MIN TATTOO

FullSizeRender (2)

 


Kære søde læsere.

Jeg håber i alle havde en god Sankt Hans Aften igår,og i fik set bålet inden regnen kom..

Jeg og min kæreste måtte tage hjem fra Utterslevmose i Brønshøj hvor det begyndte at regne, og vi nåede lige hjem før det ellers stod ned med masser af regn også kom der ellers torden og lyn, puhaa jeg er så bange for det, det har jeg altid været, og dog er det ikke ligeså slemt som da jeg var lille, men jeg bliver så utryg og urolig inden i puha det skræmmende især når bragene kan mærkes i sofaen og slår nede lige udenfor mit vindue som det gjorde igår, men jeg satser ikke på der skete noget, men det var skræmmende, så jeg er rigtig glad for min kæreste lige var ved min side, han er dog ikke bange så jeg var den eneste kylling, men jeg havde det godt ved han var hos mig, torden er rart for at rense vores luft, men puha det er også så livensfarligt, at jeg ikke finder det behageligt, jeg hørte også i radioen  her til morgen, at det har været meget voldsomt mange steder, og det er flere år siden vi har haft så voldsomt uvejr, så puuha.

 

Men idag er det ferdag, weekenden er lige om hjørnet, og for mig & min kærestes vedkommende har han ferie fra idag, så vores tur til Bornholm starter imorgen og inden længe skal vi videre til min søsters bryllup i Jylland, jeg glæder mig rigtig meget, så kære sol & sommer please kom og bliv 😀

 

FullSizeRender (3) FullSizeRender (4) IMG_6520

 

 

MIN TATTOO

Idag er det 5‘uger siden jeg fik skåret min tattoo på hånden væk, på Bispebjerg hospital, jeg syntes tiden er gået hurtigt, men jeg mærker også nu at det er ved at være et stykke tid siden, over en hel måned er der gået, og inden længe er der gået 2’måneder.

Jeg har blogget hver fredag siden den blev fjernet med billeder om hvordan jeg har det og hvordan den ser ud uge for uge, og det vil i også få her idag som i ser ovenover ..

Men jeg vil ellers vente med at vise jer nyt om den til der er gået 2‘måneder, da jeg nok vil vise og kan fortælle jer mere til den tid, så i ikke får det samme indblik hvergang, jeg har været heldig at der ikke er gået infektion i mit sår, og den heler langsomt, men som den skal, dog er den til tider øm endnu og der flyder væske ud som ikke er rart, men jeg glæder mig over det ikke er farligt. 

 

Står du med en tattoo du har fortrudt så kan jeg varmt anbefale dig at få en gratis snak med Undo-it.dk de er meget profesionelle og lytter til dig, så gør dig selv den tjeneste og tænk dig godt om inden du får en tattoo, da det kan gå galt :/

 

Jeg har min nyheds’mail i kan tilmelde jer helt gratis, og det er uden reklamer, spam og jeg lover min e-mail lander direkte i jeres indbakke hvis i forsat vil følge med i min healing af min hånd, eller bare følge mig hvergang jeg ligger nyt på bloggen så tilmeld dig ude på min startside eller send mig din e-mail og jeg skal nok tilmelde dig helt gratis 😀

 

Ellers genlæs eller læs på ny min historie om min tattoo herunder:

 

Vi ses snart igen, i må have en rigtig god weekend allesammen! 😀

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

DET SMUKKESTE ØJEBLIK BLEV TIL VIRKELIGHED ♥
ONE YEAR AGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *