2. DECEMBER ★

75f43-jul-2-dec

 

Heej Allesammen. 

 

Så nåede vi D. 2 December plus det er fredaaaag juhuuu 😛

Så er weekenden startet, og den har jeg set frem til fordi imorgen er det min søde kæreste’s fødselsdag hurraa 😀

Jeg glæder mig til at tilbringe weekenden med ham, og få en god dag sammen med ham!

Jeg ved jo ikke noget bedre end fødselsdage ( især min egen hihi) så jeg håber og gør mit aller’bedste for at gøre ham glad imorgen.

Vi skal ud og se alle de flotte jule udstillinger rundt i byen, samt i tivoli, så jeg vil derfor på søndag komme med indlæg på bloggen om det hele 😉

 

Jeg håber i alle er kommet godt ind i starten af december hvad lavede i igår? ..

Jeg selv var på besøg hos min veninde hvor vi hyggede nogle timer, og derefter tog jeg hjem og lavede risengrød til aftensmad og en potion til idag fordi jeg & min kæreste vil forsøge at lave hjemmelavet ris’a’lamande sammen 😀

Det har ingen af os prøvet før, så det bliver spændende om vi kan finde ud af det hihi, jeg nyder at prøve noget nyt i køkkenet og især i selskab med ham ♥

 

thumbnail_fullsizerender-2

 

Jeg har været rigtig god i år med at lave en hjemmelavet pakke kaldender til min kæreste hihi 😛

Jeg og en veninde købte en ægte julemands sæk hver via en dame der solgte dem på  www.dba.dk også tog vi hjem til min veninde hvor vi dekoraede dem med sytråd og maling, jeg syntes selv vi har været rigtig kreative og fået gode resultater ud af det vi fandt på, i kan se min sæk her ovenfor.

Også har jeg ellers i to måneders tid brugt på at finde og købe alle 24’gaver til ham, det er jo ikke helt nemt når man gerne vil give noget sødt, brugbart, og sjovt og han er typen der har alt og bliver glad for alt, så burde det være nemt, men syntes jeg ikke det var haha puha, men jeg nåede at få det hele købt og lavet klart til igår, meen meeeeen jeg blev rigtig overrasket da han har valgt at lave det samme til mig!! 😀 😀

thumbnail_fullsizerender

 

Jeg blev mega glad og nu kan vi hver morgen vågne op sammen til først at åbne vores chokolade kalender i sengen, og stå op sammen til en kop kaffe også åbne kalender gaver sammen, det er så hyggeligt, og sætter et dejlig smil på læberne fra morgenstunden, så igår var jeg heldig at få en skrabe kalender med mulighed for at vinde en million som jeg selvfølgelig håber på hihi 😛 Og ellers uanset hvad hvis jeg vinder deler jeg beløbet med ham, jeg blev meget glad, og idag har jeg fået en ny mappe til alle mine mange papirer, så jeg kan holde fast i min orden da jeg er Stort ordens’menneske når det kommer til papirer! 😀

Igår gav jeg ham julechokolade og idag en coca cola zero, og det kunne han godt lide, så jeg rammer da rigtigt indtil videre hihi.. det er virkelig hyggeligt!

Har i også en der har lavet pakke kalender til jer eller har i også lavet en til nogen og hvad består jeres af? 🙂

 

Nu vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig 2. December og hav en dejlig weekend, jeg er tilbage imorgen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

3.DECEMBER★
1. DECEMBER ★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *