5.DECEMBER★

123ce-jul-5-dec

 

Heey Sweeties 🙂

Rigtig glædelig 5.December! Sikke dagene bare går & går her i december, jeg har følt julen har været her læænge nu, men heldigvis er den kun lige startet!

Jeg har bare været i jule’humør så længe at det føles sådan, men jeg nyder vi kun er i starten så der stadig er noget godt at se frem til, nemlig juleaften! 😀

Der er hele 19‘dage tilbage endnu, og iihhh hvor er jeg spændt.

 

Hvad får i julen til at gå med altså udover almindelig dagligdag med jobs og gøremål har i så noget i december i tager jer til med familien, vennerne eller kæresten?

Jeg selv laver ikke meget udover det sædvanlige, men jeg prøver så godt jeg kan at hygge med og om mine nærmeste, og jeg prøver at få overblik over julegaver der mangler at blive købt, men det er heldigvis meget få gaver, også er julen snart klar til at blive skudt igang wee 😛

 

b5af8ca0-9dfa-4ce8-9818-0f83168cc09f pyrus-alletiders-jul_191034 pyrus-alletiders-nisse-jul-eventyr-julemand-paa-pletten-show-dvd-billig-tilbud-36-141

 

 

JULEKALDENDER

Hvilken julekaldender ser i? 😛

Jeg & min kæreste er gået igang med at se alle Pyrus julekalenderne, jeg har alle 3 bokse med

  • Alle tiders nisse
  • Alle tiders jul
  • Alle tiders julemand

Og jeg er fan, jeg kan virkelig godt lide Pyrus, der er selvfølgelig nogen der er mere barnlige og kedelige end andre afsnit, men sangene og de mange lærrige historier er et rigtig jule’hit og meget hyggelige at sidde og se, så selvom vi snyder og ikke ser dag for dag eller følger med i fjernsynet så hygger vi med at se dem på dvd og synger med eller fjoller med hihi.
Så jeg syntes klart at alle aldre kan se Pyrus og jeg ved den er på tv 2 i år så hvis i ikke har set Pyrus så prøv bare lige et afsit og se hvad du syntes, find din barnlige sjæl frem og jule humøret så skal det nok blive godt 😉

 

Vi ses igen imorgen hav en skøn aften!

Hugs’Kiss Mie ♥

6.DECEMBER★
4.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *