UGEN DER GIK ..

IMG_6206Da den skulle skæres

 

Kære Læsere.
Så er jeg tilbage igen med nyt om hvordan det hele går med min hånd efter jeg fik skåret den tattoo væk i fredags.

 

Søndag

 

IMG_6233Billederne i ser ovenover er taget i søndags.

 

WEEKENDEN

Sidste weekend, var min hånd meget øm, og jeg var ret svimmel og blev hurtig træt, men det var min krops måde at bearbejde chokket, og prøve at heler sig selv på, så jeg havde en helt rolig weekend, og min kæreste har været og er stadig en stor, stor hjælp, jeg går lidt og føler jeg er blevet gammel og ikke kan ret meget selv :O

 
Han hjælper mig med at vaske hår i badet, han laver mad med min hjælp ved siden af, og han tager opvasken, samt kigger til forbindingen og alt mulig andet, han er en god støtte og jeg er ham taknemlig for alt hans hjælp! 🙂

 

 

I TIRSDAGS

Jeg havde en tid på Bispebjerg hospital i tirsdags hvor de skulle skifte forbindingen jeg havde fået på efter hændelsen i fredags, og de var rigtig flinke da jeg kom derud til at tage imod mig, der var en flink sygplejske, og en mand som er sygplejske’studerende inde på stuen hvor det skulle skiftes, da hun tager min bandage af, bliver jeg svimmel og sætter mig på en stol, og hun begynder at tænde for vandet for at gøre det tempereret, da det hvide bandage jeg havde på indenunder ville blive til gelé og skulle være lige til at falde af samt pille forsigtig af imens jeg havde armen under vandet, MEN!

 
Av for den lede hule det gjorde FUCKING ondt! :’( :’(

 
Efter i fredags hvor de gik i gang med at skære min tattoo af kunne de som tidligere nævnt se hvor dybt ham tattoo lærlingen havde lagt den på mig, så normalt og teknisk set når de shaver tattoo’s væk så er det kun det yderste hudlag der ryger, men på mig måtte lægen gå 1,5 millimeter dybere nede, hvor hun tog så meget hun kunne, og hun forklarede efterfølgende der altid vil være lidt gryn
( streger tilbage ) og hun ikke kunne gå dybere ned da hun så ville komme til underhuden, men det skal vi se på til august hvordan det ser ud og hvor mange gryn der er tilbage så skal vi tage stilling til der om det sidste af det skal skæres væk ..

 
Så da sygplejsken sad fint og pænt med mig over vasken, for at pille bandagen af der nu var blevet til gelé og noget faldt også af selv, men det der sad på det åbne sår havde sat sig helt ned i såret
(som det ellers ikke skulle ) Så hun tilkaldte lægen der havde skåret min tattoo væk, samt en anden mandlig læge der kom ind på stuen for at stå og diskutere om jeg skulle have en lokal bedøvelse, fordi de må ikke bare hive det af som man gør med plaster, man skal ligesom lirke det forsigtigt af, men hun kunne næsten ikke, og den mandlig læge bad mig om at prøve selv, men jeg kunne ikke, det gjorde virkelig ondt!! 🙁

 
Normalt har jeg høj smerte tærskel eller holder vejret når jeg bliver nervøs og bange, eller når noget gør ondt, men det der var virkelig ikke sjovt! Jeg begyndte så at få tårer i øjnene, og sagde de godt bare måtte få det her overstået i stedet for at stå og diskutere frem og tilbage imens jeg hørte på det, sådan noget som at sige det her er en dårlig løsning vi skal finde på noget nyt og blah blah, det fik jeg nok af efter som jeg var patienten der sad der, med blod randene ned i vasken og rigtig ondt over ikke at kunne få det gelé lort af!
Efter lidt tid med både iskoldt vand over mig, og efter jeg havde bedt dem om at holde kæft og jeg brød fuldstændig sammen i tårer på grund af smerten og jeg var bange, så fik hun det af, og det lettede, men det gjorde stadig meget meget ondt! 🙁

 
Så jeg prøvede at slappe lidt af, og sygplejsken fik hentet et nyt plaster/bandage med ibuprofen i som jeg fik på også et nyt bandage der skulle sidde meget stramt og tæt, så det var rart lige at få det hele på igen og se hvordan det blev gjort, da jeg efter den dag selv skal skifte bandagerne :O

 
Jeg talte mere med lægen der havde skåret i min arm som ønskede mig god bedring, og sagde jeg bare skulle sørge for at holde øje med jeg ikke bliver for svimmel, og får feber samt at der endelig ikke må komme bakterier i armen så skal jeg henvende mig med det samme på skadestuen eller egen læge så jeg kan komme derud igen.

 
Så efter det forløb der, gik jeg hjem og jeg var utrolig ynkelig, jeg rystede virkelig og var rigtig ked af det, så jeg slappede af og ringede til min far som fik mit humør på andre tanker, det var rart, og min kæreste var utroig kærlig og omsorgsfuld da han kom hjem også.

 
OBS BLODIGE BILLEDER
Se billederne her:

 

Tirs Tirsdag

Ti Tirsd

 

HVORDAN JEG HAR DET NU?

 

Jeg har det egentlig okay, den svier og gør stadig lidt ondt, også er mine fingre helt følelsesløse, det er ubehageligt, men når man ikke bruger sin hånd eller fingre så dør de hurtigt for energi?

 
Min kæreste skal hjælpe mig med at skifte dette bind for første gang enten senere i dag eller i morgen tidlig fordi så passer det med der er gået 3-4 dage siden det blev skiftet sidst, og det hedder sig det skal skiftes 1-2 gange om ugen, så jeg ønsker og håber det er lige til at få af dette plaster jeg fik på som de sagde det ville være, og hvis det havde sat sig fast ligesom det jeg havde på sidst, så skal vi på skadestuen og få det pillet af, så det håber jeg ikke vi skal!! :/

 
Så lige med den første skiftning er jeg ret nervøs, ellers har jeg det okay 🙂

 
Jeg skal holde den så meget i ro og have den oppe så meget jeg kan, så min kære mor har sendt mig en slynge jeg kan have på når jeg er ude, og jeg gør jo rent som mange af jer ved, og der skal jeg egentlig holde mig helt i ro, men det er jeg desværre ikke typen der kan, så jeg har været ude og gøre rent to gange, men jeg har kun brugt min højre hånd som er helt rask, og det er gået fint, jeg har taget det helt med ro.

 
Min hånd skal så først til tjek igen til august hvor det forhåbentlig er blevet et mere lukket sår, end hvad det er lige nu, også tager de stilling dertil hvor mange gryn ( streger ) der er tilbage, så det ser jeg frem til, sker der komplikationer såsom jeg får flere smerter eller der kommer bakterier i skal jeg selvfølgelig henvende mig med det samme og til tjek før.

 
Så lige nu hedder det pose på hånden når jeg er i bad, handske på når jeg gør rent, og holde den strakt eller meget oppe over hjerte højde så længe og godt jeg kan, det er lidt underligt, men man vender sig vel til det.

 

Har i spørgsmål eller ikke læst mit første indlæg om historien bag dette her så tilmeld jer mit nyheds’mail som jeg lover lander i jeres indbakke og ikke SPAM, så får i nyt om hvergang jeg ligger nyt på bloggen ud, ellers læs det her: http://miestender.dk/2016/05/20/fortrudt-tattoo/

 

Og ellers er jeg tilbage om nye opdateringer med min hånd i næste uge. Rigtig god weekend alle sammen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

MIN SOMMER
MARCO HAR FØDSELSDAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *