9.DECEMBER★

 

 

Hey allesammen!

 

Jeg har godt nok været klodset her til morgen, så lige nu nyder jeg det er fredag, kender i man en gang imellem har ‘en af de dage’?

Sådan en dag har jeg idag, eller ihvertfald her til morgen puha!

Jeg starter ud med at have sovet for længe, så jeg fik næsten ikke jule’morgen’hygget med min kæreste, jeg fik ikke åbnet pakke kalender eller noget! Buhu. :O

Da jeg står op finder jeg også ud af jeg har glemt en pose igår, jeg skulle passe på for en veninde, og det ligner ikke mig at gøre sådan noget, men vel selv den bedste kan glemme ting! haha ej Ups det er flovt, så idag skal jeg lige på jagt efter den pose hvor der lå nogle vinter støvler i vi skulle sælge, også ja så håber jeg dagen vender til noget bedre da jeg ikke har lyst til at have ‘En af de dage’ idag!

 

 

 

Og det ønsker jeg slet ikke fordi jeg & kæresten har 11′måneders dag idag, og det syntes jeg er en rigtig dejlig tanke og følelse, så alt det der klodset’hed og andet skørt der sker på ‘En af de dage’ må gerne vige bort fra mig tak, jeg vil nyde dagen og at vi har måneds’dag!

Tænk 11‘måneder også har vi snart års’dag, jeg er lykkelig og glad for at vi forbliver sammen uanset hvad der sker, jeg elsker ham og er glad for at have ham som kæreste ♥

 

DAGEN IDAG

Jeg vil idag forsætte hvor jeg slap igår, og det er med rengøringen, jeg kom nemlig aldrig igang igår ups haha, men min veninde ringede og jeg syntes det lød mere sjovt at tage ud til hende end at gøre rent, men idag kalder kluden og støvsugeren på mig, også er lejligheden også fin til min kæreste kommer hjem.

Senere idag tænker jeg at vi vil gå en tur sammen, og handle noget lækkert aftensmad også ellers bare hygge på vores måends’dag, også er det weekend, det er dejligt og jeg håber og satser på den bliver god! 😀

 

Hvad skal i lave kære læsere i weekenden? 🙂

Vi er selv færdige med at sende og aflevere julegaver til dem som skulle have længst væk og i god tid, og jeg vil helt klart anbefale jer at sende jeres gaver i god tid, da posten kan være længe om at få pakkerne afsted især her i juletiden, og med de nye sende tider af post, plus igår da jeg var på posthuset var der gigantisk laang kø, så sørg nu for hvis i skal sende gaver at få det gjort inden længe så i er sikre på gaverne når godt frem inden juleaften 🙂

Også er vi snarest klar til at pakke og drage mod Bornholm for at holde jul & nytår, det glæder jeg mig rigtig meget til, vi rejser d. 21 Så det er bare rart at have styr på det meste inden da.

Jeg vil være tilbage igen imorgen med idéer for hvad man kan lave denne weekend 😉

Hav en rigtig skøn fredag, og god weekend når den når jer!

Samt ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig 9′December.

Hugs’Kiss Mie ♥

10.DECEMBER ★
8.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *