U’HYGGE I HYGGEN

29c2_1c42Billede fra Google

 

Heej læsere 🙂

Fredag D. 13

Uhh, idag er det fredag D. 13 og lige nu, her til morgen kan man vidst ikke syntes særlig meget uhyggeligt ved det når solen er varm og allerede skinner så smukt.

 

Jeg har en rigtig dejlig morgen, jeg stod op med kæresten, og nu er jeg igang med min morgen kaffe, min forlænget weekend & pinse er allerede startet fra igår, så det nyder jeg 😛

 

Min dag vil bare bestå af at sole mig på min altan, ordne nogle praktiske ting som tøj vask og tage lidt ud og nyde vejret, også til sidst vente på min kæreste kommer hjem igen så vi kan holde rigtig u’hyggelig i hyggen fredag, som betyder vi vil lave let lækker aftensmad, og ellers gøre min lejlighed klar med lys og dyner til gode thrillers og gyser film hihi, det ser jeg frem til, så aften skal nok blive mere u’hyggelig end hvad jeg lige syntes den er nu 😀

 

Men men meeeen hvad skal vi lige se? :O
Vi har både netflix & viaplay, så det skal lige tjekkes igennem efter noget at se, men har i søde læsere nogle gode foreslag så kom endelig med dem !!

 

Jeg er selv bedre til at se de ældre gyser film frem for dem der er nu, da de er for platte eller forudsigelige syntes jeg, men en god gammen Stephen King film syntes jeg altid er et hit at se igen og igen, eller de gamle finial destination film er også gode, samt scream og haloween, men jeg mangler nogle flere idéer så har i nogen gode film på hjertet er i velkomne til at komme med nogle kommentarer til mig, det vil blive modtaget med et stort smil 😀

 

Jeg er ikke selv bange for dagen idag, jeg syntes det er lidt sjovt at vi holder ved gamle teorier, og gør lidt sjov ud af det på en hyggelig måde, det eneste jeg tænker idag er at der kun er 1’uge tilbage til jeg skal have skåret min tattoo væk på Bispebjerg hospital, jeg ser meget frem til den kommer væk, men jeg ser ikke frem til udførelsen af det :O Der bliver jeg nervøs ved tanken om den skal skralle væk, og min arm bliver godt nok lokal bedøvet, men man kan stadig se hvad der sker og mærke lidt af det, så uhh jeg ville ønske nogen kunne tage med mig, men jeg må vise jeg er en stor pige og kan klare det selv haha, puha det skal bare overstås, også lover jeg jer der kommer indlæg om hele historien igen med hvad der er sket, hvorfor den skal fjernes og alt vil jeg komme ud med til jer.

 

Vil du gerne informeres når mit indlæg om det kommer ud, eller bare følge med på min blog, så kan du via min start side i højre side tilmelde dig mit nyheds’post, skriv blot din e-mail og jeg sørger for du får en mail så snart jeg har nyt på bloggen, det er gratis og uden SPAM 😉 Tilmeld dig HER

 

Hvor stammer fredag D. 13 egentlig fra ?

 

Jeg har tænkt på og spurgt min kæreste hvor det egentlig kommer fra, fordi i forskellige film ser man det er fra tilbage til tempelridderne, eller andre mener det er djævlens fødselsdag .. så jeg har lige google’t hvad det er, og fandt disse svar som jeg syntes var spændende at læse nærmere om, læs med mig her:

 • Nogle mennesker frygter fredag D. 13 det kaldes paraskavedekatria 
 • Fredag var en dag der før i tiden forbindes med ulykke da Jesus blev korsfæstet en fredag – nu forbindes fredag som en dejlig dag fordi det er starten på weekenden
 • Der var engang en mand, som ikke troede på, at ulykke rammer den, som lader arbejde begynde en fredag. Han skulle bygge et skib. Han lod bygningen af skibet påbegynde en fredag, det stod færdig fredag, det fik navnet fredag og han sejlede ud med skibet en fredag. Manden har man aldrig hørt fra eller set igen.
 • Når det kommer til overtro, er tallet 13 nok det mest frygtede, og mange mener, det varsler ondskab og ulykke

  Læs mere her: http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/fredag-den-13-hvorfor-er-dagen-sa-skraemmende

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Billede fra google

 

Pinsen er startet

Wee idag er der endnu en forlænget weekend, det er så dejligt her i foråret med alle de forskellige helligdage, og i år har de ramt meget godt så de fleste af os har kunne nyde forlængede weekender sammen 🙂

Men hvad skal i lave i pinsen?

 

Jeg skal selv hygge med min kæreste idag og imorgen tager vi til Taarstrup og siger hej til min kære storesøster, hendes mand og dejlige lille søn, hvor vi skal grille og hygge, det ser jeg frem til, men ellers har jeg ikke lagt planer for pinsen endnu, jeg håber vejret kommer op igen og regnen ikke varer ved som de har lovet det skulle blive, også har jeg smug kigget på AOK.DK hvad der sker her i pinsen og der er meget forskelligt at tage sig til, som middelalder marked har 10’års jubilæum, der er koncert & Pippi kigger forbi i tivoli i pinsen, og karneval i fælledparken med musik og fjer’mennesker, det plejer at være rigtig hyggeligt, så bor du her på sjælland og ikke helt ved hvad du vil lave så tag et kig derinde og bliv inspireret.

Hav en rigtig dejlig pinse & weekend.

Hugs’Kiss Mie ♥

 

FORTRUDT TATTOO!
HOME MAKEOVER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *