DET SMUKKESTE ØJEBLIK BLEV TIL VIRKELIGHED ♥

IMG_0796

 

 

Heey Sweeties.

Jeg er da vidst lii et par dage bagud på bloggen, men jeg håber jeg er undskyldt eftersom en travl, men perfekt uge jeg har haft i sidste uge! <3
Jeg vil fortælle jer det hele, og Juni er allerede forsvundet, så i får også en måneds update om hvordan den måned har været for mig, som jeg plejer at gøre til jer, men den kommer ud imorgen idag og lige nu skal i bare læne jer tilbage og læs med 😉

 

IMG_6665

 

 

HUSKER I?

Jeg skrev for lidt over et år siden nu et indlæg der hedder
’DET SMUKKESTE ØJEBLIK’ Det handler om hvordan jeg blev overrasket af min søster der ringer til mig om aften fra New York og fortæller at hendes kæreste har friet til hende, og om hvor glad hun var, husker du det ikke kan du lige genlæse det HER og komme tilbage til mig 😉

 

 

IMG_6730Foto taget af fotograf Andreas Sahl / http://www.andreassahl.dk/

 

PIGEN DER BLEV TIL PRINSESSE & FYREN DER BLEV TIL PRINS – BRYLLUPPET

Da min søster ringede og sagde de skulle giftes i år, blev jeg lykkelig, og mange tanker om hvordan det hele ville blive begyndte at komme, men fordi der ikke var længe til endnu og jeg skulle starte på min uddannelse på daværende tidspunkt lagde jeg det lidt til side og bevarede troen på det hele nok skulle nå’s til sin tid, og det gjorde det virkelig, vi fik først og fremmest afholdt en super sjov polterabend for min søster & jeg ved hendes kæreste også fik noget af en polterabend de nok aldrig glemmer 😀

 
Ellers har det meste af dette år stået på at planlægge først polterabend, men også deres bryllup fordi jeg har aldrig været til bryllup før, så det er ekstra stort når det er min søster der skulle giftes, jeg fik planlagt med hendes kærestes mor alt mulig gøgl der skulle være klart såsom slør til bilerne, sæbe bobler vi kunne puste på dem udenfor kirken ( på grund af miljøet måtte man ikke kaste med ris) MEN! Ris skulle de ikke slippe for så det havde vi også lavet som de skulle have når de skulle stikke af senere på natten 😛

 
Brylluppet gik så godt!, Jeg rystede dog det meste af dagen fordi det havde været en stressene morgen, og alt skulle virkelig bare gå godt og være perfekt! Og det blev det, min far havde skrevet en sød og sjov sang, og vi fik lækker 3’retters menu, og de mange bryllups traditioner blev overholdt såsom at kysse bruden når gommen går og omvendt, samt ringer med klokker og trampe i gulvet så de kysser under borde og på stole, og der blev fremvist show, teater, sjove indslag og mange gode taler, dog blev jeg træt senere på aftenen så jeg er mega ked af jeg ikke nåede at se dem stikke af, men hvad jeg forstod smuttede de kl. 04 om morgen og der var jeg i drømmeland, men de havde en god dag og aften så det er det der tæller og betyder mest for mig! <3

 

 

Alt ialt var det mig en stor ubeskrivelig glæde at være der for min søster, være hendes brudepige og sikre mig hun blev den smukkeste prinsesse som hun blev til, og se alle i min familie være samlet er for vores vedkommende et sjælendt syn, men det var dejligt at se alle og jeg følte mig lykkelig, jeg vil altid huske den dag!
Lørdag D. 2/7-2016

 

 

Og ikke mindst for lige at fortælle en sidste ting fra brylluppet, så valgte jeg at holde tale, det følte jeg at jeg skulle, men det var også noget jeg meget gerne ville gøre, jeg havde dog aldrig prøvet det før, og bare det at skulle skrive talen var enormt svært fordi det gik op for mig ord for ord jeg skrev, at hallo min søster skal giftes waaouw og hvad siger man lige i en tale?

 
Jeg elsker at skrive, og jeg kan lide at fortælle hvor meget mine nærmeste betyder, og skrive her på bloggen, men at sige det højt foran en hel masse har jeg ikke prøvet så puhaa det var både følelses mæssigt svært, også at få talen til at blive god fordi man nok ikke rigtig selv bliver tilfreds, men også fordi jeg var så spændt på hele situationen og at min bedste søster skal giftes fandt jeg det bare meget overvældende,

 
But I diiiid it hihi 😀

 
På trods af jeg knækkede i stemmen og begyndte at græde så støttede folk op om os der holdt tale ved at skåle når vi fik det svært/græd og derefter kunne man forsætte, jeg følte mig dog meget døv og at man ikke kunne høre mig eller forstå det jeg stod og læste op, men bagefter stoppede min krop med ellers at ryste for vildt, og folk kom og krammede mig og roste mig med skulder klap så i dag er jeg stolt af mig selv, jeg gjorde det, fordi det betød rigtig meget for mig at holde tale for brudeparret :’)

 

 

Jeg vil gerne dele min tale med jer, måske i står og skal skrive en og jeg kan være til inspiration eller er i blot nysgerrige så ..

 

 

LÆS MIN TALE:

“Kære Mette & Marc.
Først og fremmest et STORT tillykke til jer begge to med brylluppet, jeg ved i har set meget frem til dagen i dag og det er mig en stor ubeskrivelig glæde at være med her i dag også sammen med min kæreste og at se alle andre i Stender & Zacho familierne.

 
Jeg glemmer ikke da Mette ringede til mig D. 3 Juni sidste år, Klokken var blevet 21:47 og jeg var gået i seng et par timer før da jeg havde været rigtig træt, også pludselig ringer min telefon hvor jeg vågner af det og ser det er Mette, og jeg tænker først hvorfor ringer hun? Er der sket noget? Jeg vidste jo de var i New York, da jeg så tager telefonen og siger Hej, så får en meget hurtig talene søster i røret, og jeg troede ellers jeg selv var Lotte’Heise, men den aften overtog Mette styringen, hun sagde Hej’ hej jeg ringer meget hurtigt fordi det koster 12,- i minuttet at ringe, men mig og Marc er i Central Park, og Marc har lige friet til mig jeg er så glad! Og vi ser på en gås og nogle svømmenede skildpadder.. lidt efter det blev fortalt blev der sagt farvel, efter den opringning kunne jeg ikke forstå selve samtalen, men jeg kunne mærke hvor glad jeg blev på deres vegne, den næste dag måtte jeg også lige sikre mig at at tjekke mine opkaldsinfo for at se det hele ikke bare havde været en drøm, men det var det ikke og i dag er vi alle samlet for at fejre jer.

 
Mette, min kære søster, du stråler og skinner ubeskrivelig smukt i dag, men det er ikke kun i dag du stråler og skinner, du har altid været mit lys at se op til også i de tider hvor mit eget lys har været svagt, du har altid vist mig det hele nok skulle gå når noget gik dårligt, og du har lært mig mange ting, og skulle jeg nævne alt, ville jeg kunne tale fra nu af og frem til juleaften.

 
Men det jeg vil fremhæve, det er at du har lært mig at se det positive, du er selv så selvstændig med mange ting, og du kan være klar med et svar på næsten alt man spørg dig om, så jeg har det ofte sådan at hvorfor skal jeg bruge google når jeg har min søster at spørge til råds.

 
Vi er tvillinger, og det er jeg stolt af at være med dig, vi to har grint og grædt sammen, vi har altid bakket hinanden op, og vi har holdt sammen i mange stunder og det vil vi altid gøre, så på trods af du ikke er så høj igen så har du et stort hjerte.

 
Alle vores minder vi har sammen fra vi var børn og legede løvernes konge og ikke mindst til nu med for eksempel vores tur til Mallorca sidste år, det var en stor gave for mig at få fra dig & Marc, selvom i blev skøre i hovedet af at høre mig synge jeg vil danse mambo åhåh, så var det den bedste første rejse jeg kunne ønske mig med jer, og jeg lærte bestemt at man skal smage på mad før man kan sige om man kan lide det eller ej efter som du tog op til 3 talkerner proppet op med alt maden der var i buffeten, det var virkelig noget af en oplevelsesrig og sjov tur vi havde sammen.

 
Og alt det andet vi har fundet på igennem årerne er tider vi kan se sammen tilbage på, men fra i dag skal du gives væk, men væk til Marc som ikke kunne være en bedre mand for os i familien, at give dig væk til, du er blevet helt voksen, men stadig ligeså gammel som jeg heldigvis.

 
Mette du skal vide jeg bære dit hjerte med mig, jeg bære det i mit hjerte så jeg er aldrig uden det, du er altid ved min side, og jeg vil altid være ved din.

 
Nu til dig Marc.
Marc, du er herlig, du er helt dig selv, og din humor går i takt med Mettes, det er så dejligt når man er hjemme hos jer, og man kan mærke den gnist i har sammen, du har virkelig formået at gøre det bedste indtryk på min søster. Jeg har set, I har ikke langt fra sure miner til smil & latter igen så selv de grå dage i kunne have bliver ramt af solskin igen med glæden i formår at sprede imellem jer. Og skal nogen tage min søster fra mig, så skal det bestemt være dig, fordi det er så yndigt at følges ad, og at følge jer før og nu, men ikke mindst fremover vil blive helt eventyrligt.

 
Jeg er rigtig glad for at få dig som svoger Marc.
Inden jeg beder jer alle sammen om at rejse jer op, så vil jeg gerne afslutte på vegne af Vores kære far & mor, mig selv & resten af familien Stender, ved at byde dig Marc velkommen i familien.

 
Også vil jeg endnu engang ønske jer begge to hjertelig tillykke med brylluppet, må i passe på hinanden, elske hinanden og få alt den lykke i fortjener.

 
Nu må i allesammen gerne være søde og rejse jer og udbringe en skål for brudeparret.”

 

 

 

IMG_6732

 

 

 

Det har været en eventyrlig og fantastisk oplevelse, og jeg kan her til sidst afsløre at uden aftale og snyderi var jeg så heldig at gribe min søsters brude buket som står fint foran mig på mit spisebord, ihh er det bare luck eller binder traditionen mon tro? ;b

 
Hihi men jeg vil smutte igen, og jeg er tilbage i morgen hvor jeg fortæller om hvordan min juni måned er gået, hav det godt og husk at nyde dagen fordi solen skinner.

 

 

Se resten af billederne fra deres bryllup på mit års album fra facebook lige her: https://www.facebook.com/mie.stender/media_set?set=a.10153832161493784.1073741841.754518783&type=3

 
Hugs’Kiss Mie ♥

MIN JUNI
MIN TATTOO

En tanke om “DET SMUKKESTE ØJEBLIK BLEV TIL VIRKELIGHED ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *