KRIG GIVER IKKE FRED

thumbnail_IMG_6922

 

 

 

Hej Alle sammen!

Jeg håber i har det rigtig godt, og sørger for at få jer en god dag trods vores sommer slet ikke rigtig har været fremme i år, så skal det ikke være skylden for ens humør (selvom vejret er letpåvirkelig) DU er selv ansvarlig for hvordan du har det i dag.
Jeg har det selv godt idag, jeg er tilbage her på bloggen hos jer, og jeg har fødselsdag om 14’dage som jeg glææææder mig til 😀

 

32088-Have-Faith-And-Believe-In-Yourself

 

MIN JULI

Jeg har ikke været på bloggen i et stykke tid, men jeg har haft rigtig travlt og kun lidt overskud til at nå alt jeg har skulle tage mig til, peeew, men alt er nået i bedste velgående, jeg har været med til begge mine søstres bryllupper, samt har jeg arbejdet en del med at søge efter jobs og elevpladser hvor jeg har været til et par samtaler, hvor jeg har afventet spændt på svar, og jeg kan nu sige JEG HAR FÅET JOB Juhuu, jeg fandt ikke en elevplads som receptionist, men jeg har fået et job i et firma i Lyngby der hedder Regus, som receptionist, med gode arbejdstider, god løn og alt der ellers tilhører, lige hvad jeg drømmer om, så jeg er rigtig glad 😀 Og jeg er meget spændt på at starte op på mit nye job D. 1 September og det sejeste af dette job er at de har en regel der hedder man skal have fri på sin fødselsdag, det er da for vildt hihi, jeg elsker jo at have fødselsdag og har førhen skulle kæmpe om at få fri fra job på min dag, men her er der intet at bekymre sig om, så det er bare dejligt, jeg er virkelig spændt på dette nye job!

 

 

Men, min juli har ikke kun været god, den har også været hård imod mig humør’mæssigt og psykisk har det taget på mig .. Som nogen af jer ved, skrev jeg for en måneds tid siden en update på facebook at jeg havde brug for hjælp til at finde et job eller elevplads som receptionist hurtigt muligt, da jeg er på Revalidering og der er der regler for, at man skal følge det der hedder ’MIN PLAN’ jeg mener selv jeg har fulgt den og stadig følger den, men fordi jeg sagde nej tak til en praktik kommunen foreslog mig, blev min sagsbehandler personlig og sur på mig, så lige nu står jeg i rigtig dårlig lys med jeg er i noget parts-høring på grund af alt det, hvor jeg mere tænker hvorfor stoppede hun ikke bare min revalidering, så jeg ville kunne søge om kontant hjælp også stadig forsætte med at søge som jeg virkelig har gjort, men misforståelser, høje toner og sure miner kom der frem mellem jeg og hende, det har gjort jeg har været deprimeret og jeg til dels stadig er det fordi det stresser mig når jeg føler mig fanget i hendes boks, og jeg ved ikke hvornår jeg kommer ud af den, jeg har svaret på den parts-høring, men jeg føler mig klemt og jeg føler der opstod krig fordi vi skulle køre på hinanden, og det er jeg slet ikke interesseret i, så jeg rakte min hånd ud efter hjælp på facebook, og det fik jeg fra mange så hvis nogen af jer læser med vil jeg sige jer stort tak for at dele mit opslag og kontakte mig for eventuelle jobs og steder jeg kunne søge det har hjulpet mig meget især nu hvor jeg har fået et job som min ven skrev til mig om så tusind tak for hjælpen, læser du med ved du selv hvem du er! 🙂

 
Min juli måned har været god, men med fart på, familie ting såsom bryllupper og finde ud af hvordan jeg har skulle klare mig har fyldt rigtig meget, så jeg har holdt mig meget for mig selv, og mest kun brugt tid med min kæreste, det er bare hvad jeg har følt jeg havde brug for, men jeg er til gengæld ked af hvis nogen af mine veninder og venner har følt sig trådt på, for det har aldrig været min mening, men jeg har haft brug for at bare koble af da min energi er og har været utrolig lav på det sidste, men jeg satser på det vender hurtigt igen jeg føler mig i hvert fald klar til en ny start.

 

 

Med hensyn til min tattoo jeg fik skåret væk, det er imorgen D. 20/8 3 måneder siden, og jeg skal på onsdag i næste uge hen til dem og se hvordan det står til og se hvad de siger, det ser jeg frem til og håber jeg snart må slippe for alt det her bandage’fis, men jeg vender tilbage med nyt om min tattoo til jer der følger med om det i næste uge.

 

 

FullSizeRender (21)

 

 

TIL HENDE JEG VAR ENGANG

Men når jeg tænker mig om og ser mig omkring, så husker jeg mig selv på at det bare er en dårlig periode og ikke et dårligt liv, jeg er selv ansvarlig på at få tingene til at gå og have en god dag, og ikke mindst være taknemlig for det og dem jeg har hverdag, så selvom jeg har haft det svært nogle dage, så har jeg virkelig prøvet og jeg prøver endnu at give ekstra af mig selv for at få det bedste ud af dagene, jeg gider ikke kun tænke negativt jeg tager en dag af gangen og tror på det hele nok skal gå i sidste ende, fordi det vil det, mine tanker er hvad der sker, så fører jeg dem over i noget positivt og troen på det, så vil det hele gå som jeg ønsker det.

 

Jeg har det nemlig godt! Jeg har en dejlig familie som jeg har set meget af i år, og jeg har overværet begge mine søstres bryllupper som har været uforglemmelig, og jeg har mine skønne veninder og venner, selvom der er hverdag i den for nogen af os, og der er langt imellem nogen andre af os, så tænker jeg på jer hverdag og jeg elsker at have jer! 😀

 
Jeg har min kæreste som er der for mig uanset hvad, han får mig til at le når jeg er nede og selvom jeg er sur på ham og kan blive uendelig sur på ham eller vi kan blive sure på hinanden, er han den jeg allerhelst stadig vil have i mit liv, jeg er så taknemlig for dem jeg har <3

 
Jeg tænker man må ændre sit perspektiv, for mig er holdningen til at være taknemlig stor, jeg skal bare blive bedre til at dele ud af den, og fører mine tanker samme vej.

 
Fordi ens holdning og tanker på hvordan man føler for og med andre ændre ens perspektiv på tingene.
Så krig giver ikke fred, Jeg får fred ved at stå op for min sag, og vide at det hele kommer i orden. Det gør jeg kan smile, jeg får mere overskud og jeg er glad, jeg fik et nyt job, nu kan jeg komme ud af problemerne der har været med min sagsbehandler og jeg kan nyde tilværelsen der skal starte snart.

 

I didn’t change, I just see things differently now.

 
Hvis du ikke altid ved hvad der gør dig glad, så prøv noget nyt, f.eks. kør i en smart bil, tag et nyt sted hen, oplev og gør noget godt for dig, ingen’s liv går i stå eller vil forblive dårligt fordi man er inde i en dårlig periode, men gør du ikke noget selv, vil du forblive hvor du altid har været, så jeg siger til mig selv, Til hende jeg var engang hende der stressede sig selv ned, og ikke kunne håndtere noget, hende der var overilet, jeg har lært fra dig, og se hvor jeg er nu, ja jeg var i en dårlig periode, men jeg ved jeg klare den og det gør mig glad, for se mig nu jeg fandt ud af det hele. 😉

 

 

Jeg håber nogen af jer kunne bruge lidt af disse råd fra mig, ellers kontakt mig endelig hvis i har nogle spørgsmål.
Jeg vil snarest vende tilbage på bloggen igen.
So Long – Hugs’Kiss Mie ♥

THE NEW BEGINNING
2'MÅNEDER ER GÅET

2 tanker om “KRIG GIVER IKKE FRED

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *