FORTRUDT TATTOO!

IMG_5425

 

 

Kære læsere.

 

I dag vil jeg komme med et længere og lovet indlæg til jer, nemlig om min tattoo jeg skrev om tilbage i marts at jeg fik godkendt af Bispebjerg hospital til at få fjernet.

 

På daværende tidspunkt havde jeg mange nedture såsom sygdom, mit humør svingede utrolig meget, det hele var svært med at være forelsket, glad, men også stresset og følelsen af ikke at kunne overskue særlig meget, så har det ændret sig siden da, jeg har det bedre jeg ser frem til de mange ting jeg skal her i år som bryllupper for begge mine søstre, jeg skal en del til Jylland og Bornholm hvor min kæreste tager med for at møde resten af min familie som jeg glæder mig til, jeg kan mærke denne sommer også bliver skøn 😀
Og jeg er glad for min søde kæreste, vi har snart været sammen i 5’måneder, tiden er gået hurtigt, og alligevel har vi fået meget ud af de måneder sammen, vi har haft vores op og nedture, vi har lært hinanden meget bedre at kende, og vi er nu der hvor vi taler om at han skal muligvis flytte officielt ind hos mig om nogle måneder, så der sker noget med os og jeg har det egentlig godt 🙂
Med hensyn til at søge læreplads som receptionist har jeg været til to samtaler hvor jeg afventer svar, og jeg er lidt spændt på hvad der vil ske på den front, fordi lige nu fokusere jeg ikke meget på at skulle søge lærepladser, men at få sommer og disse bryllupper i gang, men har det da i baghovedet fordi det omhandler jeg vil fuldføre min receptionist uddannelse, så nu må jeg se hvad svarene giver mig om nogle måneder.

 

Men nu vil jeg gerne fortælle jer historien om min tattoo.

 

373897_10150506863878784_754518783_10439442_29323374_n

 

DA JEG FIK MIN TATTOO

Tilbage til D. 6/12-2011 som er 5’år siden fik jeg lavet en tattoo på min hånd som i ser på billedet, det var meningen det skulle forestille en unik halskæde min mor engang gav min far, og den halskæde har jeg altid været fascineret af, men den blev ikke som jeg ønskede ..

Jeg havde sagt den skulle være lille og med tynde streger så den blev feminin og unik for mig, men ham der lavede den som også var en lærling prøvede at tegne den ( som ses på billedet ) dobbelt fordi han mente det var pænere og nemmere at se udadtil.
Jeg var desværre meget nem påvirkelig og tænkte han muligvis havde ret, men sagde til sidst jeg ønskede den skulle være tynd, da han så går i gang siger min veninde jeg havde med, at han nu laver den han selv snakkede om, jeg kunne mærke inden i jeg ikke brød mig om det, men på det tidspunkt kendte jeg ikke til tattoo fjernelser og laser behandlinger, så jeg var optimistisk og bevarede mit humør over ’Jaa nu skal jeg have en tattoo’ men allerede efter den var færdig fortrød jeg det, og jeg havde mange tvivl på jeg ville blive glad for den med tiden, så jeg spurgte utallige venner og familie hvad de syntes om den ( fordi jeg måske troede på at hvis nok sagde den var flot så kunne jeg leve med den ) – Men mange sagde de ikke rigtig kunne se hvad det skulle være og hvorfor den var så tyk eller stor :/

 

Jeg blev mere trist over det jeg havde rodet mig ud i, men følte ikke jeg kunne gøre noget, jeg havde i forvejen fået lavet den billigt fordi han var lærling, og jeg vidste at skulle jeg til at klage og køre en sag mod ham så ville det hele blive opsat mod påstand – mod påstand, så jeg droppede at gå nærmere ind i en sag.
Jeg undersøgte i stedet for mine muligheder for at få den fjernet om det så skulle koste mig flere tusinde kroner skulle den væk igen!

 

Tattooremove-tattoo-remove.dk_1024

 

 

TATTOO-REMOVE.DK

Helt tilfældigt efter at have søgt på google efter hvordan jeg kunne få fjernet min tattoo, så dukkede en side op ’Tattoo-remove.dk’ Jeg læste og syntes det lød og så godt ud det hele, det lå godt nok helt i Hvalsø, men så kunne jeg kontakte min gode veninde så vi kan få en road’trip sammen derop af, så hun kunne være med mig så jeg ikke stod alene med det jeg ville i gang med, nemlig at få laser fjernet min tattoo jeg virkelig havde fortrudt.
Da vi kommer derop, møder jeg manden der har det og han er super rolig, og meget omhyggelig med at fortælle, vise og forklare hvordan han vil gøre det hele, og jeg vælger egentlig at sige ja og få min første behandling med det samme, uden at tænke mig nærmere om eller finde andre steder.
En måends tid efter ( mener jeg det var ) så rykker manden sin butik til Roskilde, hvor den stadig er at finde den dag i dag, og det var nemmere for mig, at komme dertil end helt til Hvalsø, så jeg kom op til ham hver 4’uge cirka og fik behandlinger, men det der undrede mig var at hvergang jeg skulle have behandlinger hos ham, lagde han isterninge’poser på min hånd, som han brugte for at nedkøle inden han ville laser behandle min hånd, han sagde det var fint blot at bruge det, og det skulle jeg også sørge for at tage over hånden efter en behandling så hævelsen kunne lægge sig hurtigere, og fik jeg større vabler måtte jeg ikke prikke hul, men jeg skulle lade dem falde af sig selv, ofte var det svært fordi min hånd hævede meget op, det gjorde ofte rigtig ondt, og jeg fik både store & små vabler, men også blod vabler, og det brød jeg mig ikke om, når de lagde sig eller der kom hul i så begyndte der at danne sig arv væv i min tattoo, og der blev jeg bange for det ville være vedvarende, plus det begyndte at klø en del, men manden fra tattoo-remove.dk sagde han nok skulle gøre det hele så pænt, så der ikke ville være andet at se, men han kunne heller ikke love de arv væv ikke kunne nå at danne sig til ar.

 

Jeg syntes han var god til at fortælle mig hvor meget jeg skulle tage mig af den efterfølgende og han var god til at tage billeder af min tattoo så vi kunne se fremskridt siden sidst, men jeg må være ærlig og sige jeg havde det svært med han skulle bruge isterninger til at bedøve min hånd, fordi det hjalp ikke meget, og at der kom flere vabler og min hånd i flere dage var stor af hævelse og der var kløe i som bekymrede mig, så jeg havde svært ved at føle om det var rigtigt det jeg gjorde.

 

Efter en hulens masse behandlinger kunne jeg se på min økonomi jeg ikke havde råd til at forsætte på den måde, heller ikke når jeg ingen fremskridt kunne se, og oven i det hele ser jeg tilfældigvis på tv 2 i nyhederne, at de har ham oppe, da en anden mand er blevet rigtig fejl’behandlet af samme mand jeg gik hos, så flere af mine veninder og familie skrev til mig den aften, da de sad og så det samme, det gjorde mig foruroligende fordi jeg havde et andet indtryk af manden der, men var selv i tvivl om jeg kunne holde til flere af hans behandlinger, så jeg skynder mig at søge på kære google igen efter et nyt sted at kunne få behandlinger.

 

Man kan se episoden med manden der blev fejl behandlet ved at søge ‘tattoo-remove i nyhederne’ google.dk

 

 

uil

UNDO-IT.DK

Så er det at jeg finder undo-it.dk her i København som ligger meget centralt, lige ved Vesterport st & Hovedbanegården, hvor jeg kommer op til en samtale så de kunne se min tattoo, men også høre min historie om det hele, da han ser min tattoo kan han se den er meget markant efter ham tatovøren havde lavet den, og han kan se manden fra Roskilde der har prøvet at behandle min hånd, han siger jeg vil få ar og arvæv fordi der er blevet skruet for højt op for hans maskine, så det ikke meget der er forsvundet, men min hud er forbrændt af laseren.

 

Jeg bliver chokeret, både fordi jeg havde lagt rimelig mange penge hos ham i Roskilde, og jeg var på kontanthjælp, så det var ikke altid lige nemt at have pengene på hånden..
Ham fra Undo-it.dk virkede meget professionel, jeg kunne se klinikken han har var han ikke alene om, jeg så deres beviser på at de er udlært i at arbejde med laser maskinen, og hvor meget de går op i hygiejnen er iorden, og de har sygeplejsker på stedet.

 

Han fortalte mig om flere der havde skiftet fra ham i Roskilde og hen til dem, så jeg fik lavet en god aftale med dem og begyndte så at starte mine behandlinger der.
På meget kort tid kunne jeg hurtigere se hvordan min tattoo blev lysere i farven og forsvandt mere end før, og hos dem fik jeg ingen vabler da han sagde det må man slet ikke få nemlig fordi det kan danne de arvæv som jeg allerede havde fået lidt af.
De tog også billeder, og de sad med en maskine af et rør som der kom is koldt luft ud til at bedøve min hånd så jeg næsten ikke kunne mærke de behandlinger jeg fik, det hele var bare mere trygt og rart at være i.

 

FullSizeRender (22)

 

 

MIN LÆGE

Efter næsten 2’år hos undo-it.dk med alt betalt, blev jeg enige med dem om, at nu ville jeg overtale min læge til at give mig en henvisning til en hudlæge for at få vurderet om jeg ikke kunne få den skåret/shavet væk, nu havde jeg ventet længe og været i gang siden starten af 2012, med de behandlinger og jeg havde brugt over 5000,- hvis ikke mere som jeg er sikker på det er.
Jeg ved jeg betalte 4500,- hos undo-it.dk hvor vi skrev en kontrakt, plus start behandlingen som jeg gav 500,- for mener jeg.
Hos manden i Roskilde blev der ikke skrevet kontrakt, og jeg havde ikke råd til et fuldt beløb på daværende tidspunkt, så der betalte jeg for gang til gang, men han skulle have 600,- for hver behandling, hvor jeg tit fik lov til at betale halv, men så helt igen til D. 1 i måneden eller have pengene med gangene efter, så det kom hurtigt op eftersom jeg nåede at få 10- 15 behandlinger hos ham.
(^jeg husker ikke det korrekte tal^)
Men pengene var ikke helt spildt hos Undo-it.dk de gjorde deres bedste med mig hvergang, og jeg havde det rigtig godt med at tale om jeg gik hos dem og hvorfor, jeg har endda blogget om dem før til jer læsere fordi jeg vil rigtig gerne at flere som måske står i det samme som jeg gjorde får afvide det kan lade sig gøre, at få fjernet sin tattoo også uden ar og mén!
Grunden til jeg ikke kunne, var fordi min tattoo først havde været så markant optegnet, og derefter fået for meget varme af laseren i Roskilde 🙁
Jeg fik nok, og jeg skulle til og i gang med min uddannelse sidste år, hvor jeg vidste, at som receptionist skal man fremstå re-præsentabel samt bare se ordentlig ud, jeg havde længe ikke følt jeg så ordentlig ud, den tattoo jeg havde på hånden var blevet så lys, at det lignede et stort blåt mærke, og mange spurgte indtil hvad det er, og det var lidt ubehageligt, men jeg var trods det ærlig og fortalte dem om min ’dumhed’ overfor at være for optimistisk og ligge mine hænder i en forkert tatovør!
Nu skal det ikke forstås som alle tatovører eller deres lærlinge ikke er i orden, fordi det er jeg ikke i tvivl om de er, men efter hvad jeg kom ud for som også var min egen skyld vil jeg ikke at andre også skal prøve.

 

Så hør efter når jeres venner og forældre siger:
’TÆNK DIG OM INDEN DU FÅR EN TATTOO’
så er der sQ noget om snakken, virkelig!
TÆNK JER OM INDEN!!
Jeg ved med mig selv jeg ville fortryde det den dag jeg skal sidde på plejehjem, hvis ikke jeg gik i gang med at gøre noget ved at få den fjernet.
Det ender med jeg snakker med min læge som først var meget imod jeg ville have den væk, hun sagde det var svært at få en tid hos Bispebjerg hospital og de ikke bare fjerner tattoo på hvem som helst, at det er derfor man selv skal betale det på de kliknikker der har laser behandlingsmetoder.
Hun blandede endda også privatlivet ind i det, fordi hun sagde direkte til mig det ville hun ikke bruge sine skatte penge på at betale for mig, og den tog jeg bogstavelig, jeg syntes det var noget mærkeligt at sige fordi for det første er ingen mennesker helt herre over hvad vores skatte penge går til, vi kan i hvert fald ikke gøre meget ved det, og der er mange ting jeg ved vores skatte penge går til som jeg da heller ikke ville betale hvis jeg kunne vælge at lade være, så det tror jeg bare var hende der lige skulle have en dårlig attitude overfor mig med at sige sådan, så jeg gik hjem skuffet og forsatte nogle måneder endnu hos undo-it.dk
Så efter måske 3- 6′måneder forsøger jeg så at skrive en mail til min læge, at jeg havde været med min veninde hos hendes hudlæge Bent Staberg i Rødovre, og fordi jeg tilfældigvis var med hende den dag, spurgte jeg ham kort om han ville kunne give mig den henvisning eller om jeg bare skulle droppe den tanke helt, og han sagde efter at han så og hørte om min historie, også at der skulle gøres noget ved det, så han sagde jeg skulle få den henvisning fra min læge til ham, fordi så ville han henvise mig til Bispebjerg hospital for en konsulations samtale!
Jeg blev rigtig glad over følelsen af at blive set, hørt & forstået.
Da jeg skriver de ting i mailen til min læge, går der nogle dage hvor jeg intet svar får, og det undre mig da hun ellers altid svare mig tilbage hurtigt, så jeg tager forbi min læge da jeg alligevel skulle noget andet derhenne, så nævner jeg får sygeplejsken som også fungere som sekretær hos min læge, at jeg har sendt den mail om jeg ønsker at få den henvisning til hudlægen Bent, og da hun åbner den mail siger hun så, at hun kan se min læge har læst den, men ikke ved hvorfor hun ikke har besvaret den ( hvor jeg tænker jeg godt kunne regne ud hvorfor), og derefter siger hun så at jeg har været smart fordi når man beder om en henvisning sort på hvidt så har lægen pligt til at skulle give mig henvisning ( eller noget i den stil sagde hun) så det ender med hun sender henvisningen og ville give min læge besked om det, jeg blev super glad og tænkte Yes, uden at vide, at blot fordi jeg havde sendt mail så var det hele okay, men også utroligt min læge ikke ville være med på det, fordi efterfølgende har hun kun sagt det var godt jeg fik det hele igangsat.. hmm ..
Jeg blev glad og kom hurtigt til lægen i Rødovre som hørte min historie og så på min tattoo, hvor de sagde de havde set flere af samme tilfælde, og de forklarede hvor lang ventetid der kan være på Bispebjerg hospital, og at ja det kan være svært at få dem til at godkende at fjerne tattoo’s fordi oftest fjerner de tattoo’s hvis der er allergi eller andet alvorligt som er gået galt.

 

IMG_6206

 

 

 

BISPEBJERG HOSPITAL

Jeg kommer ud til Bispebjerg i marts måned her i år (2016) hvor en flink og meget dygtig professor Jørgen Seerup ser på min tattoo, han stiller spørgsmål, og lyttede meget til mig og optog hele samtalen, jeg følte mig nervøs, men også tilpas.
Efter samtalen siger han med det samme den vil han gerne godkende, at jeg skal have fjernet, han kunne se den havde mén og arvæv, og at jeg noglegange har kløe i den, og han havde haft flere fra laser behandlinger der var kommet hos ham, han gjorde mig opmærksom på at ikke alle kan bare komme der, men mig ville han hjælpe, der var ikke mere at fjerne uden det ville tage mange år endnu hos undo-it.dk så ja den skulle væk nu inden alt ville blive værre ved den, jeg blev så glad, og vidste ikke helt hvad jeg skulle tænke eller føle i det øjeblik, nu skulle jeg kun vente på at få brev om hvornår selve dagen skulle være.
Kort tid efter modtager jeg brev på min e-boks at dagen skulle være i dag Fredag D. 20/05-2016 kl. 10. Jeg blev glad, men også hurtig nervøs, jeg er virkelig bange for knive & nåle, så jeg skyndte mig hurtigt at forhøre mig om at få nogen med mig, men desværre ingen kunne, så i stedet for at opføre mig som Mie 4’år måtte jeg prøve med at opføre mig som Mie på 12’år haha ej, men tage det i stiv arm som man siger, fordi den skal jo væk!
Jeg blev mere nervøs dagene op til i dag, og i dag har jeg været rigtig nervøs, og faktisk bange, tanken om at få nåle ind i min arm for først at få den lokal bedøvet og derefter vil de sidde og shave den af med en lille kniv var ikke rar, men det gik rigtig godt, jeg var utrolig nervøs og svimmel da jeg kom til hospitalet, men jeg blev mødt af søde sygeplejsker & læger, også var der en medic studerende om tattoo’s hygiejne der skulle med ind, hun var en utrolig rar dame, som beroligede mig og var der med mig TAK!
Da jeg kommer ind på stuen skulle jeg op og ligge på en briks, også fortalte & forklarede lægen om forløbet, så begyndte hun at give mig bedøvelse, det gjorde lidt ondt at få, og min hånd føltes hurtig tung, og jeg fik nok til jeg slet intet kunne mærke, normalt som de sagde, at så kan man mærke der bliver rykket i en ligesom når man er hos tandlægen, men jeg mærkede intet og det var rigtig betryggende, så gik lægen i gang og jeg kunne frit tale med den rare dame og de andre sygeplejsker, så det var ikke slemt, men at se min hånd brød jeg mig ikke om puhaa ..
De var søde at tage billeder til dem selv og deres arbejde og jeg fik så jeg kunne vise jer det her og gemme det til mig selv, så er du sart lad vær at se da jeg advarer om blodige billeder!!

 

BILLEDERNE KOMMER HER:

IMG_6216

IMG_6214 IMG_6215

 

 

Det hele tog cirka en halv time, lidt mere med vi skulle vente på virkningen af lokal bedøvelsen jeg havde fået sprøjtet ind, derefter som ses på billedet har lægen taget så meget hun kunne af hele tattoo’en, men den var dyb og der var en del arvæv, men mange af dem er også fjernet, så det er rart at vide, og til august når jeg skal til tjek for at se hvordan helingen er gået, også der bliver der taget stilling til om den skal have mere shaving eller om dette der er taget idag er godt nok.

 

 

Da det hele var slut skulle jeg sidde i 30 minutter før jeg måtte gå for lige at slappe af da jeg stadig var svimmel efter at have været så nervøs, jeg bad om at få to panodiler til og gå hjem på, og nu er jeg hjemme sidder og skriver det sidste af mit indlæg til jer her med en hånd hihi, ikke nemt men det skal ud til jer!

 

Nu er min plan at gøre som de har sagt holde den helt i ro, og tjekke forbindingen og blødningen, også holde smerterne nede når de begynder at komme.
Alt i alt er det hele gået godt, jeg er glad og rolig for det endelig er overstået, også skal jeg bare passe mine tjek med lægen og hospitalet de næste måneder også vil jeg løbene vise jer billeder om min healing og hvordan det går.

 

Men et godt tip TÆNK JER OM & PAS PÅ DERUDE
Ikke alle tattoovøre er lige renlig og gå ikke med til at få lavet noget hvis du ikke er helt sikker.
Har i spørgsmål eller andet er i velkomne til at kontakte mig HER
Og ellers vil jeg sige et stort tak til damen der var der for mig i dag fra Medic, og sygeplejskerne samt lægen der har udført arbejdet, jeg er taknemlig og glad for hjælpen. 🙂

 

Vil du følge med hvordan det hele kommer til at gå, så tilmeld dig gerne gratis & uden SPAMS mit nyheds’post på min start side, så får du en e-mail tilsendt til din indbakke når jeg har nyt på bloggen.
Nu vil jeg holde slap af fredag!
Hugs’Kiss Mie ♥

MARCO HAR FØDSELSDAG
U'HYGGE I HYGGEN

3 tanker om “FORTRUDT TATTOO!

  1. Det er bare sejt det du har gjort Mie pigen, far er stolt af dig.
    Håber såret heller og arret bliver fint og du ikke får for mange smerter
    Knuz FAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *