4.DECEMBER★

58a3b-jul-4-dec

 

Heej allesammen 🙂

Jeg vil starte med at ønske jer en rigtig glædelig 2′advent!

Hvad skal i lave idag?

 

15241388_10154745972078784_153986355462013024_n

Jeg skal selv bare have en rigtig hygge’søndag med min kæreste, vi har gået tur, og gik forbi Grundtvigs kirken som vi ikke bor langt fra, og tilfældigvis var der åbent og der skulle til og være gang i et krybbespil nogle skole børn skulle opføre, så det sad vi og så sammen og det var faktisk rigtig hyggeligt og flot lavet 🙂

Også stod resten af dagen på at slappe af til Pyrus julekalender samt film, og lækkerier i form af rester af lagkage og ris a’lamande mmhh, så vores dag har været helt igennem skøn!

Hvad laver i på disse søndags advent er det, det samme hver søndag eller noget forskelligt?

JULELYS

Som lovet ville jeg vende tilbage med hvordan min kærestes fødselsdag gik igår, og den gik super godt, vi hyggede os rigtig meget og han var glad hele dagen så det er jeg rigtig glad for 😀

Jeg startede med at ordne morgenmad med hjemmebagte boller, og jeg lagde gaver frem samt pyntede jeg op i vores stue med balloner og flag, efter vi havde spist og gjort os klar til at tage ud, startede vi på Carlsberg julemarked, og det var ikke ret stort, men virkelig hyggeligt, så det vil jeg klart anbefale videre hvis i mangler inspiration til hvor man kan se julemarkeder i København så er Carlsberg et super hyggeligt sted at tage hen, der var heste, og flere forskellige boder, samt lune man kunne køre gratis i bus ind til byen og meget andet, det var en oplevelse!

Vi valgte at gå fra Carlsberg og ind til byen hvor vi gik på Kgs’Nytorv og så jule udstillingerne der, ligesom vi gjorde sidste år, så det var lidt nostalgi der gik igen hihi

Derefter gik vi udenom strøget fordi der var et hav af mennesker overalt og det var virkelig uoverskueligt at skulle gå igennem strøget med alle dem, så vi gik i de gamle Københavnske gader som var hyggeligt, og vi grinte og smilte meget sammen af alt muligt, og vi fik købt de sidste julegaver også endte vi ved Tivoli hvor vi kom ind og så de flotte lys, det er et Hit hvert år at tage i tivoli til jul selvom det er samme pynt og tradition er jeg vild med traditionen! 😛

Min kæreste blev i tivoli overrasket over at jeg havde aftalt med hans mor at hun skulle komme helt fra Vordingborg og ind til os for at overraske ham, og det blev han meget glad for, han lyste helt op da hun pludselig stod bag ham, hihi 🙂

Alt i alt havde vi en dejlig lørdag sammen, og da vi kom hjem havde jeg selvfølgelig lavet en lagkage til ham og den var lækker fordi den var lavet af mig 😉

Jeg vil herunder vise jer billeder, og ellers anbefale i smutter derind i tivoli de har åbent alle dage frem til D. 31/12 😀

thumbnail_fullsizerender-6 thumbnail_img_7942 thumbnail_img_7949 thumbnail_img_7951 thumbnail_img_7955

 

Vi ses igen imorgen 😉

Hugs’Kiss Mie ♥

5.DECEMBER★
3.DECEMBER★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *