6.DECEMBER★

1fa99-jul-6-dec

 

Hej derude 😛

Jeg håber i alle har haft en herlig dag, solen har været fremme her i København så selvom det er koldt, hjælper det på humøret at solen kommer frem syntes jeg.

Jeg har selv haft en lang dag, med praktiske irriterende gøremål for at være ærlig ..men da de blev overstået mødtes jeg med min veninde også kom humøret op igen, vi gik igennem strøget sammen og vi tog rundt og kiggede i butikker og små shoppe’t lidt, så det har været en god dag 🙂

Hvordan har i det med der ikke er kommet sne endnu?

Jeg selv har det fint da jeg mere er en sol pige, men syntes sne er vildt smukt og hyggeligt, men som det er nu er jeg tilfreds med her ingen sne er endnu 🙂

 

thumbnail_fullsizerender

 

 

JULEKORT

Idag har jeg også fået sendt julekort afsted til min & min kærestes nærmeste familie, ingen af os har sendt julekort til nogen før, så det hyggede vi os med at skrive i søndags på 2‘advent, og jeg syntes det er sødt og at bringe julen frem fra sit skjul ved at sende julekort til dem man holder af.

Meget skrivning og post foregår jo nu om dage enten via e-mail,
e-boks eller sms’ beskeder, så at sende et rigtig kort i en konvolut og med frimærke på er helt hyggeligt!

Jeg plejer selv hvert år at modtage julekort fra min kære far der bor på Bornholm og fra min familie i Jylland, så i år syntes jeg & min kæreste at vi skulle gøre det samme. Og jer søde læsere gør det samme, skriv et kort til jeres forældre, en god veninde eller andet familie i har nær, det vil blive værdsat med et smil.

Ja selv de små ting kan få mig til at smile her i julen, og det er det der betyder jul og hygge for mig, at have nogen at glæde og noget at smile over ♥

Jeg er tilbage igen imorgen i ønskes en rigtig glædelig 6‘december og en god aften.

Hugs’Kiss Mie ♥

7. DECEMBER★
5.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *