1. DECEMBER ★

jul-1-dec

 

Kære læsere!

Jeg vil starte med at ønske jer en rigtig glædelig 1, december 🙂

Som i kan se har jeg sørget for jule sne og hygge på bloggen 😛
Dog kommer der ingen julekonkurrence, men jeg vil være her hverdag for jer, og jeg glæder mig til at jule hygge med jer.

 

Men jeg kan dog henvise jer til nogen der laver julegøgl og sjov hele december hvis i er nysgerrige og vil se nærmere hvad det er for noget så se med herfra: https://www.facebook.com/dpatube/?fref=ts

 

Jeg har været i julehumør så lææænge nu, og det har været svært at vente med at gå igang med julegave indkøb, og pynte op, meen så endelig igår kunne jeg pynte op hvor jeg bor med min kæreste, og det fik vi gjort rigtig hyggeligt sammen og jeg vil her nedenunder vise jer billeder af det vi fik lavet 😛

 

thumbnail_fullsizerender-1 thumbnail_fullsizerender-2 thumbnail_fullsizerender-3 thumbnail_fullsizerender-4 thumbnail_fullsizerender-5 thumbnail_fullsizerender-6 thumbnail_fullsizerender-7

 

Min kæreste har lavet den flotte juledekoration, som jeg glæder mig til vi kan tænde sammen i aften, også skal vores aften i aften bestå af at lave risengrød og ris’a’la’mande og bare nyde 1’december sammen wee, jeg glæder mig meget!

Jeg kan slet ikke huske hvor mange år siden det er sidst jeg var i julestemning så tidligt, men det er jeg, og det ligger jeg ikke skjul på, jeg nyder at der er pynt og jule lys i gaderne, og jeg nyder snart at have styr på alle julegaver, også har jeg lavet en flot stor julesæk med pakke kalender til min kæreste så jeg er spændt på hvad han syntes om gaverne jeg har fundet på til ham hihi. 🙂

Men hold nu op .. Sikke tiden bare er fløjet afsted det sidste halve års tid, jeg har ikke kunne følge med, og har derfor ikke været meget på herinde.

Jeg er tilbage nu, og vil blive rigtig glad for at se jer hos mig igen! I holder bloggen kørende, og jeg er ansvarlig for at udlevere noget godt til jer, så keep reading & keep coming! – Tak for jer! – 

 

 

thumbnail_fullsizerender

 

 

DE 2’SIDSTE MÅNEDER

I Oktober & November har jeg ikke været meget på bloggen, jeg har skrevet hver måned i udgangen hvordan mine måneder har været, men de sidste 2’måneder har været meget svingende for mig, og jeg har ikke kunne overvælde det hele da der er sket en hel del siden jeg var på sidst ..

Først og fremmest er jeg desværre blevet opsagt i Regus hvor jeg arbejdede som receptionist, jeg havde min sidste arbejdsdag hos dem D. 10/11. Det tog hårdt på mig da det kom som et chok, og jeg havde ikke regnet med det, men på den anden side havde jeg også haft to episoder derhenne som ikke var så gode når man arbejder i prøve tiden, så jeg forstår udfaldet, men havde håbet på at få en oprigtig chance som jeg ellers blev lovet :/

Jeg har intet dårligt at sige, Regus er et super smart globalt koncept og selvom jeg kun nåede at arbejde der i 2’måneder lærte jeg allerede meget jeg kan skrive på mit CV, og jeg fik gode bekendtskaber samt lærte nogle rigtig rare kunder at kende!

Så når jeg ved fra dem hvor glade og tilfredse de var med mig, har jeg håb for at jeg nok skal finde et ligende arbejde igen, men lige nu er det sådan at udover jeg blev opsagt gik jeg ned med flaget, jeg har problemer med at skubbe folk væk det gælder veninder/venner og min kæreste samt familie, men jeg følte ikke jeg kunne være i mig selv, tanken om at nu er jeg arbejdsløs igen, og min økonomi skal køre af sporet igen, og følelsen af aldrig at blive til noget overvældede mig helt!

Men min kæreste og veninder hev fat i mig og sagde på en hård, men ærlig måde jeg ikke må skubbe dem væk fordi så mister jeg også dem helt, og det er jeg ikke interesseret i, men lige nu kan jeg ikke rumme særlig meget og føler mig magtesløs, og derfor ikke særlig spændende for mine omgivelser, og jeg føler de nemt bliver trætte af mig eller gør ting imod mig så jeg bliver endnu mere uoverskuelig fordi så gider jeg dem ikke, men sådan skal det ikke være! Jeg vil aldrig anbefale til nogen at skubbe sine nærmeste væk, jeg ved det kan være svært og nogengange kan man slet ikke dele ud af sine følelser og tanker, men så længe man hiver fat i dem man har nær når man er nede og husker på sig selv, så skal det hele nok gå!

Man skal ikke give efter og lade som ingenting, er man træt siger man det og går i seng, er man sulten spiser man til man er mæt, og sådan forsætter man fordi så kommer man bedre i flow med sig selv, jeg ved hvor meget kan være lettere sagt end gjort, fordi jeg selv er nede, men jeg tror på mig selv og ved jeg snarest er oppe igen.

Jeg prøver at holde fast i mig selv, jeg kan bare mærke at jeg bliver ked af jeg altid skal være stærk, det altid mig der mister noget godt jeg får eller oplever, og det er bare svært hele tiden at være stærk.

Som en klog mand har sagt:
‘Det kræver ikke det store at bekæmpe styrke.
Det kræver både indsigt, medfølelse og brutalitet at bekæmpe svaghed.’

Og den indsigt det kræver for mig lige nu at bekæmpe at jeg ikke kan rumme alle tanker og følelser, men skal indse jeg har fået tilbagefald med min borderline er rigtig hård, fordi jeg var endelig nået så langt, 2015 bragte mig op på bjerget hvor jeg ville nå til tops, og nu er jeg skvattet ned igen, men jeg har bedt om hjælp hos min egen læge og på jobcenter og det er det min start kan startes med, også er jeg bare glad for jeg har min kæreste og mine veninder, selvom vi har vores op og nedture og kan blive uvenner og pisse irriterede på hinanden så holder vi sammen, og det er jeg glad for, jeg ønsker ikke at skubbe nogen væk, og det gælder også jer læsere så undskyld for min tavshed, men jeg gør mig bedste, og jeg håber i forsætter med at kigge forbi.

Så alt i alt har jeg det svingende for tiden, men som i læsere ved, holder jeg af at dele ud af mine råd om hvordan positive effekter og tanker kan ændre vores adfærd og tankegang, så det vil jeg stadig forsætte med, også for min egen skyld.

 

OKTOBER & NOVEMBER

Min oktober & november endte så med at flyve afsted for mig, jeg arbejdede hverdag, også havde jeg og kæresten en weekend på Bornholm sammen hvor vi fik fejret min fars fødselsdag det var rigtig hyggeligt 🙂 Dagene er gået meget med hverdags ting, så månederne har været okay dog lidt svingende, men okay, også er jeg blevet klippet hos en super dygtig frisør på Amager, min veninde anbefalede dem, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre, de sørgede for flotte striber og en fin klipning af spidser og pandehår på mig, og jeg er tilfreds fordi jeg trængte Virkelig til at blive farvet og klippet …. Men trænger du også, men er lidt frisør’skræk eller føler at alle frisører er for dyrere og du ikke vil gå efter billige steder fordi du frygter for resultatet, så kan jeg varmt sige at sådan har jeg det også, og derfor valgte jeg den som min veninde anbefalede, fordi hun også er emsi med sit hår, og når hun siger nogen er gode så er de det! 😉

Læs mere om frisøren her og giv dig selv en forkælelses dag, det er pengene og turen værd: https://www.facebook.com/Salonen.Kastrupvej/

 

Lige nu er jeg bare glad for at det er blevet 1 december, og at det er jul fordi lige nu er det julen der holder mig oppe, den får mig til at smile og nyde de smukke lys der snart ses overalt i byerne.

Jeg glæder mig til at se hvordan denne måned bliver og glæder mig bare til at forkæle min kæreste og være i nærvær med jer læsere fra min blog og hygge i denne juletid 🙂

Vi ses imorgen søde læsere husk at tilmeld jer min nyheds’post så i får direkte besked hvergang der er nyt på min blog! 😀

Ellers er i velkomne til at trykke på Facebook/Instagram ikonet på min startside af bloggen og følge mig på de sider.

Nyd jeres 1’december og hav en dejlig dag, jeg er tilbage igen imorgen med nye spændende nyheder til jer!

Hugs’Kiss Mie ♥

2. DECEMBER ★
BLOGGEN FYLDER ÅR I DAG & HVOR HAR JEG VÆRET?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *