12.DECEMBER★

 

Heej alle kære læsere 😛

 

Jeg vil starte med at ønske jer en forrygende dejlig start på ugen, solen skinder og vi er nået til D. 12‘december det betyder at nu er der kun 12′dage tilbage til jule’aften og ihh hvor jeg glæder mig! 😀

 

Min morgen er startet rigtig godt, jeg har fået pakkekalender gave af min søde kæreste og han fik af mig, og jeg er virkelig blevet forvendt til dette morgen’jule’hyggerri 😀

 

Plus jeg overraskede ham med hans madpakke idag, jeg syntes da lige han skulle have en pandekage med, og det blev han glad for hihi 😛 det er altid dejligt at glæde andre, og det handler julen også om at vi sætter smil på hinandens læber, og husker hinanden også med de helt små ting, jeg gør ihvertfald mit bedste og jeg vil gerne have jer med til at gøre det samme, i vil selv blive glad over at se og mærke glæden i har givet til en i har nær og kær ♥

 

JULESMIL

Idag skulle jeg en tur til Brøndby og der tog jeg bussen, og da jeg skulle hjem igen tog jeg den samme vej hjem, og da bussen kom og jeg kom ind fik jeg virkelig smilet op og glæden kom frem, fordi bussen er pyntet rigtigt flot op, det var virkelig hyggeligt at sidde i bussen og se julegaver i ruden, guirlande lavet af krans, og røde julesokker i vinduerne, det var så hyggeligt, og det har givet mig smil at komme ind i sådan en flot bus.

Ofte når vi har travlt og bare skal afsted i en fart skal vi tit brokke os over at busserne er forsinkede eller kører råddent, men når man egentlig lige stopper op og ser sig lidt omkring at chaufførerne gør deres bedste for at være fremme og tilbage til tiden både for vores skyld, men også for deres egen også at se som jeg så idag at de havde pyntet bussen med jul, det giver bare lidt ekstra hygge og glæde ved at nyde december måned, så ser i en bus der er pyntet op så smil og glæd jer over hyggen der spredes når folk træder ind og ser det 🙂

 

Jeg vil herunder dele de to billeder jeg fik taget inde fra bussen idag

 

 

 

Jeg tilbage igen imorgen, jeg håber i alle kan nyde denne smukke solrige mandag, og rigtig glædelig 12‘December til jer!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

13.DECEMBER ★
11.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *