BANAN MUFFINS MED CHOKOLADESTYKKER

FullSizeRender (6)

Heej Allesammen!

 

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, og mange af jer har også vinter’ferie hvad skal i lave? 😛

 

Min weekend var super skøn, jeg har nydt den til fulde med min kæreste og nogle gode venner, og vi havde en god valentinsdag, jeg blev forkælet med blomster og kærlige tanker fra min fyr, og jeg forkælede mine venner med en chokolade/jordbær hjerte kage, også var vi ude og spise på Café A på Østerbro, det var rigtig hyggeligt! 🙂

 

Jeg føler jeg er gået ind i en bedre uge, end de andre lige har været da de som sagt tidligere har kørt en del op og ned for mig, men denne uge skinder solen, og jeg elsker når solen er fremme, så mangler vi bare temperaturen stiger med op 😉
Jeg er så heldig at min veninde har givet mig en gave fra fitness world fordi de har fødselsdag, så de køre med en hel masse denne uge, og jeg har så fået 14’dages gratis træning i alle deres centre, det er jeg super glad for da jeg savner at træne der, og nu kan jeg starte igen og forhåbentlig melde mig ind igen her til marts wee ..
Fitness world – I’m back! 😀

 

Idag fik jeg lyst til at bage, jeg er stået tidligt op og er rigtig frisk, så min morgen er stået med at bage bananmuffins med chokoladestykker og chokolade glassur, jeg vil gerne dele min opskrift med jer, da de er super lækre og nemme at lave, så her kommer den:

 

BANANMUFFINS MED CHOKOLADESTYKKER & CHOKOLADEGLASSUR

 

Ingredienser: 

2 Æg
150 g. Sukker
1 Tsk. 
Vaniljesukker
200 g. Hvedemel
2 Tsk. Bagepulver
125 g. Smør
2 modne. Bananer
100 g. mørk chokolade

 

Fremgangsmåde:

Pisk æg, sukker, vaniljesukker hvidt og skummenede.

Smelt smørret og stil det til side, til det skal bruges.

Tag en ny skål hvor mel og bagepulver blandes sammen i.

Mos bananerne og hak chokoladen.

bland mel blandingen med smørret og ægge blandingen.

Rør så de moste bananer og hakket chokolade i dejen.

Fordel dejen med en spiseske i 10-15 muffins forme som står på en rist med bagepapir på. Hæld cirka halvt op alt efter størrelsen på formene.

De bages midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter er der varm luft på så skal de kun have 10- 12 minutter.

Tag dem derefter ud og lad dem køle af.

Dekorer dem med chokolade glassur eller frosting og pynt.

 

Jeg håber dette kunne friste jer, jeg ser selv frem til at smage mine senere ;b

 

hav en forsat god dag!

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

 

 

 

KOM GRATIS MED I FITNESS WORLD IDAG
NEW HAIRCUT

2 tanker om “BANAN MUFFINS MED CHOKOLADESTYKKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *