THE NEW BEGINNING

IMG_7243

 

Hej læsere.

 

Nu er vi allerede nået til august sidste dag, denne måned er fløjet og jeg var bagud sidste måned med hvad jeg havde foretaget mig, men genlæs eller læs mit indlæg HER

 

IMG_7242

 

August, er fløjet afsted, jeg har haft meget at skulle med bryllup i starten af måneden for min storesøster, det var en oplevelse at være med til, samt har jeg været til fødselsdag for min søde veninde, og endelig fået mødt min svigermor & min kærestes lillebror og hans kæreste, det har jeg været glad for.

 

Jeg har været på min årlige tur til bakken med min kære plejefar, lillebror, min kæreste og andre der var med hvor vi hyggede og fik prøvet nogle forlystelser, og slutter dagen af med en tur i cirkus revyen som er en oplevelse hvert år, i år havde de gjort ekstra ud af at lave en minde dag for at fejre vores alles kære Dirch Passer som i år ville være fyldt 90 år hvis han stadig levede, det rørte mig meget at se de havde lavet det, men jeg ærgede mig dog over at se det mest var deres dansere der var på scenen med danse og sange, jeg syntes bedst om det når det er skuespillerne der snakker og laver grin med alt det de nu gør grin med, men det var stadig rigtig godt at se i år, så jeg ser frem igen til næste år.

 

thumbnail_FullSizeRender

 

NYT OM MIN TATTOO

D. 24/8 Var jeg endelig til tjek med min tattoo jeg har fået skåret væk hos Professor Jørgen Serup, han konkluderede at den ikke er helt pæn, man kan stadig se streger, som ikke kan skæres væk fordi de sidder så dybt i min hud, men jeg har dog fået lov til ikke at gå med plaster på hele dagen, så den kan få luft og endelig kan jeg gå rigtig i bad uden at have pose på hånden weee.. men den skal stadig afholdes væk fra solen og varme.

Som i kan se på billedet er den sådan den ser ud nu, jeg ser bare frem til den heler færdigt og forhåbentlig uden for meget ar, og ellers ser jeg frem til et hjerte ar.

Jeg har fået en kraftig creme der hedder: Dermovat.

Som jeg skal smøre den med hver aften inden sengetid, da det skulle modvirke ar som der allerede og desværre er ved at komme, men det havde jeg næsten forudset, efter den er lavet så dybt og de teknisk set har skåret det væk de kunne på Bispebjerg hospital, så kan jeg nok ikke undgå der danner sig ar, men cremen skulle formindske det, så om natten har jeg stadig bandage på hånden.

 
Jeg skal til tjek igen til november hvor han vil se hvor meget cremen har hjulpet og der vil han give mig en indsprøjtning af nogle steroider det lyder skræmmende syntes jeg, men hvis det kan hjælpe, er jeg glad og gør hvad der bliver sagt, jeg forbinder bare steroider med folk der vil være store og stærke, så hvem ved måske jeg får en stor stærk hånd efter det haha, så længe jeg kan le lidt af det og tage det positivt 😉

 

 

thumbnail_IMG_7244

 

 

SE DET GODE I DET MINDRE GODE

 

Jeg startede denne måned ud med at min dejlige kæreste er flyttet officielt ind hos mig, selvom han har været her stort set siden vi blev kærester bor vi nu officielt sammen, og det er skønt 😀

Jeg er glad, forelsket jeg føler jeg stråler!

Vi kan også have vores diskutioner og skænderier, men hvem har ikke det? De kan være hårde, men også det hele værd når de er overstået, og vi lærer at forstå og har lært allerede at forstå hinanden godt, og nu er det bare dejligt vi bor sammen, han er min soul’mate, min bedste ven og ham jeg godt kan leve uden, men ikke har lyst til at leve uden. ♥

 
Jeg har forsat hele denne måned haft problemer med min sagsbehandler ikke har sluppet mig ud af den partshøring hun satte mig i, virkelig irriterende, og når jeg forsøgte at kontakte hende, kunne jeg ikke fordi hun enten sad i møde eller ikke var på arbejde, så det var frustrerende forsat at føle man var i en boks og udvidende om hvad der skulle ske, men jeg har gjort mit,  og nu har jeg endelig fået en afgørelse, og den er som jeg ventede, at de mener ikke jeg har fulgt ‘Min Plan’, så de lukker for min revalidering, men jeg er ligeglad fordi jeg starter på job HA!

 

Men jeg skal helt klart have sat mig ned og få lavet en klage over min sagsbehandler, jeg har virkelig fået nok af hende og bare det hele hun satte igang, og måden hun til sidst har behandlet mig på, den er slet ikke i orden, så jeg sender hende en klage 🙂
Jeg har det godt, jeg behøver ikke bekymre mig om kommunen eller økonomien lige nu, og jeg føler mig sikker nu jeg har et job jeg kan starte op på i morgen uhh, jeg er også nervøs, men det er mere følelserne om hvad og hvordan det hele kommer til at gå, men jeg satser og håber på det bedste også starter jeg op med et smil og viser hvad jeg duer til 🙂

THE END

Ellers har min august til slut gået med jeg skulle afslutte mine rengørings job jeg har haft denne tid hvor jeg har gået ledig, og nogle steder var mere vemodige at stoppe ved end andre, men det har støttet og løftet mig at jeg har haft de jobs, så det kan jeg klart anbefale videre til andre der går ledige eller søger efter deltids job, så søg efter rengørings job det er god løn og de fleste steder kan man selv bestemme sine tider og løn, en god side til at søge ’fritidsjob’ er www.care.com

 

Nu ser jeg meget frem til September starter i morgen, det er en ny begyndelse for mig, jeg starter på mit nye arbejde som receptionist, jeg har fødselsdag på fredag så September bare kom jeg er klar til dig 😀

 

Har du/i spørgsmål så skriv endelig en kommentar under feltet, eller tag privat kontakt til mig HER

 
Tilmeld jer også meget gerne min nyheds’post som er uden SPAM & reklamer, men hvergang jeg laver nyt indlæg på bloggen får du en e-mail direkte i din indbakke om dette, tilmeld dig på min forside www.miestender.dk

 
Hugs’Kiss Mie ♥

HURRA DET ER MIN FØDSELSDAG
KRIG GIVER IKKE FRED

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *