JUNGLEBOGEN

IMG_5929

Heej Allesammen 🙂

 

Jeg håber i alle har det godt, og, at i får dagene til at gå på bedste vis.

 

SPÆNDING FOR FILMEN

 

Jeg har været så heldig, at være inde og se den nye Disney film JUNGLEBOGEN, og jeg syntes den er super god, karakterende i filmen spiller rollerne godt, og den er lavet godt udfra tegnefilmen..

 

Nogle ting i historien er taget fra og andet lavet om på, men alt i alt at se den i fed 3D effekt og se hvor godt filmen er lavet er pengene værd at gå ind og se den i biografen! 😛

 

Jeg & min kæreste så den på fisketorvet i Cinemax biografer, de har fået det nye IMAX, men det kunne jeg ikke bruge mine gave bio billetter til så det må vente med at afprøves, men vi så den som sagt i 3D og det var rigtig flot og indlevende, vi startede dagen med at spise på den gode restaurante Grand vue, som var overraskende godt end jeg havde regnet med, og det er rigtig hyggeligt at starte dagen med rå’hygge inden man sætter sig ind i biografen, jeg har glædet mig super længe til at se filmen, så at dele oplevelsen med min kæreste der også var godt spændt var rigtig godt.

 

Jeg elsker disney film, og jeg kan rigtig godt lide rigtige Disney film der bliver lavet udfra tegnefilmene.

 

Er du ligesom mig der kan lide det så tag med en god ven/veninde eller kæreste ind og se denne film, man indlever sig i den, og nynner med på sangene og får et godt smil på læben af vores kære Baloo 😉

 

Lad mig vide hvis du har set den hvad du syntes om den og hvorfor?

 

 

JEG ANMELDER SELV FILMEN

 

Mange mener det er at ødelægge en gammel klassiker af en tegnefilm med at tage rigtige mennesker og dyr ind, men følger de historien syntes jeg godt det kan laves, ligesom de nye Alice i eventyrland, og snehvide film, så er denne junglebogen rigtig godt lavet mener jeg selv.

 

Jeg vil selv give den 4 **** Stjerner ud af 5.

 

FÅ MIN NYHEDS’POST

Har du ikke gjort det endnu så husk at tilmeld dig min nyheds’post lige her: http://miestender.dk/
Og bliv opdateret hvergang jeg har nyt på bloggen.

 

Hav en dejlig dag, jeg er snarest tilbage igen.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

HEJ MAJ
MARTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *