8.DECEMBER★

 

Hej læsere 🙂

Jeg vil starte med at ønske jer en rigtig glædelig 8‘December!

 

Tænk at nu er der kun 16‘dage tilbage til juleaften, det går pludselig hurtigere og hurtigere. Vi er godt med både med at have bestilt vores billetter til vores tur til Bornholm, vi følger med i kalender pakker, kalender lys og med julegaverne de er stort set helt hjemme og klaret nu så det er rigtig skønt at følge med og have styr på det meste nu 😀

 

Og imorgen er det allerede weekend igen, det er super dejligt juhuuu ..dog ved jeg ikke endnu hvad vi finder på, men der er stadig julemarkeder at tage ud og se, plus jeg & kæresten har måneds’dag imorgen 😛

 

Det eneste vi snyder med her i december, det er Pyrus julekalenderen, der har vi allerede fået set Alletiders Jul & Alletiders nisse, nu er vi igang med den 3 boks som hedder Alletiders Julemand, og jeg må indrømme at skal jeg vælge hvilken Pyrus film jeg bedst kan lide må det være boks 1, de andre er også gode og historierne er lærige, men med sange og det de gør er det lidt bedre i boks 1 hvilken Pyrus julekalender kan i bedst lide??

 

 

 

DAGEN IDAG

Jeg vil idag forsøge at gøre lidt rent herhjemme, fordi med så mange nisser og skønt jule pynt over det hele r det ikke nemt at holde det rent, men det vil jeg gerne da jeg har min skønne Marco kat og han fælder også en del, så jule rengøringen sætter jeg på dags’orden idag!

^Også et tip til jer alle udover billedet foroven hihi ;)^

Hvis i har købt jeres juletræ eller en del gran fordi det ikke skal bruges lige nu, så stil det udenfor da det tørrer meget hurtigt indendørs og der kommer til at være gran over alt!

Virkelig! Jeg piller hele tiden gran op fra vores spisebord, og støvsuger det fra gulvet haha puha, men det er jo rigtig smukt og hyggeligt, men ved i allerede nu at det gran i har ikke skal bruges endnu, så lad endelig være med at tage det ind nu! 😉

Så jeg vil gøre rent her, og derefter vil jeg bare slappe af, og forsøge at få fat i en veninde jeg vil mødes med så hun kan få de julegaver jeg har til hende.

Også vil jeg holde lille fredag som vi jo kalder dagen idag.

Jeg håber i alle også får en herlig dag, husk og ønsk dine nærmeste eller dem du møder idag en glædelig jul, det giver smil 🙂

Jeg er tilbage imorgen.

Hugs’Kiss Mie ♥

9.DECEMBER★
7. DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *