DEN TREDJE UGE

7tirsdag

 

 

Hej læsere.

 
I dag er det allerede 3’uger siden jeg fik skåret min tattoo væk, jeg syntes det er gået hurtigt, fordi man allerede kan se meget forskel siden i starten.
Sådan som det går nu er, at jeg har stadig ondt i hånden når den hænger for meget ned af, og når jeg bruger den for meget, men det er virkelig også svært at lade være ikke at bruge den, men jeg forsøger selvfølgelig at gøre mit bedste for at holde den oppe.
Med hensyn til at skifte bandagen går det også bedre, jeg er dog stadig lettere pivet fordi det gør ondt og svier når det skal tages af, både fordi det skal gøres så forsigtigt, men også fordi jeg er bange for at det hele bliver revet op :/

 

tirsdag 7-6
Men i tirsdags da jeg og min kæreste skiftede min bandage så det hele meget pænere ud, sådan lidt lilla agtigt, og helt uden væske og blødning, så det hjalp mit håb på at det nok skal hele fint, da jeg ved at når det heler det kan blive lidt blåt og lilla, men det aftager normalt indenfor et halvt år, først efter det første år kan det endelig resultat vurderes rigtigt.

 

7juni

7-6

 
Jeg skifter det hver tirsdag & fredag, så det passer med hver 4’dag, hvor min kæreste hjælper rigtig meget til, også holder jeg øje om jeg bliver rød og hevet og hvordan jeg selv har det, men indtil videre har jeg det godt, jeg er også begyndt selv at gå i bad og vaske hår, det er dog super svært når jeg skal have pose på hånden så jeg nyder når min kæreste kan gå med og hjælpe mig hihi ;b

 

Jeg er lidt træt af at skulle gå med bandage, og jeg stadig ikke kan bruge min hånd helt ordentlig, men vi mennesker er utrolig vanedannende, så jeg har skræmmende nok allerede vænne’t mig lidt til det, men jeg håber det snart kan gøres mindre med den forbinding, også ser jeg frem til næste kontrol jeg skal til i August hos Jørgen Serup, hvor han derfra tager stilling til om de sidste ‘gryn’ ( Streger der er tilbage ) skal fjernes, nu må vi se 🙂
Jeg er tilbage igen i næste uge med nye billeder af min tattoo, har du ikke fulgt med fra start af kan du læse eller genlæse min historie om tattoo’en HER

 

Eller tilmelde dig min nyheds’mail helt gratis, som lander direkte i din indbakke, uden SPAM tilmeld dig på min startside.

 
Ellers hav en fabulous weekend :-*

 
Hugs’Kiss Mie ♥

4'UGER ER NU GÅET
MIN SOMMER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *