7. DECEMBER★

 

Hej læsere!

Jeg håber i er friske, det er allerede onsdag så er halvdelen af denne uge næsten allerede slut, det går godt nok hurtigt!

Men jeg er stadig godt med, måske lidt for godt, da jeg gik og troede det var onsdag igår haha, men det er kun fint så har jeg dagen idag jeg kan bruge på at få de sidste julegaver købt også er vi helt færdig med julegaverne, og det er rigtig rart at være så tidlig ude med alt det i år så man ikke skal stresse i sidste øjeblik.

Jeg glæder mig til selve juleaften, jeg er sikker på det bliver en forrygende og fortryllende smuk og dejlig aften for os alle i Danmark. 🙂 ★

Er i også ved at være færdig med julegave indkøbene eller er i slet ikke startet?

 

DE SIDSTE 7 DAGE

Idag er det D. 7. December og jeg har jo været heldig også at få pakke kalender fra min kæreste i år, det er vildt hyggeligt at vi om morgenen kan sidde sammen og åbne gaver fra hinanden imens vi nyder morgen kaffen 😀

De sidste dage har jeg fået

  • En skrabe kalender
  • Et spejl
  • En kage skære ( som ligner en kæmpe oste skærer hihi)
  • Olie duft med pinde til at sætte ude på toilettet
  • Cookies
  • Et stort bloklys
  • En sort mappe til papirer

Jeg er rigtig glad for det min kæreste har fundet på til mig og jeg håber også han nyder godt af mine gaver, han har også fået lidt forskelligt som slik, kaffe kop, en trøje og sådan noget, hvis i ønsker inspiration til pakke kalender kan jeg desværre ikke røbe alt jeg har lavet til ham i tilfælde af han læser med på bloggen, men lover jeg nok skal være jer behjælpelig med idéer hvis i kontakter mig privat her:http://miestender.dk/kontakt/

 

Julegaver hver dag frem til juleaften er da et hit både for os “voksne” men også for de mindste, så stort TAK til den person der har opfundet denne idé med at lave pakke kalender det er ren og skær Hygge!!

Og i den forbindelse vil jeg gerne give jer et nummer fra Pyrus julekaldenderen hvor de nærmere forklare via sang hvad hygge egentlig er 😉

 

 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god dag & glædelig 7.December!

Vi ses igen imorgen husk og find hyggen frem 😀

Hugs’Kiss Mie ♥

8.DECEMBER★
6.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *