INTERNATIONAL KRAMMEDAG

i286541539217292105._szw1280h1280_^Billede fra google^

Heej Allesammen! 😀

 

Idag gir & sender jeg jer allesammen et kram, fordi det er

 

INTERNATIONAL KRAMMEDAG

 

Krammet er en anden måde at vise følelser på offentligt.

 

Mange syntes de her tema og mærkedage kan være tossede og helt hen i vejret .. såsom mors dag , fars dag, valentines dag, bøf & blowjob dag, men jeg syntes derimod mange af dem er super søde, og gode, og det får os alligevel i et humør af at joke med det eller virkelig glæde nogen på disse dage..
Ligesom forleden dag da det var popcorns dag, jeg er fan af popcorn og jeg spiste derfor også nogen da jeg hørte det var popcorns dag hihi det fik mig til at smile og tænke ‘Nam nam’ 

Vi mennesker har altid travlt med at lade tanker, jag og stress overtage vores daglig dag, vi er bedst til at fokusere og tænke de mindre gode tanker og blive i dem, men jeg ønsker for jer og ikke mindst mig selv at være ‘open minded’ vær glad, sæt dit smil på, kram dem du har nær og kær eller en der gør dig rigtig glad idag fordi det er det dagens krammedag kan bruges på.

 

Det er sundt at kramme, det giver en dejlig varm følelse af at man er holdt af, man giver kram når nogen har behov for det, men det bedste kram er det som er uventet, det varme kram fra en der holder dig helt tæt, og idag er der rig mulighed for at kramme dem du måske ikke altid husker at få krammet, husk på hverdag sker der positive ting, det kan være du køber noget uventet til dig selv eller en du holder af, husk at giv et kram!

 

Eller de små positive ting i hverdagen er også at du vågner op hverdag, finder dit smil også selvom du måske ikke føler dig på dit glade spor, så snyd din hjerne smil og tro på det hele nok skal gå fordi det skal det nok!

 

Et kram er med til at få dig til at smile, det er følsomt, nærværende, og det er dejligt og det er super fedt at kramme, jeg elsker det selv 🙂

 

Hav en skøn torsdag & husk at giv knus. 😉

 

Hugs’Kiss Mie ♥

HAPPY BIRTHDAY TO MY MOM
3'ÅR I PALADSET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *