10.DECEMBER ★

 

Godmorgen til jer alle 🙂

Jeg håber i har sovet godt, eller endda sover endnu, fordi det er lørdag og weekend! 🙂

 

Man skal også huske at slappe af i julen, så det hele ikke kun ender ud i sjov, stress og alt der skal nå’s at gøre inden juleaften, så jeg håber i sørger godt for at sove igennem.

Jeg er selv lidt tidlig oppe, men jeg står hverdag op tidligere end idag, og jeg kunne bare ikke sove mere, så jeg ville herind og sige godmorgen til jer 😀

 

WEEKENDEN

Denne weekend skal mest stå på afslapning fra min side af, jeg har ingen gøre’mål eller noget vi skal nå, det er rigtig dejligt! 😀

Jeg og kæresten har talt om at få set nogle flere jule markeder idag såsom i Nyhavn, og kødbyen skulle åbne et julemarked idag, og ellers vil vi muligvis finde et museum vi kan tage ind i for sjov for at få nogle nye oplevelser for idag. 😛

Kære læsere, Hvad skal i lave denne weekend? 🙂

 

Jeg føler mig lidt som en lille pige igen fordi der er læænge til jul nu jeg har været i jule’humør så længe, og vi har fået ordne vores julegaver, vi har pyntet op, vi har hentet gran vi har dekoreret med, og lavet kalender lys, der er selvfølgelig nogen ting vi endnu ikke har lavet, som jeg ikke vil afslører endnu, da det er en del af min pakke kalender til min kæreste, og sker først næste weekend, så hvis i bliver nysgerrige nu på hvad der mon kan være så følg med frem til næste uge hihi 😉

Men alligevel fordi vi har nået så meget her i slutningen af november og starten af December, så kan man godt nå at blive rastløs og utålmodig, jeg tænker ihvertfald meget disse dage, at ihh hvornår er det jul, hvornår rejser vi til Bornholm? hehe 😛

Igår der blev vi færdige med at se Pyrus julekalenderne, jeg har jo som sagt 3 bokse, og nu har jeg også lige bestilt Pyrus Alle tiders eventyr som vi vil se når den kommer frem, men det er stadig vildt at vi har fået set hele 3 bokse julekalender med Pyrus fra D. 1- 9 December, Wow! Også sluttede vi vores kæreste’aften af igår med at se en jule film med Jim Carry nemlig ‘A Christmas Carol’ og den er meget værd at se for alle aldre, så tjek den ud og få et jule smil på læberne hvis du savner det 😉

 

Igår havde vi 11′måneders dag sammen som kærester det vil sige at om blot en måned har vi været sammen det første 1år, og det gør mig varm og meget glad inden i at tænke på, jeg er utrolig glad for min kæreste og han giver mig glæde og meget kærlighed jeg ikke troede på før eksisterede :’)

Selvfølgelig som sagt før er vi almindelig kæreste’par der også kan jappe og diskutere og virkelig blive uvenner, eller have dårlige perioder sammen, men det vokser man af, vi giver ikke så nemt op på hinanden, vi taler og finder ud af hinanden og tingene og det hele gør at vi forbliver sammen uanset hvad og det er rigtig dejligt, også selvom det nogengange er hårdt. <3

 

Ved i heller ikke helt hvad i skal tage jer til idag, så vil jeg anbefale jer at se de flotte julemarkeder der er rund ti byen, jeg ved at Kronborg slot også har jule udstilling, jeg når ikke selv derop, men ville utrolig gerne se det, men måske i har været der eller skal derop og vil dele oplevelsen med mig? 🙂

Læs mere her:

http://koedbyensmadogmarked.dk/kalender/jul-i-kodbyen/

 

http://www.kongeligeslotte.dk/da/slotte-og-haver/kronborg-slot/det-sker-paa-kronborg-slot/julemarked-paa-kronborg-slot.html

 

Jeg vil ihvertfald ønske jer alle en rigtig glædelig 10′december, og nu er der ikke længe til jul 😀

Vi ses igen imorgen!

Hugs’Kiss Mie ♥

11.DECEMBER★
9.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *