3.DECEMBER★

jul-3-dec

 

 

Hej alle kære jule læsere.

 

Jeg vil rigtig gerne ønske jer alle en glædelig 3. december, men i dag ønsker jeg af hele mit hjerte en bestemt person en rigtig dejlig dag, og det er ..

MIN KÆRESTE!!

Han har fødselsdag i dag hurra hurra og det er i dag du har fødselsdag weeehuu..

 

fullsizerender-15

 

Jeg er stået tidligt op for at gøre en perfekt morgen klar for ham, og det består af hjemmebagte boller med flag i samt gaver på bordet fra mig og min mor 8 hans svigermor) hihi, også er vejret flot som jeg også regnede med fordi han har været så god hele året 😀
Jeg glæder mig til vi i dag vil tage ud og se jule stemningen og lysene og jule markederne rundt i byen, og en tur i tivoli for at se årets højde punkt med deres jul derinde, det elsker jeg og jeg glæder mig bare så meget!

For et år siden der var vi ikke kærester, men vi var sammen hvor vi lavede præcis det samme ( bortset fra at stå op sammen og tage i tivoli) men hihi .. men vi tog rundt på kgs nytorv og på strøget, og han lokkede mig op i jule paris’er hjulet og vi havde bare en hyggelig fødselsdags date sammen den dag, og at vi i dag et år efter er sammen som rigtige kærester, men stadig kan date og være fjollede sammen er det bedste jeg ved! 😀
Selvfølgelig er alt ikke rosen rødt, vi er mennesker i den virkelige verden og vi kan blive pisse trætte af hinanden og af misforståelser imellem hinanden, men kærligheden og alt det gode vi har sammen er den der gør vi stadig og forbliver sammen.
Eddy Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg ønsker dig et rigtig stort tillykke med din fødselsdag, jeg ser frem til mange flere fødselsdage med dig :-*

 

Og til alle jer derude, så lover jeg at jeg vil i morgen vise billeder og fortælle om alt den jul vi skal ud og se i dag, fordi måske det også kunne være noget for jer 😉
Jeg håber i får en skøn dag og nyd nu nutiden hvor du er lige nu, smil og nyd dagen.
Hugs’Kiss Mie ♥

4.DECEMBER★
2. DECEMBER ★

2 tanker om “3.DECEMBER★

 1. Tillykke med din kæreste, håber i får en god dag 🙂 det er også skønt vejr ..

  Dejlig blog, og ville helt klart følge med dig.
  Håber du ville forbi min blog 🙂

  Glædelig 2 advent 🙂
  Knus Kamilla

  1. Hej Kamilla 🙂
   Tak for din kommentar, og jeg er glad for du vil følge med og kan lide min blog, jeg skal også nok se forbi din.
   Du ønskes en glædelig december & jul.
   Knus Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *