BLOGGEN FYLDER ÅR I DAG & HVOR HAR JEG VÆRET?

untitled_zpsi7rflngs

 

 

HIP HIP HURRA IDAG FYLDER MIN BLOG 2’ÅR

Sikke tiden dog går, jeg bloggede meeeget i starten, det er altid fedt og spændende at starte noget nyt op, og lave en hobby for sig selv, og på trods af jeg ikke har blogget meget det sidste års tid, så er det stadig min hobby, jeg kan lide at være herinde med fif, sjove indslag og om mig til jer, det er en fornøjelse at have nogen på sidelinjen der læser og kan bruge det til noget jeg deler ud af, og omvendt kan give mig feedback! Så endnu engang tak for alle jer, og kom med mig op på bloggen i dag!

 

MINE PLANER

Jeg har længe haft planer om at udvide bloggen, det ønsker jeg stadig, men da jeg dette år er startet et nyt liv, med jeg fik kæreste i starten af året, og det har jeg brugt tid på at få op og køre ordentlig da det nok aldrig er nemt at være forelsket men også at få forholdet til at køre hele tiden, vi har også vores op og ned perioder, men jeg elsker min kæreste og nyder det nye liv jeg har med ham, og jeg håber trods vores udfordringer vi forbliver sammen.
Jeg har brugt mange måneder på at få styr på min økonomi (som jeg prøver hvert år) men i år har jeg været heldig at finde et job som på papirerne er drømme jobbet, og lige det jeg gerne vil, så det er jeg i stor færd med lige nu at vise og yde mit bedste på arbejdspladsen, hvor jeg arbejder som receptionist, det er krævende men også spændende.

 
Jeg vil meget gerne være mere på bloggen og hos jer læsere og jeg er altid åben for hvis i har idéer til hvad i vil høre om .. enten om mig eller andre idéer til noget i kunne tænke jer at høre om med mine ord? Så kontakt mig endelig via denne kontakt formular:http://miestender.dk/kontakt/

 

Men mine planer med denne blog er først og fremmest at få ryddet op, det vil jeg gøre snarest.
Jeg vil gerne rydde op i form af gamle billeder jeg har liggende herinde, som jeg ikke mener jeg længere syntes er relevante at vise frem fordi det ikke er et liv jeg gør mig i mere, også for at holde min blog mere simpel starter jeg sådan, så jeg glæder mig til at se hvordan det bliver med mindre faner.
Senere forhåbentlig i dette år får jeg en fane op så min blog også og endelig kan læses på engelsk! 😀

 

Jeg har nogle venner fra udlandet der gerne vil følge med på bloggen, men det er svært når de ikke forstår vores danske sprog, så forhåbentlig får jeg en engelsk version af min blog op også.
Jeg vil forsøge at skrive mere en en gang om måneden til jer, men dette år har min plan været at i stedet for i til nytårs aften får en laaang års version af mit år som er gået, så får i måned for måned hvordan jeg har det, hvad jeg kan fortælle om mine måneder eller komme med gode råd af, så det håber jeg i har det nemmere med også, jeg ved jeg er bagud allerede nu med en update om hvordan min September, er gået, meen læs med endnu for det kommer længere nede 😉

 

Men i dag er en god dag, min blog har fødselsdag og jeg fejre den med at dele dette indlæg med jer, og sige hej til jer igen 😀

Jeg håber i vil sætte jeres smil til min kære blog.
Stort tillykke med de 2’år kære blog!

 

14232550_10154486530583784_2470909822900252981_n

 

MIN SEPTEMBER

Hele September er gået Utrolig .. hurtig!

Men det gør nok alle September måneder for mig, fordi jeg starter jo året ud med at have fødselsdag wee… jeg elsker at have fødselsdag! I år valgte jeg at hygge hele dagen med min kæreste, vi startede ud med han gav mig morgenmad & gave på sengen (selvom jeg var stået op, men fik besked på at gå i seng igen hihi) ejj han er skøn og jeg blev rigtig glad for at han sådan tænkte på mig ♥

 

Så tog vi til zoologisk have og hyggede med at se alle de dejlige dyr, og bare hygge os sammen, jeg nød virkelig min fødselsdag, og jeg var rigtig spændt fordi om aftenen skulle vi rejse til Paris og tilbringe resten af weekenden weehuu!

Jeg bryder mig ikke om at flyve, men turen gik godt, og min kæreste var sød at holde mig i hånden, så jeg var lidt bedre tilpas.

 

14184567_10154471803263784_408589468729091331_n

 

 

 

PARIS TUREN

Turen til Paris var helt fantastisk syntes jeg! Jeg kan nok ikke komme ud med alt, men vil da fortælle jer noget og ellers så spørg endelig hvis i vil høre om andet fra min tur 😛

 

Da vi ankom til Paris ret sent fredag aften, ankom vi desværre til ikke verdens bedste 2’stjernede hotel, der var en rotte ude på gaden og ingen i receptionen, og når receptionist’manden endelig kom var han bare uhøflig, men vi fik vores værelse, som heller ikke var det pæneste eller mest charmerende, men vi var ligeglade da vi kun skulle sove der og ikke tilbringe dagene der, så det gik lige, men hvis i andre derude overvejer en tur til Paris vil jeg ikke anbefale jer at bo på hotel:http://www.hotel-hibiscus-republique.com/
Så selvom i heller ikke skal andet end at sove, så sørg alligevel for at finde et andet, morgenmaden og betjeningen til det var heller ikke godt!

 

Men dagene var fantastiske og uforglemmelige, vi boede tæt på Notre Dame kirken og The Louvre museum samt mange andre steder som vi fik set, og ja vi valgte at gå fra sted til sted, vi var så heldige at om lørdagen var det 30 grader varmt, det var dejligt at kunne gå i det dejlige vejr, og se meget af Paris, shoppe i boder og spise ude og bare se byen, Paris er virkelig en by jeg gerne vil til igen.

Om søndagen var sidste dag, så vi tjekkede ud om morgen og ville så tage til Eiffeltårnet, jeg er meget højde skræk, men jeg havde lovet min kæreste at tage med derop, også bare for at kunne sige bagefter ‘Jeg gjorde det’ Men desværre da vi ankommer og kommer hen til vagterne får vi afvide vi ikke måtte komme derop fordi vi havde vores rullekuffert med, det var så skuffende, og vi så ellers flere mennesker med rulle kufferter, så min tanke går lidt på om de måske ikke skulle anskaffe sig nogle bagagebokse så turister der gerne vil betale og komme op i sådan stor og flot attraktion kan komme derop, jeg vil hellere stå i kø for at få en bagaeboks end at stå i kø til vagterne for at få afvide vi ikke kommer videre derop, suuk!

Men jeg og min kæreste opgav ikke dagen helt, vi fandt ud af at Napolion ligger begravet 20 minutters gå-gang fra Eiffel tårnet, så der gik vi til, og vi kom ind på et stort museum og så hans ‘grav’ samt så vi en kirke og et museum med rustninger og armi’ting fra krigenes tid, det var faktisk meget spændende og fedt at tænke tilbage på syntes jeg, så på trods af vi ikke kom op i eiffel tårnet så fik vi noget andet godt ud af vores sidste timer i Paris.

Efter vi havde været der tog vi en taxa ud til lufthavnen og kom helt skindene hjem til København igen.

Paris kan klart anbefales videre.

 

14292498_10154505373763784_4181296038515626748_n

 

 

 

RESTEN AF SEPTEMBER

Som overskriften lyder så har resten af min september været med fuld fart på, jeg startede på mit nye arbejde D. 1/9, jeg har fået arbejde som receptionist på et firma der hedder Regus, det er kontor’hoteller og super spændende at lære og være i, der er dog meget at lære, men jeg prøver og gør mit bedste fordi jeg syntes om det, men også skal finde ud af om det er der jeg skal være, så lige nu prøver jeg at tage en dag af gangen, men jeg syntes det er okay 🙂

De efterfølgende weekender efter min tur til Paris har stået på jeg & min kæreste også tog til Bornholm hvor jeg fik afholdt en sjov og hyggelig fødselsdag med mine bedste venner fra Bornholm, og weekenden efter det kom min far, søster & bror og deres kærester over til mig hvor vi afholdt familie fødselsdag, det var rigtig hyggeligt, og ja sikke jeg er blevet fejret med alle jeg har nær og kær det har jeg nydt!

Første weekend i oktober afholdte jeg min sidste fødselsdags fest for i år som blev holdt med mine gode venner herfra København.

Så endnu engang tak til alle der har fejret mig denne måned og tak fordi i kom det har været rigtig sjovt! 😀

Og nu er vi i fuld sving med Oktober, jeg arbejder hverdag, og hygger når jeg har fri, men hør og læs mere om hvad min Oktober har budt på i slutningen af denne måned hvor jeg vil vende tilbage til jer igen.

Skab en skøn aften for dig derude & tak fordi du læste med.
Hugs’Kiss Mie ♥

1. DECEMBER ★
HURRA DET ER MIN FØDSELSDAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *