PÅSKEN

12321213_10154014248408784_2078999682267921148_n

Heey mine søde 🙂

 

Jeg håber i har det godt, og jer der har påske ferie nu kommer til at nyde denne uge fuldt ud 😀

 

Hvad skal i lave her i påsken?
De fleste steder og butikker har jo lukket, så hvad kan man finde på? .. hør længere nede hvad jeg finder på 😉

 

 

12079308_10154014248158784_8786944530523238867_n

 

 

 

 

 

MIN WEEKEND

Jeg vil gerne først fortælle jer, at jeg efter de dage med sygdom og modgang som jeg talte om sidst ‘Når glæden forsvinder’ har fået det bedre, jeg svinger stadig fordi jeg ikke ved hvor jeg er om nogle måneder eller helt hvad der kommer til at ske, men jeg har fået en ny konsulent på CKB og hun er fleksibel og gør sit bedste for at hjælpe mig igennem med lærerplads ansøgninger, og nu er vejret begyndt at være lysere og dejligere dag for dag med solskin, det gør at jeg får mere mod på også at komme ud med ansøgninger, så det er min plan, egentlig er den også ikke at stresse over ubesvarede spørgsmål som jeg ikke kan gøre noget ved eller ved før jeg er i det, såsom jeg ikke ved hvad der skal ske og hvor jeg er om nogle måneder, men jeg håber og krydser fingre for jeg finder en lærerplads så jeg kan få fuldført min uddannelse 🙂

 

Denne weekend har jeg hygget mig helt vildt meget i selskab af min søde kæreste, vi har været sammen til barnedåb helt oppe i St. tårnby kirke (langt oppe mod og udenfor Køge området) hvor han mødte min gode veninde og hendes lille pige som vi fik fejret, det var en meget hyggelig dag, og igår ( søndag) valgte vi at tage til dyrehaven for at gå en lang tur igennem den flotte skov hvor vi så alle dyrerne, de var meget tæt på os, og de var nervøse, men alligevel kunne vi komme meget tæt på, det var en oplevelse og det gør skoven unik med liv og glade dyr syntes jeg!

 

Efter en lang tur også op til eremitageslottet gik vi videre ind på Bakken som lige er åbnet hvor vi fik noget godt frokost og Churros mmhh jeg elsker det, og solen var oppe så det var ikke koldt, men luften var utrolig frisk 😛

 

Efter bakken gik vi ud mod strandvejen hvor vi mødte søde hunde på vores vej samt vi talte om alt fra vind og vejr til grin og spas, jeg nyder at være sammen med min kæreste vi klinger på den her tossede måde så godt sammen .. ♥

 

Så kom vi forbi Bellevue teater og gik ned og så på bådene ved havnen, også gik vi til ordrup st hvor vi tog toget hjem til mig igen for at slappe af, vi var begge helt færdige efter vi kom hjem, men vi havde også haft en meget frisk, luftig og lang tur som har været super skøn, så denne weekend har været rigtig dejlig at komme igennem syntes jeg!

 

Jeg håber i har nydt jeres weekend, og også husket at leve i nuet, de små ting er oftes,dem der gør en mest glad, for mig denne weekend har det været min kæreste og solen der har løftet min weekend mest! 😀

 

MIN PÅSKE

Nu starter påsken rigtig på torsdag i denne uge, hvor vi kan holde skær torsdag & derefter langfredag, jeg gætter på mange af jer derude skal holde gode og hyggelige påske frokoster med jeres familier og venner, og jeg vil ønske jer alle en super skøn og god påske!

Jeg syntes påsken er hyggelig hvis man tager bibel historierne fra, hihi det med jesu død osv, er ikke lige mig, men påskeæg, frokoster, og at se dem man ikke ser så tit er da hyggeligt! 😀

 

Jeg har valgt denne påske at tage til Jylland med min kæreste for at se min familie jeg har derovre så han kan møde dem, men også for at se dem og nyde en forlænget weekend i jylland det ser jeg meget frem til, jeg ved vi skal hygge os, og ud og se hvad jylland byder på i påsken.

 

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god påske ferie, god uge og bare en god påske!

 

Husk at nyd dagene, solen og vær til stede i nuet.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

NYHEDSPOST 😀
NÅR GLÆDEN FORSVINDER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *