2’MÅNEDER ER GÅET

IMG_5425

 

Hej allesammen.

 

Jeg håber i nyder jeres sommer, selvom i enten arbejder eller har ferie, så husk at nyde den alligevel! 🙂

 

Solen er endelig tilbage i denne uge, og lad os håbe den holder ved nogle uger endnu, da de sidste mange uger siden Sankt Hans har været med regn og koldere dage, men det er vel det de fleste kalder for typisk dansk sommer, men jeg er sol’pige så jeg håber og ønsker solen bliver lidt længere nu.

 

14juni

 

Idag er der præcis gået 2‘måneder siden jeg fik skåret min tattoo væk på Bispebjerg hospital, det er vildt at tænke på tiden allerede er gået så hurtigt, og alligevel syntes
jeg godt jeg kan mærke tiden er gået.

2månederMit sår healer så fint, der løber ikke længere blod eller væske fra min hånd, den skal dog stadig pakkes ind og skiftes i bandage hver 4-5 dag, men det er blevet en vane, og min hånd nyder at blive vasket med vand de dage det skal skiftes for hold nu op jeg savner at kunne komme rigtig i bad med den hånd, og ikke skulle være afhængig af pose om den.

Det øverste billede kan i se hvordan min hånd så ud efter 1’måned og det næste billede er sådan som det ser ud nu efter 2’måneder.

 

Min kæreste har støttet og hjulpet mig meget med hensyn til min hånd men nu da den ikke er hævet eller jeg har smerter længere klarer jeg det meste selv så som bad, rengøring og madlavning og alle mulige ‘almindelige’ ting, nogle dage er der lidt prikken / stikken i hånden og den kan være lidt øm, men det er ikke noget der vare ved, så jeg føler jeg passer den som jeg skal og nu er der kun en lille måned til jeg skal til tjek med den hos Professor Jørgen Seerup

 

Jeg ser frem til hvad han siger, og om der eventuelt skal fjernes de sidste streger man stadig kan ane fra min tattoo.

 

Så alt i alt har de gjort et godt stykke arbejde på hospitalet for mig, jeg er glad for jeg har plejet den, så der ikke er opstået noget betændelse eller andet, også har jeg virkelig lært af denne fejl, man skal virkelig være sikker før man får en tattoo, men også før man vælger tatovør!

 

Vil du genlæse eller læse på ny min historie om hvorfor jeg fik denne her skåret væk så læs historien HER

 

Tilmeld dig også min nyheds’post, så får du en e-mail direkte i din indbakke hvergang jeg har nyt på bloggen, det gør du på min forside.

 

Hav en dejlig dag allesammen. 🙂

 

Hugs’Kiss Mie ♥

KRIG GIVER IKKE FRED
MIN JUNI

4 tanker om “2’MÅNEDER ER GÅET

  1. Puhh, sikke en beretning om hele det cirkus du har været igennem med tidligere behandlinger. Det giver noget stof til eftertanke; tak for delingen. Jeg har selv en tatovering, som jeg (heldigvis) stadig er rigtig glad for! Jeg håber at de som læser med, tager dine erfaringer til sig, og undersøger behandlingssteder FØR de kaster sig ud i behandling 🙂 Held og lykke med det fremover!

    Knus Rikke!
    / http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

    1. Mange tak for din kommentar, og ja det har virkelig været en meget uheldig oplevelse, men man lærer jo af sine fejl og derfor deler jeg ud af det for at sige til andre man altid skal huske at tænke sig om. 🙂
      Dejligt du stadig er glad for din tattoo, jeg har os andre tattoo’s jeg endnu er glad for, så jeg håber dette kun var en ‘engangs’ forestilling. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *