11.DECEMBER★

 

Kære læsere!

Har i lige set et smukt solskins vejr vi har over os idag, på denne herlige 3‘advent det er virkelig dejligt at solen stråler så meget her i december, jeg ved mange børn og nok os nogen voksne derude savner det er sne og meget mere jule hygge, men solen gør altså mere ved ens humør end slud, grå vejr og regn, så nyd dagen idag 😀

 

Hvad skal i hygge jer med?

Jeg har selv fået gjort rigtig rent, med hjælp fra min kæreste, det var dog en lidt hurtig rengøring, men den blev endelig gjort efterom jeg har snydt og udskudt den nogle dage nu hovsaa :O

Men det er skønt at det er overstået nu, også skal jeg bage pandekager senere mmh, rigtig advents’hygge 😀

 

 

 

IGÅR

Jeg & min kæreste har haft en rolig weekend, vi er som sagt helt færdige med julegave’ræset, så denne weekend har vi bare nydt hinandens selskab og igår valgte vi at gå en rigtig laaaang tur puha!

Nogengange når man bare går og går imens man ser sig omkring og hygger sig, lægger man ikke mærke til hvor langt man egentlig går, men vi startede vores tur i Kødbyen for at se deres julemarked, det bestod meget af mad telte, også var der noget Jul i Spanien med nogen spanioler der spillede og sang, det var hyggeligt, men det var ikke ret stort, men jeg er glad for vi fik set det med, også gik vi derfra hen til rigsarkivet hvor vi ikke kunne komme ind, men vi fik kort set læsesalen de har også gik vi videre derfra til Nyhavn hvor det vrimlede med alt for mange mennesker, det blev lidt for uoverskueligt, men hyggeligt måden de har pyntet hele Nyhavn op på, så har i ikke set Nyhavn’s juleboder og deres pynt er det bestemt et godt sted at tage hen og kigge 🙂

Derefter gik vi fra Nyhavn og helt ud til den lille havfrue på langelinje hvor der også var mange mennesker, det er hyggeligt at folk også tager turen ud og besøger hende den lille havfrue på stenen her i jule tiden syntes jeg, og vejret var også fint igår på trods af det blæste meget, så var det en god tur, men da vi ko derud fik jeg ondt fra lænden og i ryggen, og det gik op for mig hvor langt vi egentlig havde gået, så min energi løb helt i bund, og vi valgte derfor at tage hjem bagefter, og det var rigtig dejligt at komme hjem og få lidt frokost også stod resten af dagen & aftenen på at se julefilm 😀

 

Vi fik set Miraklet på Manhatten – har i ikke set den så syntes jeg i skal se den, den er så god, og rørende og har nogle gode pointer der giver eftertanke, det elsker jeg ved film!

Og vi så også Grinchen med Jim Carry den er bare sjov og herlig 😀

 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig 11′december, jeg håber i får en dejlig advent med dem i har nær & kær.

Hugs’Kiss Mie ♥

 

12.DECEMBER★
10.DECEMBER ★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *