NYHEDSPOST :D

IMG_5843

Heej Allesammen! 😛

 

Jeg håber i er kommet godt over påsken og i alle har nydt den, med god frokoster, branderter, familie hygge og hvad der ellers høre påsken til 🙂

 

Jeg vil fortælle nærmere om min påske og hvad jeg har lavet længere nede ..

 

Fordi først vil jeg med et stort smil fortælle at jeg har fået min helt egen nyhedsmail som du kan tilmelde dig helt gratis, så får du en e-mail for hvergang jeg har nyt på bloggen, og kan nemmere følge mig og når jeg har konkurrencer eller andet kørende er det smart at tilmelde sig, så skynd dig ind og tilmeld dig i højre hjørne på min start side eller lige HER

 

FullSizeRender (12)

 

 

MIN PÅSKE

Jeg har haft en rigtig dejlig påske, jeg & min kæreste tog til Århus for at nyde påsken hos min familie i Århus.

Jeg var meget spændt fordi han skulle møde dem for første gang, men det var også første gang jeg selv rigtigt har nogen med mig til min familie, men det hele gik meget vellykket og de klikkede alle meget hurtigt, og han nød turen som jeg, så det er jeg meget glad for.

Dagene var blandet af sol & regn, som det nok også var herhjemme i København ?

Men vi kom alligevel ud og se en masse!

Lang fredag bestod hele dagen på vi var i den Gamle by i Århus, har i ikke været der, vil jeg klart anbefale det!

Det er sjovt og spændende at gå rundt i en by der er med gamle huse, butikker og andet fra de gode gamle dage, det er ikke som et museum, men udendørs og man kan komme ind og se gamle kollegier værelser, børnehave og meget mere, det er et besøg værd.

 

I kan læse mere om den gamle by i Århus via mit nedenstående link.

 

Lørdag skulle vi mødes inde i Århus by / gågade, med min søster Mette & hendes kæreste, så det var en dejlig tur, vi gik rudt og kiggede samt kom vi ind i domkirken i Århus som er rigtig flot, og den gemmer på mange historiske minder, plus vi kom helt op til klokkerne det var spændende, jeg er dog ikke meget for trapper og højder så jeg pev en smule da vi skulle ned fra klokkerne igen, men jeg kom jo helt ned igen hihi 😛
Derefter tog vi ud mod strandvejen hvor der ligger en skov der hedder ‘Dyreskoven’, der fik vi alle de søde rådyr/krondyr at se og de er så tamme at vi kunne kæle med dem samt fodre dem, det var solskin og bare en dejlig dag 😀

 

Søndag nød vi bare med spil og hygge hos min søster & hendes kæreste, så min påske har været meget dejlig, tiltrængt med hygge og familie og min kæreste samlet 🙂

 

Men kære læsere gå ind og tilmeld jer min nyhedsmail og vi ses snarest igen.

 

Læs mere om den gamle by i Århus her: http://www.dengamleby.dk/
Læs mere om dyreskoven i Århus her: http://www.aarhus.dk/da/borger/natur-og-miljoe/ud-i-naturen/friluftsliv/marselisborg-dyrehave/information-om-dyrehaven.aspx

 

Hugs’Kiss Mie ♥

MARTS
PÅSKEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *