentlig på i kulden, og smile selvom andre måske er lidt nede, så få dem med op i humør, få dem til at mærke at julen skal nok blive god 🙂

 

 

JULESTJERNEN

Jeg har set meget Pyrus på det sidste, og der lærer man om mange forskellige ting, blandt andet hvor julemanden stammer tilbage fra, og om julens kærlighed, hvordan der kom kravle nisser og om julestjernen vi kan se på himlen, men vi har også en blomst der kaldes ‘Julestjernen’ og mange ved egentlig ikke hvorfor, eller tænker over det fordi den har været i vores butikker hvert år til jul, og med dens smukke røde eller lyserøde farver hører den bare julen til 🙂

Men jeg vil gerne vide hvorfor den hedder ‘Julestjernen’?

Jeg fandt ud af at, den er en Prydplante og man har den som regel på grund af dens blomster og måden den er dekoreret på, den holdes mest indendørs (ligesom vi har dem indendøres her til jul)

Den stammer fra Mexico hvor den kan vokse sig op til 4-5 meters højde, så hold nu op tænker jeg, det er jo pænt højt når den flotte lyserøde jeg har stående i mit vindue er en god tyk og meget blomstret en, men den er ikke ret høj, så det er da lidt sjovt at vide den kan blive så høj 😛

Den er en juleblomst fordi den kun vokser og lever i November & december også kan den leve længe hvis man passer godt på den.

Læs nærmere HER hvordan du passer din julestjerne godt og om en legende om blomsten.

Der skrives på nettet at den kaldes julestjerne fordi den har sine store røde smukke blade, men selve blomsten er det gule der er i midten af blomsten, det er gult og med støv, lidt ligesom man forbinder med stjerner.. den er en juleblomst og er derfor blevet kaldt ‘Julestjernen’ i mange år fordi den hører julen til.

Jeg syntes det er sjovt at læse og lære lidt om hvorfor vi har de ting vi har og hvorfor de hedder som de hedder, nogen gange har selv de små ting en stor smuk betydning. ★

 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god dag!

Hugs’Kiss Mie ♥

 

16'DECEMBER★
14.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *