INTERNATIONAL PANDEKAGEDAG

r0519-2

^ Billede fra google.dk^

 

Heej allesammen!
Long time no see 😮

 

Jeg ved jeg ikke har været meget aktiv på det sidste, men inden længe får i en god update med hvad jeg har gået og foretaget mig 😉

Idag vil jeg bare ønske Jer alle en glædelig international pandekagedag, så ved du ikke hvad du skal i aften så få fat i en god ven/veninde, din familie eller kæreste og inviter dem på pandekager ..

 

Pandekager kan laves på mange måder, de kan laves sunde med protein pulver, bananer uden sukker, men også dem med sukker kan dekoreres på mange sjove mulige måder såsom at farve dem grønne, røde og blå .. 😛

 

Næsten alle mennesker kan lide pandekager, de er lækre og et godt valg som en nem og billig dessert, så hvorfor ikke gøre noget ud af det lige præcis idag når det er International pandekagedag! 😉

 

Jeg vil selv forkæle min søde kæreste iaften med pandekager, både fordi det er denne dag, men vi er også heldige at have vores første månedsdag idag så det skal klart bruges på denne hyggelige måde.

 

Er du ikke helt god til at søge efter en nem og billig opskrift kan jeg give dig en jeg selv plejer at bruge, den er meget nem og jeg lover at den første pandekage ikke skiller eller går fra hinanden som de ellers har det med at gøre, men min opskrift er ren guffe’luffe.

 

MIN PANDEKAGE OPSKRIFT:

 • 4 DL. Mælk
 • 200 G. Hvedemel
 • 1 Tsk. Sukker
 • 1 Tsk. Salt
 • Æg
 • 3 Spsk. VandFremgangsmåden:Bland først mælk, vand & æg og pisk det sammen med sukker, salt & mel, tilsæt evt lidt olie eller smør så du ikke skal oversmøre panden.

  Forvarm en pande med smør / Olie og steg så pandekagerne, tag en øse ske, eller god røre ske til at hælde dejen på panden, så for at tage panden op og dreje rundt så dejen kommer rundt i panden.
  Vend først pandekagen når den bliver gylden brun.

  Spises med is, sukker, marmelade, flormelis, nutella frugter og hvad du nu har lyst til.

  Tips:

  Du kan også tilsætte chokolade eller banan i pandekage dejen også har du hurtig selv lavede chokolade pandekager eller banan pandekager.

 

Vil du vide mere om pandekagedagen så læs mere om det lige her:
http://mad.tv2.dk/2016-02-09-glemt-tradition-derfor-skal-du-spise-pandekager-i-dag

Vi ses snart igen. Nyd nu dagen og spis en masse pandekager 😉

Hugs’Kiss Mie ♥

DAMASK DUGE
SKIN FRA TOP TIL TÅ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *