14.DECEMBER★

 

 

Heej allesammen! 😛

 

Ihh jeg er bare såå GLAD idag tralalalala 😀

Jeg vågnede nemlig op til at have modtaget en e-mail fra mit boligselskab om, at jeg & min kæreste har fået en bolig sammen som vi var ude og se på i fredags, og den ligger i samme by vi allerede bor i så flytningen ikke går for langt væk, ihh det er bare fantastisk!! ★

Meningen var jeg ville blogge om noget helt andet, som at fortælle jer nærmere om blomsten vi kalder for julestjernen 🙂

Men det må i følge med i imorgen da jeg lige nu er så glad at jeg kun kan tænke på den fantastiske nyhed vi har fået idag, så jeg har lidt travlt med at skulle udfylde opsigelses blanketer og kontakte mit boligselskab, og vejret er super dejligt så det skal jeg ud i en fart og nyde lidt godt af!

Ihh mit humør er helt oppe over skyerne jeg er bare så lykkelig! 😀

Så jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig 14′december og jeg håber i har og får en ligeså god dag som min er, en god dag skal som regel bare startes med et smil 😉

Vi ses igen imorgen.

Hugs’Kiss Mie ♥

15'DECEMBER★
13.DECEMBER ★

2 tanker om “14.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *