TILLYKKE TIL MIN BESTIIE

IMG_5481

Heej Alle søde læsere 😛

Idag vil jeg gerne fejre en helt igennem unik pige, en af de bedste jeg har i mit liv, og har haft siden jeg var lille.

Hun har fødselsdag idag og bliver 26’år det skal fejres her på bloggen, hun befinder sig lige nu på ski’ferie med hendes kæreste, min og nogle andre af vores fælles venner og jeg er sikker på de hygger sig helt igennem og har det super sjovt i sneen, men det bunder så i jeg ikke kan fejre hende idag med at kramme og synge for hende, men det ser jeg frem til jeg kan næste weekend når vi skal holde fødselsdags fest 😀

Jeg vil gerne fejre hende fordi hun har været min bedste veninde i mange år, både år hvor vi ikke har set hinanden meget, men især i de år hvor vi har, og uden hende ved jeg på mange punkter ikke hvad jeg skulle gøre, hun er vokset og blevet denne her flotte pige med meninger af guld og en stor inspiration for mig på mange måder.

Så mit indlæg er idag til hende:

Kære Bestiie ♥

Jeg vil først og fremmest ønske dig et hjertelig stort tillykke med fødselsdagen, jeg håber du får en dejlig dag, og fald nu ikke mere på benene, jeg vil gerne have dig Hel hjem haha .. men jeg elsker at du ringer til mig hverdag og fortæller hvordan det går og hvad i laver deroppe, jeg tænker meget på dig og de andre.
Og idag ønsker jeg bare du får den dag du vil have og de andre gør hvad du siger fordi man må gerne bestemme og være ekstraordinær på sin fødselsdag hihi ;b

Vi er begge to meget frisindet, og har kastet os ud i alt mulig spas som løjer, også selvom det måske ikke altid har været nemt med det samfund vi lever i, og vi har mange minder sammen, jeg glæder mig til mange flere minder med dig, du er en af de få jeg altid vil have ved min side, en jeg altid vil hjælpe når jeg kan og en jeg vil dele mit liv med.

Jeg tror ikke altid du ved hvor meget livsglæde du spreder på dine vegne og især til mig, jeg kan lide at vi kan tale om alt fra top til tå, vi kan være uenige og meget enige, og hjælpe hinanden op når vi har behov for det.

Jeg har set dig blomstre op oig blevet til den pige du skal være, nemlig DIG!

Du ser altid andre og er lyttende, men har også dine meninger som du ikke er bleg for at sige højt, og for mange kræver det meget af sig selv at kunne være alt det på én gang, men du gør det fordi det er sådan du er, og det er en inspiration for mig, du har hjulpet mig med at få mere ryggrad på mange punkter og jeg har hjulpet dig når du har søgt svar du ikke kunne finde, jeg elsker at vi er der for hinanden uanset hvad det end måtte dreje sig om. 🙂

Jeg er stolt af den du er, og jeg håber du forsætter med at være den du er, du tror på dig selv og det er ikke tit man ser folk med den passion for livet som du har fået til dig selv.

Jeg smiler når jeg ser på gamle billeder af os, og idag valgte jeg at dele dette billede som ubevidst er vores begges yndlings.

Jeg ser frem til at dele meget mere med dig fremover, og idag ønsker jeg bare du får en rigtig dejlig fødselsdag.
Stort tillykke med fødselsdagen min pige.

Stay as you are – good & loyal.

Hugs’Kiss Mie ♥

NÅR GLÆDEN FORSVINDER
BANAN MUFFINS MED CHOKOLADESTYKKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *